Şımarığın Diyet Günlüğü

simarik83

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2009
4.210
5.174
Sıvı diyetine başlamıştım geçen ay ancak seyahatlerim çok oldu ve bir türlü düzen oturtturamadım. Bu arada verdiğim kiloları tekrar aldım tabiki :skandal: Neyse yarından itibaren tekrar bir diyete başlıyorum. Bugün bütün gün KK'da diyet araştırdım ve bu sefer 5 günde 5 kilo diyetini yapmaya karar verdim :KK70: Valla metabolizmamı mahvediyorum ama yapacak birşey yok yaz geldi tatile gideceğim biraz kilo vermem lazım. Şu andaki kilomu bilmiyorum ama yarın yani 15.06.2016 tarihinden itibaren kilomu ve yediklerimi paylaşmaya başlayacağım.

GÜNCELLEME: Ne tesadüftür ki yine 15 haziranda rejime başlıyorum ama arada 4 sene var :)
15.06.2020 Dukan diyetine başladım inşallah olacak bu sefer. Kilomu tam bilmiyorum ama 85-87 arası. rakamlara çok takılmıyorum önemli olan aynadaki görüntü

Son düzenleme:
Çok agır bı dıyet degıl mı ? Halsız kalmıyormusunuz

Çok agır bı dıyet degıl mı ? Halsız kalmıyormusunuz
Ağır ama halsizlik olmadı 3 gündür. İlk gün akşam üstüne doğru sanki kötü hisseder gibi oldum meyve suyumu içince toparladım. Açlık hissetmiyorum. Enerjimde yerinde ki sabahtan öğlene kadar hep ayakta çalışıyorum ama gayet iyiyim.

Ağır ama halsizlik olmadı 3 gündür. İlk gün akşam üstüne doğru sanki kötü hisseder gibi oldum meyve suyumu içince toparladım. Açlık hissetmiyorum. Enerjimde yerinde ki sabahtan öğlene kadar hep ayakta çalışıyorum ama gayet iyiyim.
Masallahh sanaa
sasırdım ben duramam sanırım mıdeme agrılar gırer
bende 59 kıloyum ılk defa bu kadar cıktım soklandım 1 haftadır dıyetteyım
allah kolaylık versın

Masallahh sanaa
sasırdım ben duramam sanırım mıdeme agrılar gırer
bende 59 kıloyum ılk defa bu kadar cıktım soklandım 1 haftadır dıyetteyım
allah kolaylık versın
Daha önce 63-64 kgları gördüğümde de diyet yapmaya yeltendim ama 2. gün bıraktım pek umursamamıştım. Şimdi 66 yı görünce dank etti. Kendimi zorlu diyete hazırladım beyin olarak sanırım o yüzden iyi gidiyorum şimdilik. :) Kilo almak kadar kolay olsaydı keşke vermekte :). Sana da kolay gelsin bol bol eksiler gör :KK73:

Daha önce 63-64 kgları gördüğümde de diyet yapmaya yeltendim ama 2. gün bıraktım pek umursamamıştım. Şimdi 66 yı görünce dank etti. Kendimi zorlu diyete hazırladım beyin olarak sanırım o yüzden iyi gidiyorum şimdilik. :) Kilo almak kadar kolay olsaydı keşke vermekte :). Sana da kolay gelsin bol bol eksiler gör :KK73:
Alırkende para verdık verırkende verıyoruz dıyorum kendı kendıme
sporada basladım ben evlendıgımden bu yana 9 kılo vay vay
Haberlesırız gene

Bu sabah 64,2 kg ı gördüm :KK73: reglimin de 2. günü hala onun şişliği var. Bugün 4. günüme başladım diyette yarın da yapacağım ve cumartesi kendime abartmadan ödül günü yapacağım :cool:

Sabah kalkar kalkmaz 1 bardak su içtim
1 bardak suya 1 limon sıkıp içtim
1 bardak portakal suyu ve 1,5 ceviz yedim

Ara öğün için yanıma küçük kutu sütlerden aldım 10:30 civarında sütümü içeceğim.

