- 30 Mayıs 2009
- 4.210
- 5.174
Sıvı diyetine başlamıştım geçen ay ancak seyahatlerim çok oldu ve bir türlü düzen oturtturamadım. Bu arada verdiğim kiloları tekrar aldım tabiki Neyse yarından itibaren tekrar bir diyete başlıyorum. Bugün bütün gün KK'da diyet araştırdım ve bu sefer 5 günde 5 kilo diyetini yapmaya karar verdim Valla metabolizmamı mahvediyorum ama yapacak birşey yok yaz geldi tatile gideceğim biraz kilo vermem lazım. Şu andaki kilomu bilmiyorum ama yarın yani 15.06.2016 tarihinden itibaren kilomu ve yediklerimi paylaşmaya başlayacağım.
GÜNCELLEME: Ne tesadüftür ki yine 15 haziranda rejime başlıyorum ama arada 4 sene var :)
15.06.2020 Dukan diyetine başladım inşallah olacak bu sefer. Kilomu tam bilmiyorum ama 85-87 arası. rakamlara çok takılmıyorum önemli olan aynadaki görüntü
GÜNCELLEME: Ne tesadüftür ki yine 15 haziranda rejime başlıyorum ama arada 4 sene var :)
15.06.2020 Dukan diyetine başladım inşallah olacak bu sefer. Kilomu tam bilmiyorum ama 85-87 arası. rakamlara çok takılmıyorum önemli olan aynadaki görüntü
Son düzenleme: