Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnce öyle şeylere hiç gerek yok.Niye dersen çnkü zaten kendiliğinden geçiyor izler evet biraz zman alıyor ama sonucta geçiyor:)Benm lise dönemimde alnımda cok fazla vardı ergenlik sivilcesi:)Kozmetik ürünlerine hiç gerek yok diye düşünüyorum.ben bir sabun kullanmıstım adını su an hatırlayamadım ama eczaneye gidip sorabılırsın kahverengi bir sabundu.
bu yüzdeki çukurlar insanın psikolojisini bozuyor resmen kendimden biliyorum artık bıraktım kendi haline haftada 1 peelingimi yapıyorum ara sırada yüz jeli ile temizliyorum cildimi ohh mis bana göre derinliği azaldı daha yüzeysel oldular..boshayallersmile
garnier serisini kullanıyorum soyulma nemlendirici sürmezsem oluyor ama asırı bir sekilde degil..izleri gecirmek için peeling kesinlikle yeterli degil sadece izleri hafifletmek için yardımcı unsuryerimsenibencanım hangi peelingi uyguluyosun peki ?soyulma çok oluyomu kötü görüntü falan?
uzun bir zaman olmuş ama belki cevap verebilirsin arkadaşın nereye cilt soydurma yaptırmıştı ?Benim çok yakın bir arkadaşımın sivilce problemi vardı cilt çukurları, sivilce ve kızarıklık problemi. 4 seans lazerle cilt yenileme yaptırdı ve cildi şuan mükemmel tavsiye ederim.