Şimdi ben ne yapmalıyım? ????

Ya bir degil iki degil.. Baya bildigin aldatilmissin ayrica kusura bakma ama kocanda pek normal degil tecavuz videolarini izleyip zevk alan insan olamaz. Ayrica kiskardesine taciz eden birine nasil kocam diyebiliyorsun nasil guveniyorsun. Bence cocugu bahane etme bir an once kurtul bu "adam"dan..
Sabir tasi olsa catlardi nasil bu kadar sabredebildin:KK57:

Kızkardeşinin yerinde olsaydım
Senin yüzüne asla bakmazdım ömrüm boyunca
Boşanacaksın arkadaşım adam birine tecavüz etmeden Boşa istersen
Evli olmak Pekte bir marifet Değil
Adamın tüm foyası zaten ortada Artı bir foya bekliyorsan bilemem
Böyle koca olmaz olsun
Ben eski konuya bir göz attım
Ne kadar üzüldüm 18 yaşındaki bir kız yalancı duruma düştü ablası hayatından tamamen çıkardı
Aman Allah'ım ne acı

Tecavüze meraklı bir erkek, daha önce aldatmış bir erkek, belli olduğu kadarıyla küçük baldızına dahi meyillenen bir erkek ile ne kendim dururum ne de KIZ çocuğumu durdururum. "Aaaa asla kat'iyen olmaz" demeyin, çok gördük maalesef haberlerde kızına tecavüz edeni.
Beklediğiniz ne? Kehanetlerin gerçekleşmesi mi? Yapmayın, etmeyin; herkes ağız birliği etmiş gibi aynı şeyleri söylüyor size.

Şimdi destek bekliyorsunuz ama zamanında siz de kocanızı savunacağınıza kız kardeşinizin söylediklerini irdeleseymişsiniz herşey daha farklı olurmuş. Bir erkeğe bu kadar körü körüne güvenmeyin.Acilen boşanın. Bu tecavüz meyillisi ile ne görüşün ne de kızınızı görmesine izin vermeyin.

Off midemi bulandirdi. Igrenc herif.Bosanirsiniz bosanmasina ama nasıl atlatacaksiniz bu yıkımı ? Yıllarca bir sapiga kocam demiş olmanın verdiği yıkımdan bahsediyorum. Kizinizin iyiligi icin bosanin. Acimayin şu yaratiga. Timsah gözyaşı diycem ama inanin timsaha hakaret olur diye diyemiyorum. Yazık hayvanında bi onuru var.

Her zaman yaninda olurum ederim diyen annem isler ciddiye binince bu aksam konuştum oyle bi kalemde silinirmi diyor ya dedim senib kizin tecavuze ugrasa gözün önünde olsun nolcak diyeceksin cocugun icin devam et diyceksin dedim olurmu hic diyo aski meski birak diyoolmasada olurmus s cocuk daha onemli diyor catlayacagim derdim den annem boyle davranirsa onun evinede gidememki kendi evimde kalmak en güzeli ama bu sefer kızım kucuk kime birakvam çalışıcam cok caresizim bi annem var derken oda yokmus destek bu gece oyle dedi bende kizimi aldim ciktim geldim kendi evime ben bakarim basimin caresine dedim oyle işte annem bile bana acimiyosa elin adami niye acısınki

Kendi evimdeyim ama o yok artik bu arada ayrildik simdi is resmiyet e kaldı dun gece yuzugumu bıraktım sabah gitmis konusmuyoruz da tamamen inşallah kurtulurum resmi olarakta zorluk cikarmmazda

Evet herseyi biliyor ayrıntısına kadar nasil yanimda olmak yerine elin oglunu savunuyo delircem
O zaman bence ne yapın ne edin bi şekilde ikna edin ya da hiç ikna etmeden ayrılın. Çocuğunuz kreş yaşına gelmiş neredeyse ,başta bir kreşe verseniz zaten zamanla anneniz de duruma alışır diye umuyorum. Allah yardımcınız olsun inşallah...

Haklısınız hepinize hak veriyorum geç kaldim ayrilmaya ama daha 25 yasindayim kizim ikibucuk yolun basindayim calismaua gucum sagligim var Allahima binkez şükür simdi olacak bu is kizimda bu duruma alisarak büyüyecek guclu olmam laIm cok hemde atlatiriz inşallah bu arafa kardesimle o olaydan sonra hic küs kalamadik herzaman bagli kaldik sadece annemin aklimizi karistirmalari ama zaman kaybettirdi ancak kardesim simdi yanımda hatta beraber kaliyoruz yine tek desteği m o bu sinavi atlattik sukur tek is boşanmaya kaldi

Kararınıza sevindim, deve kuşu gibi kafanızı gömmemişsiniz. Güzel haberlerinizi de yazacaksınız elbet. Sabır, biraz sabır biraz zaman.

Tabi ki sevginin önemi var. Normal insanlar kocası kız kardeşini taciz ettiğinde o insanı sevmez bırakıp giderler mesela. Eski konuyu okudum da neler demek istedim size. Bence kız kardeşin i gerçekten taciz etmiş, bebeği sevme ayağına üstünü ortmus. Eğer bir rüya olsaydı asıl o zaman sıçray ip uyanırdi kardeşin, gerçek ki şok olup tepki vermemiş. Bir de konuya herkes ne mutlu bir evliliğin var yazmış, sen bir koca buldum diye kız kardeşine sahip çıkmaz zaten sorunlu dersen o 18 yaşındaki çocuğun Ahı böyle çıkar işte, kusura bakma ama ilahi adalet de böyle bir şey işte.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aklima gelen basima geldi esim bu dunyaya birakmicam yaninza diye msjlae atmaya basladi bu lekeyle yasamam boyle bil falan sanirim bi kadin bosaninca erkegin karisini oldurme vakasi daha haberlerde goruyoruz ya okadar Allahim yardim etsin bana psikopat adam neler yapabilcegini kestiremiyorum bile

Eski konunu hatırlıyorum
Eşinden baya emindin oysa ki
Erkek isimli kızda yeterince anlatıyor herşeyi
Şimdi kardeşin seni affeder mi ?

E onsuz daha da mutluymuşsun
Cevap belli ama uygular mısın bilemem

Si
[QUyazdikalrimiSizpost: 42167122, member: 478197"]Eski konunu hatırlıyorum
Eşinden baya emindin oysa ki
Erkek isimli kızda yeterince anlatıyor herşeyi
E onsuz daha da mutluymuşsun
Cevap belli ama uygular mısın bilemem[/QUOTE]
z Ysiz yazdikalrimi okumadiniz sanırım ben diyorum ayrildim bosanma kaldi ayriyiz adam tehdit ediyor yaniniza birak micam diye

X