- 1 Ocak 2017
- 682
- 248
- Konu Sahibi bilge_nmbs
Hanımlar öncelikle iyi akşamlar. Kafam çok karışık ve mantıklı düşünemiyorum. Bu yüzden önerilerinize ihtiyacım var. Ben 3.5 ay önce 4 aylık bebeğimi doğum yaparak sonrada kürtaj olarak kaybettim. Çok istenen bi bebekti. Bu arada evliliğimiz 2 yılı geçti. Ben panik atak hastasıyım antidepresan kullanıyordum. Hamilelik isteyince bırakmıştım ve hamilelik bana ilaçtan çok daha iyi geldi. Ne panik ne anksiyete. Resmen hayata döndüm onunla. ama onu kaybetmek beni mahvetti. 3.5 aydır her gün ölüyorum sanki. Panik atağım aşırı arttı. Yeniden ilaca başladım 2 aydır içiyorum. Doktorum hamilelik sana iyi geliyor yine hamile kalabilirsin bebeği öğrenincede ilacı bırakırsın dedi. Biz hala çok istiyoruz bebeğimizin olmasını. Çünkü bütün hayallerimiz yarım kaldı bizim. Eşimde hemen olsun istiyor. Ama ben çok korkuyorum ya bu sefer hamilelik iyi gelmezse paniklerim devam ederse diye. Ama bir yandanda düzelemiyorum. Ne zaman hamile görsem bebek görsem bebek eşyası görsem kahroluyorum. Ne yapsam beklesem mi yoksa yeni bebek haberi beni yine toparlar mı sizler dışardan bir göz olarak bu durum hakkında nasıl bir yorum yaparsınız