Şimdi beni neler bekliyor ?

Anladığım kadarıyla pko var. Kilon var mı bilmiyorum ama insulin direnci kilo falan pko uzerinde cok etkiliymis. Vucut agirliginin %10 azalmasi dogurganlik seviyesini %30 artiriyormus. Ben kendimde yapicam sanada yazayim. Bir kere zayif ol sisman ol bence haftanin 6 gunu 1 saat yuruyuse basla daha sonra hayatindan mumkun oldugunca sekeri cikar. Paketli gidalari cikar. Saglikli beslenme ile hamile kalan oyle cokki. Hem spor yapmak mutluluk hormonu salgilamamizi sagliyor, dikkatin dagilir. 35 yas cok gec degil bence korkma
Canım pko olduğunu dış gebelikten çok çok sonra öğrendim. Evet fazla kilom var insülin direncini bilmiyorum var mı yok mu? Evet acilen sağlıklı bir zemin hazırlamak lazım gebelik için. teşekkür ederim önerin için. Şimdi hormon testlerini yaptırmak için adet olmayı bekliyorum. Bakalım hayırlısı..

İstanbul'da oturuyorsan Şişli echomarda çektirmeni tavsiye ederim saniyelik bir acı hissettim ben o kadar .rabbim güzel haberlerle yüzümüzü güldürsün inş. Canm hayırlı haber verirsin inş
Aynen. Bende orada cektirdim. Anestezi almadan hicbisey hissetmeden. Hemen de sonucu aldik. Istanbuldaysan tavsiye ederim kesinlikle. Doktor cok onemli. Ne yazik ki ticarete dokulmus durumda sömürüye cok acik bir alan. Ins hamile kaldigini ogrendiginde bambaska bir surec basliyor goreceksin. Bu sefer sokaklarda hamileyim diye bagirasi geliyor insanin. Ama baska endiselerde geliyor bebek saglikli mi iyi mi diye. Annelik daha ana rahmine dusmeden basliyormus Allah bize boyle nasip etmis. Stres yapmamaya calis yalniz degilsin emin ol.
Kızlar dediğiniz merkezi internette araştırdım ve Anadolu yakasında da şubeleri olduğunu gördüm. Acaba filmin rahat çekilmesi merkezin kullandığı aletlerle mi alakalı yoksa doktorun marifeti de var mı bu olayda? Hani Şişli değil de Göztepe Şubesinde de aynı cihazlar kullanılıyorsa burada yaptırmayı tercih ederim.

canım bende anadolu yakasında oturuyorum gittiğim hastanede ataşehir de ama doktorum özellikle şişli echomar da çektir dedi bana sanırım oradaki cihaz farklı en son teknoloji ağrısız diye geçiyor zaten ben memnun kaldım açıkcası ama karar senin

Bende bi kimyasal bi kurtaj oldum ustunden tam bir bucuk sene gecti hemen tahliller yapildi sknti yok esime bakildi sknti yok en son adet duzenli yumurtlama gayet guzel doktor hsg cekecz dedi muhtemelen kurtajdan sonra yapisiklik olusmustur dedi onda cektim gecem aradim gelmene bi tahlil.sonucunu ogrenmek icin gelmene gerk yok bu tahlilde iy gebelik olusuna kadar folibol kullan dedi bakalim hsgdn sonra ilk adetimi bekliom ve ovu testi yapiyorum normal yumurtlama tarihm 14 ama koyu cizgiyi 17 si bugun gordum belki hsgden dolayi gecikmistir iyki yapmisim ben 14 yapip sonra adete kadar ara veriom bakalm hsgden sonra hamile kalan cok ama senin daha 7 ay olmus aslinda vakitte kaybetme cekil bence pakolojik olarakta cok iyi geldi bana doktorda rahatlatti bi sknti olmadigini ogrenince ustmden yuk kalkti

