• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silverette Gümüş Kapakları

Ben de hepsiburadadan aldım şimdi sıfır
İkinci el bulsam alırdım
Çok pahalı ya
Zaten bebeğin ne çok masrafı varmış arkadaş daha doğmadan 😂
En yakın arkadaşımda var yeni 30 senelik arkadaşım ona elli kere sordum belki verir diye ama vermedi birdaha çocuk da düşünmüyor 😂😂😂
İnsanlar öyle işte kimse faydalansın istemiyor. Çok masraflı hemde ben a’dan z’ye ne aldıysam yazıyorum bakalım toplam ne kadar harcıcaz odası hastane parası arabası dahil kulak çöpüne kadar 😂

Merhaba,ben internet sitesinden silvernurse aldım bir aydır kullanıyorum ve memnunum,karar verirken zorlanmıştım araştıranlara bir faydam olsun istedim😊

Ben silverette kullandım ilk çocukta sonra kaybettim kapakları ikincide pahalı gelince silvernurse aldım hem yerli üretimmiş. İnanılmaz memnunum silverette de bir aya ancak kendıne gelmıstı göğüs uçlarım, silvernurse de 2-3 gune duzeldi. Bu tabı benımle de alakalı olabılır ama silvernurse yenı kullandım çok da iyi geldi onerırım yani
bi de kapıda odeme secenegı bana mantıklı geldı yanı aklınızda bulunsun, bence o kadar para vermeye gerek yok sılveretteye :)

Back