- 9 Ağustos 2008
- 159
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben 2.ayımın içindeyim.öğrendiğimde tam 4 haftalıktı.ama hep kanamam oldu düşük tehlikem oldu derken bugünlere nasıl geldim bilmiyorum.benimki daha beterdi.acaba bebğime birşey olacakmı kalbi duracakmı ve onca stres..bana yıl gibi geldi.ama şimdi çok şükür iyiyiz.allahım herkesin bebişine sğlık versin
Merhaba Aşiyancım;
Sanırım biz senle aynı gidiyoruz.Bende şuanda 11+2 günlük hamileyim.Sana çok geçmiş olsun umarım kanamaların durmuştur.Bende kanama olmadı ama tüp bebek olduğu için Cirinone jel kullandım.Geçen hafta bıraktım.Bulantım ve kusmalarım olmadı ama belimde çok ağrılarım oluyor birde sol kasığıma ağrı giriyor bazen.Senler yaşıyorsun?Merak ediyorum.Paylaşırsan sevinirim.
Bu arada bende ilk ikiz bebek bekliyordum 6 haftalıkken diğerinin kalbi durdu ve gelişmedi.Seni çok iyi anlıyorum bende bebeğime birşey oldu mu kalbi durdumum diye düşünmeden edemiyorum.Diğerinin kalbi durunca sanki bunada bişey olacakmış gibi geliyo.Gerçi dr. herşey yolunda dedi ama gelde sen bana sor:gitme: