Şimdi ben ne yapmalıyım? ????

Yani habi beterin beeri var denir ya ben balla biktim artik simdide adam yapisik cikti ayrilalim dedim ettim gitti tamam neymis bosanmak yok diyor benbu sekikde bu aramdan bosanamazmiuim??? Bilgiai olan yardim etsin lutfen cildircam artik k kurtulamiyorum bile o hep uzakta kalacakmis hatta cocugu bile bensizlihe alistir hic cikmam karsiniza diyo ama tekbi isegim var saygı duy diyor resmi olarak evli kalmamizmis

siyahbeyaz20: 42185766 .!.:
sen asla bosanmazsın ve esın yuzunden degıl sen alısmıssın esını savunup bırakmamaya...
Yemin ederim suraya yazDigima yazacagima pisman ettiniz siz benle dalgami geciyosunuz Allah aşkına ben simdi nerde savundum adami ayrilcam diyorum ayrildik diyoeum bosanmayi kabul etmiyo diyorum nasil kurtulabilirim bunun icin akil soruyorum belki bu sekilde sorunlu bosanan vardir diye siz birakmassiniz onu diyosunuz

[QUOTE="masalserap, post: 42185914, member: 688356utanıyorum artikğrenç bir hayvan.
Insan diyemiycem k.bakmayin.
Sizin kardeşiniz onunda kardeşi[/QUOTE]
Biliyorum :KK43: kizimin boyle bor babasi olduğu icin utanıyorum artik kardesime bile ustelik kizimiz o bizim derdi kizim dedigine ettigine bak okadar icim aciyoki gururuma dokunuyo ben nasil bulastim boyle bi insana nasil oldu kahroluyorum

Konu sahibi sonuc ne acaba? Allah yardımcınız olsun bu insanın Kocasının ibne cikmasi gibi ağır bi mesele.

Esim kocam dedigim adam bana bunu gercekten yapmış kardesime tacizde bulunmus iki yil boyunca kahroldum supheyle cektiklerimle mahvoldum simdi dahada mahvoldum nasil bir hayata düşmüş um nasıl boyle cani olabilirmisin insanlar

Boşandinizmi o sapiktan?
Kız kardesinizden de ne kadar ozur dileyip ayaklarına kapansaniz azdır.
O sapik yüzünden daha 18 yaşındaki bir kız çocuğuna neler yasattiniz.
Neyse Allah kimseyi böyle bir insanla karsilastirmasin.

Boşandiolacağını kenpiktan?
Kız kardesinizden de ne kadar ozur dileyip ayaklarına kapansaniz azdır.
O sapik yüzünden daha 18 yaşındaki bir kız çocuğuna neler yasattiniz.
Neyse Allah kimseyi böyle bir insanla karsilastirmasin.
Haklisiniz ama bende istermiydim bilebilirmiydim boyle olacagaini bilseydim keske bu hallere dusmeseydim kendisi itiraf etri bana ayrılmaya kalkinca affet dedi affedemem tabiki kardesimde en azindan rahtladi ogrendi oda hep kendimi sucluyoedum yankismi anladim siye ddiyordu resmi olarak bosanma gerceklesmedi henüz ama ayri yaşıyoruz mahkemeyi bekliyorum

Yasadiklariniz gercekten cok aci. Ne yapin ne edin bir an once bosanin. Kizinizin da oyle bir sapiktan uzak durmasi gerekir. Hatta butun bu olanlari mahkemeye de bildirseniz de bi daha cocugunu da goremese cok daha hayirli olacak. Eski konunuzu da takip etmistim merak ediyordum. Gecmis olsun

İgrenc herif. Surundurun onu hatta taciz yuzunden hapis yatmali lutfen sikayetci olun ve delil toplayin. Kardesinizin ruhunda acilan yaranin tedavisi yok. Artik erkeklere karsi hep guvensiz kalacak belki. Diger konunuzuda okudum. Gozumde canlanan karakter izleyenler bilir kirgin cicekler dizisindeki uvey baba profili oldu.

