Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
YA KIZLAR BU ANNELİK NE MEŞAKATLİ BİR MESLEKMİŞ AMA YİNEDE ÇOK GÜZELL GEÇEN GÜN EMMEMEK İÇİN CEBELLEŞİYODU ŞİMDİDE 3 GÜNDEN BERİ KAKASINI YAPMIYOR BUGÜN DE YAPMASSA 4. GÜN OLUCAK ÖNERİ VE GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM TEŞEKKÜRLER.kafamçokkarıştı
benim oğluşumda yapamadı 3 gün sonunda ben dayanamadı o dayanıyordu ama fitil verdim ama sürekli vermemek gerekiyormuş alışkanlık yapıyormuş çünkü ama çok sıkıntısı varsa bence 1 kereliğine yarım fitil ver rahatlasın sonrada bol sebze ye eğer süt veriyorsan bak nasıl güzel çıkıyor o zaman :):)
Cocugun ne kadarlik bilmiyorum ama eger yiyebilecek durumdaysa portakal yedir biraz ama kendisini...benim oglumda boyle olmustu doktor cagirdik bize onerdigi tek sey bu oldu...Ve gercekten ise yaradi...
kıızm daha 2,5 aylık kızlar ben dün çok muz yedi,m acaba sütüm den ona gecip kapbızmı o0ldu bu gün çok huzursuz sürekli kucağımdav kalmak istiyor ban de kakasını yapamıyo ondandır diye düşündüm olabilirmi acaba