Merhaba
Yaklaşık bir buçuk senelik evliyim. Bir sene önce dış gebelik geçirdim. Yedi aydır çocuk istiyoruz ama olmadı. Yumurtlama günü hesapladım olmadı. Ovulasyon testi yaptım olmadı. Boşver bunları akışına bırak dedim yine olmadı. Artık doktora gittim. Yaşımdan dolayı bekleme süresi yeterli adetin üçüncü günü gel testlerini yapalım dedi. Rahim filmi çekmeliyiz tüplerde sıkıntı olabilir dedi dış gebelik yaşadığım için. Dün akşam kahverengi bir akıntım oldu bata üç gün kala. Adet mi yerleşme kanaması mı bilemedim. Bugün test aldım negatif. Üzülüyorum artık. İnşallah testlere gerek kalmadan bu ay olur hayırlısıyla diye dua ettim ama hayırlısı böyleymiş. Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah. Testler filmler sanırım beni zor günler bekliyor. Bunları yaşayanlar nasıl geçti bu dönemler beni neler bekliyor paylaşırsanız çok memnun olurum. Sevgiler.
Ben öyle uzun zaman bebek beklemedim belki bu yüzden sizi iyi anlayamam ama bebek kararı verdiğimizde o adetin üçüncü günü yapılan hormon testlerinde fsh hormonum yüksek çıkınca senin normal yolla bebeğin olmaz imkansız ancak tüp bebek olur demişti doktor o zamanki yaşadığım hayal kırıklığı ve çaresizlikle sizi anlayabilirim doktor bunu dedikten 2 ay sonra hamile kaldım Allah büyük inanın vardır hayırlı vakti

Ben öyle uzun zaman bebek beklemedim belki bu yüzden sizi iyi anlayamam ama bebek kararı verdiğimizde o adetin üçüncü günü yapılan hormon testlerinde fsh hormonum yüksek çıkınca senin normal yolla bebeğin olmaz imkansız ancak tüp bebek olur demişti doktor o zamanki yaşadığım hayal kırıklığı ve çaresizlikle sizi anlayabilirim doktor bunu dedikten 2 ay sonra hamile kaldım Allah büyük inanın vardır hayırlı vakti
Maşallah canım... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ben de ne ile karşılaşacağımı bilmiyorum. Maalesef okuduklarımdan ve bizzat şahit olduğum olaylardan dolayı korkuyorum. Çünkü yolunda olmayan bir şeyler var fark ediyorum. Adetlerim düzenli ama bunun çocuk sahibi olmak için yeterli olmadığını da biliyorum. Umarım ben ve benim gibiler de kısa zamanda bebeklerine kavuşur. Çok ama çok güzel bir örneksin.. Paylaşımın için teşekkürler:KK9:

canım bende anadolu yakasında oturuyorum gittiğim hastanede ataşehir de ama doktorum özellikle şişli echomar da çektir dedi bana sanırım oradaki cihaz farklı en son teknoloji ağrısız diye geçiyor zaten ben memnun kaldım açıkcası ama karar senin
Öyle dediyse vardır bir bildiği. Kullanılan cihazların önemli olduğunu duymuştum. Senin doktor da aynı şeyi söylemiş. Hayırlısı artık o zaman bir gelsin. Tavsiyenizi dikkate alacağım.

Bende bi kimyasal bi kurtaj oldum ustunden tam bir bucuk sene gecti hemen tahliller yapildi sknti yok esime bakildi sknti yok en son adet duzenli yumurtlama gayet guzel doktor hsg cekecz dedi muhtemelen kurtajdan sonra yapisiklik olusmustur dedi onda cektim gecem aradim gelmene bi tahlil.sonucunu ogrenmek icin gelmene gerk yok bu tahlilde iy gebelik olusuna kadar folibol kullan dedi bakalim hsgdn sonra ilk adetimi bekliom ve ovu testi yapiyorum normal yumurtlama tarihm 14 ama koyu cizgiyi 17 si bugun gordum belki hsgden dolayi gecikmistir iyki yapmisim ben 14 yapip sonra adete kadar ara veriom bakalm hsgden sonra hamile kalan cok ama senin daha 7 ay olmus aslinda vakitte kaybetme cekil bence pakolojik olarakta cok iyi geldi bana doktorda rahatlatti bi sknti olmadigini ogrenince ustmden yuk kalkti
Canım geçmiş olsun. Kısa zamanda bebeğine kavuşmanı dilerim. Testlerinin sorunsuz çıkması çok iyi.
Çok uzun zaman değil yedi ay biliyorum ama 35 yaşındayım. Pko muhtemelen var dendi. Herşey üstüste geliyor. Ovulasyon testi ben de yaptım ama hiç iki çizgiyi aynı koyulukta yakalayamadım. Sanırım bir yumurtlama problemim var

