Silvilce cukurları zamanla geçermi?

tugbacan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2010
12
0
Kızlar sivilce cukurları zamanla geçermi yoksa cukurlar daha fazlamı büyür lütfen yardım edin.mafoldumben

cilt kendini yeniledikçe, üstten ölü deriler atılır, alttan tazeleri gelir.izler ve çukurcuklar kendiliğinden kaybolur.
ancak süreci hızlandırmak istersen haftada 1-2 kere peeling yapıp,peeling sonrası bepanthen ve madecassol kullanabilirsin.

ya ben inanmıyorum ki cild izleri tamamen geçiren bi krem olduguna o kadar bi krem kullandım ama faydası yok en son tretini kulandım etkisi ilk başlarda oldu 1,5 sene kulandım. kremi bıraktıktan sonra 3 hafta sonra yüzüm yine eskisi gibi çukur. yani demek istedigim bu tretin kulandıgın süreç içerisinde cukurluklar çok az gözüküyor ama bıraktıktan sonra tekrar eski haline dönüyor yüz kimse boş boşuna umut baglamasın kremlere bence.tabi lazer bu konuda çözüm olabilir araştırmak lazım sanırım

nasıl yaa tretin kullanırken iyi bırakınca eskisi gibi mi yani?? ee o kadarda soyuyor mafoldumben bende kullanıyorum şu annneyvahedigeldismile

Kızlar bu bi ilac tuzagı bence bu sitede cıkıpta benim izlerimi geçirdi diyecek kimse varmı bilmiyorum ama ben inanmıyorum ben 1,5 sene kulandım etkisi oldu bıraktıkdan sonra eski haline geldi bence yüzünüzü böle kremlerle ancak zarar verirsiniz eger tretinin daha uzun vadede işe yaracagını birisi sölerse 8-9 yıl kulanması lazım oda ömrün % 13 üdür. o zaman anlattıklarım belki saçma gelebilir ama böle.

Benim çok yakın bir arkadaşımın sivilce problemi vardı cilt çukurları, sivilce ve kızarıklık problemi. 4 seans lazerle cilt yenileme yaptırdı ve cildi şuan mükemmel tavsiye ederim.

Bnce öyle şeylere hiç gerek yok.Niye dersen çnkü zaten kendiliğinden geçiyor izler evet biraz zman alıyor ama sonucta geçiyor:)Benm lise dönemimde alnımda cok fazla vardı ergenlik sivilcesi:)Kozmetik ürünlerine hiç gerek yok diye düşünüyorum.ben bir sabun kullanmıstım adını su an hatırlayamadım ama eczaneye gidip sorabılırsın kahverengi bir sabundu.

canım bence senin geçti dediğin kahve rengi lekeler onlar zamanla geçiyo ama çukurluklar geçmek bilmiyo bende de var malesef çukurluk yıllardır geçeceğe de hiç benzemiyo tek yolu var kimyasal peeling ancak soyularak geçiyorlar:KK43:(((((

Peelingler cildin yenilenme süresini kısalttığı için çukurlukların zamanla geçmesi gerekir. Kimyasal veya lazerle olanda daha kısa sürede yüksek oranda soyulma yaşandığı için çabuk düzelecektir tabii ki. Kremlerle daha uzun bir tedavi süreci olsa da bence en zararsız görünen tedavi usulü çünkü diğerlerinin cildi zımparalamaktan farkı yok. Zorlu soydurma işlemleri sonrasında cildinizin daha çok bakıma ihtiyacı olacak. Güneşten korunmak için en az 50 faktörlük koruyu lazım. Cilt hassaslaştığı için daha özel ürünlerle takviye yapılması gerekecek. Yine de tercih sizin. Moralinizi sağlam tutun. Bir de kan değerlerinizde demir eksikliği varsa bu cildinize oksijen taşınma olasılığını düşürür. Oksijensiz kalan cilt kendini yenileyemez ya da geç yeniler diyelim.

bu yüzdeki çukurlar insanın psikolojisini bozuyor resmen kendimden biliyorum artık bıraktım kendi haline haftada 1 peelingimi yapıyorum ara sırada yüz jeli ile temizliyorum cildimi ohh mis bana göre derinliği azaldı daha yüzeysel oldular..boshayallersmile

bu yüzdeki çukurlar insanın psikolojisini bozuyor resmen kendimden biliyorum artık bıraktım kendi haline haftada 1 peelingimi yapıyorum ara sırada yüz jeli ile temizliyorum cildimi ohh mis bana göre derinliği azaldı daha yüzeysel oldular..boshayallersmile

canım hangi peelingi uyguluyosun peki ?soyulma çok oluyomu kötü görüntü falan?

canım hangi peelingi uyguluyosun peki ?soyulma çok oluyomu kötü görüntü falan?
garnier serisini kullanıyorum soyulma nemlendirici sürmezsem oluyor ama asırı bir sekilde degil..izleri gecirmek için peeling kesinlikle yeterli degil sadece izleri hafifletmek için yardımcı unsuryerimseniben

Benim çok yakın bir arkadaşımın sivilce problemi vardı cilt çukurları, sivilce ve kızarıklık problemi. 4 seans lazerle cilt yenileme yaptırdı ve cildi şuan mükemmel tavsiye ederim.
uzun bir zaman olmuş ama belki cevap verebilirsin :KK43: arkadaşın nereye cilt soydurma yaptırmıştı ?

evet canm geçiyor benimde burnumda hemde tam ortasında büyük bir sivilce vardı. hiç oynamadım sivilce geçti izi kaldı ama o da sonra kendiliğinden yok olup gitti biraz çukur gibiydi o da hiç kalmadı

X