şimdi anneyim.Hamilelğimde bebeğime yazdığım mektubu siz hamişlerle paylaşmak istedim

polyana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
115
27
45
HOŞGELDıN DÜNYAMA

Canım oğlum..
Daha dünyaya gelmeden sana oğlum demek ne müthiş bir duygu.Canım oğlum canım Volkanım.Volkan diyorum,çünkü dedeni çok sevdiğimiz için babanla karar verdik bu isme.Kimbilir deden nekadar çok sevinecek bu işe..Hadi Allahtan şanslısın oğlum.Ya dedenin ismi Abuzer olsaydı.
Hiç unuturmuyum oğlum ilk senin müjdeni babana nasıl verdiğimi.Eczaneden aldığım testten öğrendim ilk seni.Doktorlardan önce ilk ben bilmeliydim bebeğimi.Doktordan kesin sonucu alıp hemen babana müjdeyi vermeliydim.Ve kan testinden sonra varlığın kesinleşti oğlum.Babanla mutluluğu paylaşmak için can atıyordum.Haber vereceğim ama ellerim titiriyor telefonunu açamıyordum.Sonunda o mutlu haberini verdim babana. Baban mutluluktan uçuyordu.Ses tonu değişmişti.Hala inanamıyordu.Ben baba mı olucam diyordu.”Daha kimseye söyleme bir aksilik filan olur” dedimse de. Akşam eve dönüşte herkese ilan etmişti.Biliyorum sevincini içine sığdıramamıştı.
Artık kendimi bambaşka ve daha özel hissediyodum.Sadece bana ait bir varlık ve 9 ay boyunca sadece bana muhtaç.
Yavrum artık baban sen iyi beslenesin diye neler almıyor ki bana. Nefret ettiğim sütü her akşam yatağımdan beni uyandırıp zorla içiriyor.Yani bebeğim,baban iyi bakıyor sana.
Babannen kırdı ama beni.Ne diyor biliyormusun.Sen dünyaya gelince benimle babanın papucu dama atılacakmış.
Babannen çoğu zamanlar sorarmış babana benim için..Canı ne istiyor neye,aş eriyor diye.Baban söylemiş, canımın kestane istediğini.En kısa zamanda okadar uzak yollardan kestane göndermişlerdi bana. Nekadar mutlu olmuştum.Hadi yine şanslısın yavrum.Beni böyle seviyorlarsa,seni nasıl sevecekler acaba.
Cinsiyetini babanla ilk öğrendiğim de mavi patikler almıştım sana minnacık.
Yavrum hele o ilk kıpırtını hissettiğimde Aman Allahım!anlatılmaz bir duygu bu.Hemen babana tlf la haber verdim.Baban da ne desin.”Vay utanmaz o kesin içeri bir kız almıştır keyfi yerine gelmiştir” diye.Yavrum daha görmedin ama şimdiden öğren. Baban esprili ve sempatik bir adam.onu gördüğünde bana hak vereceksin.
Canım oğlum için rahat etsin baban iyi bakıyor bana.Ama anlayamadıkhala, sen rahat edesin diyemi yoksa benim için mi.Senin yüzünden fırça yiyoruz babandan.Niye öyle birden eğiliyomuşum dikkat etmeliymişim kendime sabahları okula giderken birden kalkmamalıymışım.Senin için tehlikeli olabilirmiş.Hadi yine iyisin oğluşum üstümüze titreyen bir babamız var.Sen doğunca da böyle düşünecek mi beni acaba?Aklına bile gelmiyeceğim belki.
Gecenin üçüydü. aniden çok şiddetli sancılarım tuttu.daha 4 aylıktın çok erkendi.Sana bir şey oldu diye öyle korktum ki oğlum.Kendi sancılarıma dayanabilirdim.Ama senin yokoluşuna nasıl dayanacaktım.ışte o zaman anladım ki annelik duygusu verilmişti bana.Babanı uykudan kaldırdım.Sancıdan kıvrandığımı görünce hemen hastaneye götürdü.Hastaneye geldiğimde sancım azalmıştı.Baban yine beni sinir eden bir espri yapmaya çalışmaz mı.”Hemşire çok güzelmiş”te. Oğlum bir ceza hakediyo diimi baban.. Hele sen bir doğda planlar kurarız.
Baban öyle ilginç bir adam ki sevgililer gününde solmasın diye gül değilde toprakta yetişen yaprak almış.Neymiş efendim gül israf oluyormuş solunca atılıyormuş.Bana kalıcı bir hediye almak istemiş. Aldığı bitkiyi şu an mutfakta büyütüyor.Doğduğunda mutlaka görürürsün.Ne kadar kıymetli ki bu bitki protein alsın diye toprağına süt koymuş.Bende mutfakta ki bu koku ne diyorum .Meğer süt toprağın içinde kokmuş.Sorma oğlum gözü gibi bakıyor bana aldığı o solmayan bitkisine.
Dur,babanı yine şikayet edeyim sana.Anneler gününde daha önce kaybettiğim yüzüğü bulmuş,Anneler gününe saklamış „Buyur hediyen“diye.Fakat yine de hakkını yiyemem beni lüks,ortamı hoş olan bir yere yemeğe götürdü.Yani anneler günü benim için anlamlı ve şık oldu.
Oğlum konrollerine gittiğimizde doktor maşallah tosun gibi bir oğlan olacak diyor.Gelişimin ilerideymiş.Tabi bu durum, babanla beni çok mutlu etti.Hatta doktor Maşallah gelişimi baya ilerde belki annede şeker var“diye teste girdik.Çok şükür sağlıklı çıkmıştım.
Oğlum galiba baban gibi sorumlu olacaksın.Taa ilk aydan beri duruşun hep doğum pozisyonunda.Hiç değiştirmedin.Yani baban gibi yarının işini bugüne bırakmıyosun.
Aylar ne çabuk geçti oğlum.8 ayı geride bıraktın 1 ayın kaldı.Artık babanla beraber ,senin için alışverişe çıkıyoruz. Haberin olsun ana kucağın hazır.Sonra "Ben nerde yatacağım"diye ağlama.Bir de oyuncak dönencelerin çok şeker.Hele öyle tatlı bir şarkısı var ki.Baban eve geldiğimizde müziğini kurdu ve şarkını dinledik. Mutluluktan sarılıp ağladım babana.
Ha bir de baban bir kıyaklık yaptı sana Galatasaraylı aslan aldı. Bu arada ilk doğduğunda şaşırmayasın.Sana yine cimbomlu kıyafet giydirecekler.babanın sana hediyesi.Kaçkere dedimse de illa cimbomlu almış neymiş efendim.Çocuğunu iyi bir galatasaraylı yetiştiricekmiş.Yani fanatik bir baban var.
Ah canım oğluşum,volkanım,seni bekliyoruz.için rahat etsin sana iyi bakacak,seni iyi yetiştiricek,ömür boyu güvenebileceğin bir Annen ve Baban var.