Canım zor bısey yok en cok korkulan rajım fılmıdır o bıle toplasan bes dk suruyor hemde oyle dayanılmayacak agrısı olmuyor yanı zor bısey yok ınsallah tez zamanda olur canım

Canım pko olduğunu dış gebelikten çok çok sonra öğrendim. Evet fazla kilom var insülin direncini bilmiyorum var mı yok mu? Evet acilen sağlıklı bir zemin hazırlamak lazım gebelik için. teşekkür ederim önerin için. Şimdi hormon testlerini yaptırmak için adet olmayı bekliyorum. Bakalım hayırlısı..
Cnm sen doktora kendin soyle aclik ve tokluk insulin degerlerinede baksin

Maşallah canım... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ben de ne ile karşılaşacağımı bilmiyorum. Maalesef okuduklarımdan ve bizzat şahit olduğum olaylardan dolayı korkuyorum. Çünkü yolunda olmayan bir şeyler var fark ediyorum. Adetlerim düzenli ama bunun çocuk sahibi olmak için yeterli olmadığını da biliyorum. Umarım ben ve benim gibiler de kısa zamanda bebeklerine kavuşur. Çok ama çok güzel bir örneksin.. Paylaşımın için teşekkürler:KK9:
Bu arada o süreçte ben hayıt tohumu kullandım tavsiye ederim belki onun sayrsinde oldu Allah bilir inşallah gönlüne göre olur hersey Allah isteyen herkese nasip etsin

Bu arada o süreçte ben hayıt tohumu kullandım tavsiye ederim belki onun sayrsinde oldu Allah bilir inşallah gönlüne göre olur hersey Allah isteyen herkese nasip etsin
Hayıt tohumu , soğan kürü , incir kürü vb. Tavsiyeler var. Henüz hiç birini denemedim. Hayıt tohumu ne şekilde tüketiliyor ? Çay gibi falan mı ?

Hayıt tohumu , soğan kürü , incir kürü vb. Tavsiyeler var. Henüz hiç birini denemedim. Hayıt tohumu ne şekilde tüketiliyor ? Çay gibi falan mı ?
Evet sıcak su içine atıp beklettim 5 dk kadar sonra içtim poşet çay gibi düşün bana aldığım aktar tarif etmişti

P pinkglove yalniz olmadigini bilmen icin yazmak istedim ben yaklasik 2 yildir evliyim son 6 ayda bi kimyasal bi dis gebelik yasadim. Ekimde yasadim kimyasal ile sarsildim arastirmalara basladim dedim ki cok sukur dis gebelik degil yasadim. Ardindan bi regl donemi sonrasi yine hamile oldugumu ogrendim fakat o da dis gebelikmis. İgneyle dusurduk cok sukur degerlerim yuksek olmasina ragmen. Dr.um hsg ye gerek yok dedi bana. Cunku hsg ceksek bile temiz ciksa da dis gebelik tekrarliycaksa yine yasanacaktir dedi. Uzun lafin kisasi ben şunu anladim biz naparsak yapalim ne kadar istesek de dikkat de etsek son soz Rabbimin. Yasadiklarimiza tevekkul edip beklersek ve cok kafaya takmazsak oluyor. 2 sagliksiz gebeligim oldu ama her ikisi de aklima getiremedim yogun oldugum zamanlarda oldu. Rabbim bebek isteyen herkesi evladina saglikla kavustursun. :KK200:

Kızlar dediğiniz merkezi internette araştırdım ve Anadolu yakasında da şubeleri olduğunu gördüm. Acaba filmin rahat çekilmesi merkezin kullandığı aletlerle mi alakalı yoksa doktorun marifeti de var mı bu olayda? Hani Şişli değil de Göztepe Şubesinde de aynı cihazlar kullanılıyorsa burada yaptırmayı tercih ederim.

Ozel bir cihaz diye biliyorum. O yuzden evet subeleri olmasina ragmen sisli deki merkezde cok kibar bir jinekolog dr tarafından cekiliyor diye biliyorum. 1 sene once sadece orada vardı bu cihaz. Tel acip sorarsan direk ceken dr ile bile gorusturuyorlar.

X