Ben kardeşimi hayatimdan hicbirzaman silmedim... herzaman yanyana olduk zor gunler geçirdik ama kopmadik şükür

Billboard'lara ilan vereceğim, televizyonlara reklam vereceğim.
''BİR ÇOCUĞUN MUTLULUĞU ANNE VE BABANIN EVLİ OLMASI DEĞİL, YAŞADIĞI EVDE SAKİNLİK VE HUZUR OLMASIDIR. KAVGA EDEN AMA 'EVLİ' ANNE BABAYLA BERABER BÜYÜYEN ÇOCUKLAR NEFRET EDİYORLAR O ANNE BABADAN VE YUVADAN.''
Şimdi devam edecek misiniz etmeyecek misiniz siz karar verin, tecavüz videosu ne kadar iğrenç bir fantezidir yahu. O çocuk büyüyecek genç bir kız olacak, bu sapık ruhlu adamla babası diye aynı evde mi büyüteceksin?

Ayrıca hangi tür bir kadın kızkardeşini taciz eden kocasıyla evliliğini devam ettirebilir aklım almıyor. İyi ki ablam yok. Elin psikolojisi bozuk, hasta ruhlu ve sapık zihniyetli bir herifi için bu iğrenç şeylere katlanamazdım.

az once eski konunuza baktim..
ev kira degil size aitse,bosandiginiz zaman evde oturma hakki size verilir ve kiziniz cok kucuk oldugu icin imkani yok sizi o evden uzaklastiramazlar ya da satiliga cikaramazlar.
nafaka da ister donuna kadar alirsiniz o adamin..
boyle rezil bi adamla ayni evde olmaniz sizin ve kiziniz icin bile tehlike..
Allah yardimciniz olsun

Az önce eski konuna baktım eşim nasıl bir genç Kızın odasına girer ! poposunu okşamasa bile Bebeğin beşiğinin başındaymış..benim kız kardeşimde ünv okuyor bazen bizde kalıyor eşim onun uyuduğu odaya asla girmez,bebeğim yanına gider..eşim Kapıdan kızım girince kapıyı kapatır ve bana da teyzesinin yanına gitti der ki bazen bende o saatte uyuyo oluyorum gelip uyandırıyor beni kızım teyzesinin yanında git bak uyandırmasın teyzesini der ..ayrıca tecavüz videosu izliyorsa emin ol eşin hiç te normal biri değil ben kimseye ayrıl veya Ayrılma diye tavsiye vermek istemem ama bence bir an önce ayrıl !!

Annen ne diyor pgücümümdi?
Annem bak hatasini anlamis pisman cok pisman affet diyor :KK43:( benim gucumu hep bitiren annem benimde kizim var ya ben Allahim korusun ayni sey kizimin basina gelse ben nasil derdim kizima dur diye ceker alirdim onu o durumdan annem bukadar aci gerçeği biliyor ve hala ayrilma zaman ver diyor neyin zamanini vericem en güzel yillarim gitti kizim tam yurumeye baslamisti bu olay oldugu siralar tam en neseli gececek zamanlarimdi kizimla simdi 3 yasinda kizim ve iki senemiz zehir zindan geçti bukadarmi ezik acizizki buna ragmen katlanmak zorundayiz neden insan boyle bir zorundaliga atilir evlat sonucta bende evladim annem bana nasil kiyiyo anlamiyorum ama yapacak yol belli sonuna kadar savasip ayrilmak tamamen ayrica ev kira kendimizin deil ama cocuk buyune kadar kirami odemesini söyledim ayni evde yasamaya devam ediyorum kizimi krese vericem seneye calisicam inşallah Rabbim cizmistir bir yol hayirlisiyla benim kalbim cok kirildi cokk acilar cektim kimsenin yanina kalmasin Allah sorsun hesabini

X