02.05.2009
Cumartesi/Saat:09:26
Annen

Son düzenleme:
bu nasıl güzel bi mektup yarabbim yaaaa
çocuk hasreti çeken biri olarak okurdum gözlerim doldu
boğazım düğümlendi
çok güzel yaaa çokkkkk
yorum yazmak istedim ama ne yazacağımı bilemedim ben
özellikle cimbomlu kısmı da ayrıca bi harikaydı
benim için dua et güzel anne
ve benim gibi hasret çeken tüm anne adaylarına da dua et olur mu

Teşekkür ederim.
ınşallah Allahım sanada yaşatır bu duyguyu.Ve tüm çocuk hasreti çeken herkese.
Umutsuz olma,Allah dua için açılan elleri hiçbir zaman çevirmez.
Kulunu ilk önce sınava tutar,eğer isyan etmesse dileğini kabul eder.
ınşallah seneye bu zamanlar anne olursun.
Kimbilir..

oyle guzel yazmıssın kı... allah saglıkla bebegını kucagına almayı nasıp etsın. umarım mutlulugunuz hıc bozulmaz...

Teşekkür ederim.
İnşallah Allahım sanada yaşatır bu duyguyu.Ve tüm çocuk hasreti çeken herkese.
Umutsuz olma,Allah dua için açılan elleri hiçbir zaman çevirmez.
Kulunu ilk önce sınava tutar,eğer isyan etmesse dileğini kabul eder.
İnşallah seneye bu zamanlar anne olursun.
Kimbilir..

canım çok teşekkürler desteğin için
inş.dilek kulunun dileğini geri çevirmez artık allahım
inş. diyorum bütün güzel dileklerin için:1hug:

gözlerim dolu dolu oldu.belliki çok mutlusunuz rabbim hiçççç bozmasın mutluluğunuzu bende hamileyim ama bu kadar güzel geçmiyor 2 aylık daha. vardır rabbimin bir bildiği ama bende isterdim böyle çokkkk mutlu olmayı. ömür boyu mutlu olman dileğiyleeeeeeeeeeeee polyana

ellerine yüreğine sağlık :) bizde düşünüyoruz artık bir bebiş umarım benimde bebeğime yazacak böyle güzel mektuplarım olur şimdiden sabırsızlanıyorum anne olmak için

bayıldım ne güzel içten ve doğal bir mektup bu allah analı babalı büyütsün inş.

Okurken çok duygulandim ne güzel bi mektup bu
Allah bebisini saglikla büyütmeni nasip etsin canim

çok güzel olmuş,ellerine yüreğine sağlık,gözlerimde ki yaşları tutamadım valla,annelik bu olsa gerek zaten acayip sulu göz oldum.....çok beyendim canım,bebeğinizle mutlu yuvamızda bir ömür boyu birlikte olun inşlh....

X