Öğünler arasında çay ve türk kahvesi içiyorum. Suyumu asla ihmal etmiyorum.

20dk önce sütümü içtim. Tam karnım guruldamaya başlıyordu sütüm yetişti imdadıma :KK70:
3 günde öğün saatlerine alıştı sanırım vücut. Mesela süt saatim yaklaştı hemen bir hareketlenme oldu midemde. Öğle yemeğine doğru yine aynı olacak mı bakalım :)

Öğle yemeğin yağsız sebze çorbası ve ayran. Çorbadan 2 tabak hüpletiyorum :KK48:

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    45,5 KB · Görüntüleme: 108
Ara öğünüm 1 elma 1 armut ve 1 limonla hazırladığım meyve suyum. Öğlen evde sıkıp hazırladım :)

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    33,7 KB · Görüntüleme: 66
canım umarım en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın. bende yapıyorum bu aralar. ayın 28'zinde başladım. bu zamana kadar 2 kilo vermişim ama oda iyi. diyet değilde yediklerimi azalttım diyelim. birde çalışmıyorum evdeyim harekette az tabi :) instagra'mda diyet günlüğüm var istersen takip edebiliriz birbirimizi motive olur.

canım umarım en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın. bende yapıyorum bu aralar. ayın 28'zinde başladım. bu zamana kadar 2 kilo vermişim ama oda iyi. diyet değilde yediklerimi azalttım diyelim. birde çalışmıyorum evdeyim harekette az tabi :) instagra'mda diyet günlüğüm var istersen takip edebiliriz birbirimizi motive olur.
Ne kadar kilo verirsek o kadar iyi :) Sizinki daha sağlıklı ama ben beceremiyorum dikkat etmeyi maalesef sıkı bir diyet olması lazım bana. Bu arada pek kullanmıyorum inst'ı kolay gelsin bol eksiler :)

Ne kadar kilo verirsek o kadar iyi :) Sizinki daha sağlıklı ama ben beceremiyorum dikkat etmeyi maalesef sıkı bir diyet olması lazım bana. Bu arada pek kullanmıyorum inst'ı kolay gelsin bol eksiler :)

bende evlenirken 70 kilo idim. hormon ilaçları takviye derken bi baktım hop 90 olmuşum :KK43: bi ara sıkı bir diyetle 10 günde 8 kilo kadar versemde şekil a görüldüğü gibi hepsini geri aldım bir güzel.. arada çok kaçamaklar oluyor birde onları yapmasam çok güzel olacak :) Aynen dediğiniz gibi ikimizede bol eksiler :)

bende evlenirken 70 kilo idim. hormon ilaçları takviye derken bi baktım hop 90 olmuşum :KK43: bi ara sıkı bir diyetle 10 günde 8 kilo kadar versemde şekil a görüldüğü gibi hepsini geri aldım bir güzel.. arada çok kaçamaklar oluyor birde onları yapmasam çok güzel olacak :) Aynen dediğiniz gibi ikimizede bol eksiler :)
Böyle sıkı bir liste olunca kendimi şartlıyorum ve dışına çıkmıyorum. Yoksa yediklerime dikkat edeyim desem illaki kaçamak yapıyorum olmuyor. Çok iştahlıyım durduramıyorum kendimi :)

Akşam yemeğimi yedim. Yarım paket labne içine maydanoz ve küçük salatalık doğradım ayrıca 1 kaşıkta yoğurt koydum. Meyve suyumu sonra içicem :)

Bu asabah wc'den sonra ilk işim tartılmak oldu veeeeeeee 63,9 kg olmuşum. Hergün 300-400gr vererek gidiyoru :)).
Sabah yine içine 1 limon sıktığım 1 bardak limonlu su
1 bardak portakal suyu ve 1,5 ceviz yedim.

X