- 19 Ocak 2012
- 2.551
- 424
- 198
- Konu Sahibi AngryPenguin
-
DISK in KESK in kendilerine göre karari yorumladigi yaziyi degil, bizzat AIHM nin kararini okuyun!
Yukarda kopyaladim iste.
AIHM acikca vuguluyor, nediyor ? " AİHM sözleşmeye taraf devletlerin kamu güvenliği gerekçesiyle belirli bir yerde gösteri yapılmasına sınırlamalar getirebileceğini kabul etmektedir."
Yani Devlet isterse bir yerde kamu güvenligi sözkonusu ise o yerde gösteri yapilmasina izin vermez!
Bu kadar basit iste.
AİHM verdiği 1 Mayıs kararını bizzat üniversite de ödev konusu olarak inceledim tüm imzaladığımız sözleşmelerle birlikte
Yav he he kamu güvenliğiymiş
Pingu çok ayıp, ondan daha iyi bilecek halin yok.
Hala gayri meşru yollarla diyor..Geçen gün neymiş o yollar diye sordum cevap yok
Vuuuuu ortalık kızışıyor
Aman hanımlar sıcak kumlardan serin sulara doğru ilerliyorsunuz.
Ay biz kanadı kırık bir kırlangıç besliyoruz iki gündür görseniz yersiniz, dişiymiş, dünden beri yemek yedireceğiz diye seferber olduk cadıya, bugün yemeye başladı, tepki veriyor artık.
Kuşumm kuşum
arkadaşım seni konu dışından kibledim haberin olsun
Gezinin başlamasına sebep KK mıymışAhahahahaa vay be ahahahaha
Ama ne yapayım baktım öğretmen anarşikim diyor, anarşik olmak yasak
Grup kurmuşlar, gruplaşmak yasak, burası kk burdan çıkış yok
Duyduğum en saçma şeylerden biri
Vuuuuu ortalık kızışıyor
Aman hanımlar sıcak kumlardan serin sulara doğru ilerliyorsunuz.
Ay biz kanadı kırık bir kırlangıç besliyoruz iki gündür görseniz yersiniz, dişiymiş, dünden beri yemek yedireceğiz diye seferber olduk cadıya, bugün yemeye başladı, tepki veriyor artık.
Kuşumm kuşum
Gezi olaylarının startını muhalefet lideri vermiş kimle neyi tartışıyorsam ben de
Ama ne yapayım baktım öğretmen anarşikim diyor, anarşik olmak yasak
Grup kurmuşlar, gruplaşmak yasak, burası kk burdan çıkış yok
Evet evet bende, etrafi yakip yikan, kamu mallerini atese veren, kaldirimlari söken, cevreye zarar veren insanlarin " biz cevreciyik, agac icin eylem yapiyoh" dedigini duyunca hayatimin en sacma seyine sahit olmustum:)))))
Neyse hadi iyi farumlar:))
Sinirleri germeyin:)
Taksim yassaksa yassakktir:) Yenikapi var ne olsa amac isci bayramini kutlamak, ülkede kaos cikarmak degilya
Evet evet bende, etrafi yakip yikan, kamu mallerini atese veren, kaldirimlari söken, cevreye zarar veren insanlarin " biz cevreciyik, agac icin eylem yapiyoh" dedigini duyunca hayatimin en sacma seyine sahit olmustum:)))))
Neyse hadi iyi farumlar:))
Sinirleri germeyin:)
Taksim yassaksa yassakktir:) Yenikapi var ne olsa amac isci bayramini kutlamak, ülkede kaos cikarmak degilya
Çevreye zarar verenler bahane.....ülkeyi gerip dolardan ve borsadan para kazanmak şahaneHe dicen geçicen işte..Herkesin nolduğu belli burada
Millete iftira atmaktan başka bildiğiniz bir şey yok sizin..Bu masallarla büyümeye devam
Doğru diyorsunuz bu sene Kazlıçeşme'de de Nevruz bayramı kutlanmıştı, amaç bayram kutlamaksa apo resmi, ya müzakere ya savaş pankartları teferruattır
Onlar işçilerden daha zararsızlardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?