Şimdi de zaman gecmiyor

mahperver

Hayat ne enteresan . . .
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2008
159
0
kafamçokkarıştı Sabah 6da uyaniyorum ve butun gun hersey yapmama ragmen ZAMAN GECMIYO>>>sabirsizliktan midir??..ben sabirsizmiyim yoksa sengözlerimebaksanab
sizin gununuz nasil geciyor.yaptiginiz planlar veya degisikliklr var mi??

Canım ben de bebeğim olacağını geçen hafta öğrendim, 5 hafta su gibi geçmiş haberim yok; şu 1 hafta geçmek bilmiyor nedense... 34 hafta nasıl geçecek acaba... zemuszemus

evet canim,basta oyle oluyor,zaman gecmek bilmiyor.ben de oyleydim ama bugun bi bakmisim 15. haftadayim.
ilk baslarda kafamiza takiyoruz ya,saatlari sayiyoruz gunler haftalar gecsin diye onun icin zaman gecmek bilmiyor.
bir sure sonra yoluna girecektir merak etme. :)

umarim oyle olur cunku gercekten yapack hic br sey bulamiyorum tatminsizlikmidir sabirsizlikmidir bilmiyorum..hatta bazen hazirliklarmi yapsam diyoum ama dogum agustosta olucak insallah Rabbimin izniyle..

merhaba bende 1 hafta oldu öğreneli. zamanı geçiremiyorum :)) eskiden evde olmaya dizi izlemey bayılırdım şimdi saatler geçmiyor sanki herşey beni sıkıyor. bebeğime odaklandım.. allahtan çalışıyorumda burda zaman daha çabuk geçiyor..

ben 2.ayımın içindeyim.öğrendiğimde tam 4 haftalıktı.ama hep kanamam oldu düşük tehlikem oldu derken bugünlere nasıl geldim bilmiyorum.benimki daha beterdi.acaba bebğime birşey olacakmı kalbi duracakmı ve onca stres..bana yıl gibi geldi.ama şimdi çok şükür iyiyiz.allahım herkesin bebişine sğlık versin

ben de öğrendiğimde 5 haftalık hamileydim ama şimdi 15 haftalık hamileyim ama gerçekten kızlar zaman geçmiyo yani tamam 10 hafta geçti ama birde gel bana sor ve hala daha karnım çıkmadı her gören hamilemisin diyo acaba ilk hamileliğim o yüzden mi ayy ama çok güzel bi duygu bebişimi kucağıma almayı sabırsızlıkla bekliyorum...

Merhaba Aşiyancım;
Sanırım biz senle aynı gidiyoruz.Bende şuanda 11+2 günlük hamileyim.Sana çok geçmiş olsun umarım kanamaların durmuştur.Bende kanama olmadı ama tüp bebek olduğu için Cirinone jel kullandım.Geçen hafta bıraktım.Bulantım ve kusmalarım olmadı ama belimde çok ağrılarım oluyor birde sol kasığıma ağrı giriyor bazen.Senler yaşıyorsun?Merak ediyorum.Paylaşırsan sevinirim.
Bu arada bende ilk ikiz bebek bekliyordum 6 haftalıkken diğerinin kalbi durdu ve gelişmedi.Seni çok iyi anlıyorum bende bebeğime birşey oldu mu kalbi durdumum diye düşünmeden edemiyorum.Diğerinin kalbi durunca sanki bunada bişey olacakmış gibi geliyo.Gerçi dr. herşey yolunda dedi ama gelde sen bana sor:gitme:

bende 16+1 hamileyim, 3.ayda kanama geçirdim allaha şükür bebeğim iyi...kasık ağrıları bende de hala var, gayet normal diyor doktor, sonuçta rahim genişliyor ve ona bağlı kaslarda kasılıyor, allah hepimize kucağına almayı nasip etsin işallah bebişlerimizi,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…