- 18 Mart 2013
- 3.770
- 12.158
-
- Konu Sahibi En buyuk kk
Aranızda duygusal bir ilişki mi var yoksa normal arkadaşınız mı?
Biz Türklerin sorunu hayır diyememek. Uygun değilsen hayır demeyi bileceksin.
O halde dürüst olup bize anlattığınız gibi onada anlatın hissettiklerinizi, bazen insanlar fark edemiyor içinde olduğumuz durumun bize yaşattıgi psikolojiyi. Arkadaşınız olgun karşılayacaktır umarım. Üzülmeyin, standartlarıniza kavuşmaya az kalmış, çabuk geçer bu zaman, biraz daha sıkın dişinizi.Yok normal arkadasim.
Arkadaşınızı karşınıza alıp güzel ve samimi bir konuşma yapabilirsiniz. İşinizin onun düşündüğünden daha zor olduğunu, halihazırda kendinize hiç vakit ayıramadığınızı ve bunun sizi bunalttığını, onu çok sevdiğinizi ama biraz kişisel alanınızı korumak istediğinizi söyleyebilirsiniz. Bazen kafamızda büyüttüğümüz ve dert ettiğimiz şeyleri samimi bir şekilde paylaşınca olumlu karşılıklar alabiliyoruz.
Ha hala anlamıyorsa; bizim oralarda bir laf var: dökülegalsın! Salın gitsin.
Bu arada oralarda ne iş yapıyorsunuz, yeryüzü doktorlarından mısınız?
Ablacim Avrupalilar eli sıkıdır beleşe e bayilir. Avrupa ulkelerinde oyle arkadasinin evinde kalmak falan da yoktur, misafire ikramda bulunmak falan da yoktur davet ederler önüne 50centlik kola bile koymazlar. Arkadasliklar ya birlikte aktivite yapmak seklinde ya da cikara dayali oncelikle bunu soyleyeyim.
Eeee kadini belese alistirmissin, yetmemis bir de ustune sana laf ediyor??? Zaten evini odani bedava bulmus yayiliyor ustune bir de sana mi kulp takiyor? Milli kufurumuz olan ittirsin gitsin diyorum burdan.
Öncelikle yazıyı okuyunca kültür şoku yaşadım. Biz burda bu tür dertlere alışkın değiliz. Kıskanç elti olur, geçimsiz kayınvalide olur, cazgır görümce olur, ne bileyim boyu devrilesice sorumsuz koca olur. Şaşırdım biraz
Şaka bir yana harika bir deneyim yaşıyorsunuz. Sizin kadar cesaretli ve özgür olabilmeyi isterdim gerçekten. Sorununuza gelince arkadaşınız bencilin tekiyim diye bağırıyor ve sizi sömürmeye çalışıyor. Lütfen kendinizi kullandırmayın. Çok istiyorsa o sizin şartlarınıza göre ayarlasın kendini. Dünya onun etrafında dönmüyor.