Doğuma Hazırlık Simay mi Selin mi yoksa Piril mi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

elifiklil

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2012
49
0
16
İstanbul
Merhaba.
7 aylik hamileyim. Son derece kararsizdik ama sonunda bu uc isime kadar indirdik secenekleri. Anket acmayi beceremedim ama buradan sorayim istedim.. Dogacak kizimizin ismi sizce Selin mi Simay mi yoksa Pırıl mi olsun?
Cevaplar icin simdiden tesekkurlerr..

Ben en çok Simay'ı sevdim.Selin çok eskilerde kaldı sanki..
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi

Tabiiki kendi adımı Selini beğendim... Daha sonraki alternatifim ise Pırıl.. Simay ıh ıhhh..Sonu ay ile biten isimler bana çok klasik geliyor nedense....

Selin daha çok hoşuma gitti ama Simay da güzel

madem anneanne babaanneler de istiyor iki isim de koyabilirsiniz simay selin gibi
gerçi en çok biri kullanılıyor

Tesekkurler kizlar :)
Sanirim genel olarak Simay ismini begenmissiniz.
Simay Selin olursa isim s lerde bogulurmus gibi geldi pek uyumlu gelmedi. Buyukleri kirmamak icin belki Piril Selin olabilir ama pek kulaga hos gelmiyor o da.. Benim iki ismim var cok zorlaniyorum..
Baska onerileriniz varsa onlari da bekliyorum. Tesekkurler tekrarrr :))

selin isminde tanidigim herkes cok narin ve zarif bayanlardi bu yuzden selin ismine karsi zafim var hem kulaga hos geliyor hemde solerken bile isimde narinlik var :) ama benim icin once anlami gelir :)))

bence pırıl olmalı adı gibi pırıl pırıl bir yaşamı olmalı ki fazla kullanılan ve duyulan bir isim deil farklı bence

Piril bence de cok farkli bi isim. Cok fazla Selin ve Simay var ama Piril cok az.. Cok begendik biz bu ismi ama soyadiniz Senevrensel ve Piril Senevrensel soylemesi biraz zor mu olur diye dusunduk..

tek isim istiyorsan simay koy anlamı da güzel pırıl ismini hiç beğenmedim deterjan ismi gibi ileride dalga geçilebilir
kardeşimin ismi selin bir anlamı yok selden gelen diye geçiyor ben de ona selden geliyorsun çer çöp sün yani diye dalga geçerdim küçükken çocukluk işte
ben eşimi ikna edip halime kalırsam kızım da olursa zehra simay koyacağım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…