Silverette Gümüş Kapakları

Feeling07

Bal oğluşum 🥰🍯
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
4.995
5.396
158
Merhabalar, Silverette gümüş kapağını kullanan memnun kalan var mı? Birde eğer kullanıp ihtiyacı kalmamış satmak isteyenler olursa almak isterim. Malum sıfırı baya pahalı.

Merhabalar, Silverette gümüş kapağını kullanan memnun kalan var mı? Birde eğer kullanıp ihtiyacı kalmamış satmak isteyenler olursa almak isterim. Malum sıfırı baya pahalı.
Ben de sizin gibi almak İstemiştim fakat çok pahallı olunca başka ihtiyaçlarımı aldım ki iyiki de almamışım diyorum nedeni şöyle anlatayım gebelik boyunca hatta son ay sürekli kantaron yağı sürdüm göğüs ucuma hamilelikte çatladı sürmeye devam ettim lansinoh aldım onu da son hasta bir kaç kez sürdüm Doğum yaptığım günde soğan suyu sürdüm ve soğanı göğsümün üstünde gün boyu ve sonra devam ettim hem kantaron yağını hem lansinoh ve şükür yara olmadan atlattım bence almayın gereksiz pahallı korkmayın bunları yaparsanız inş yara olmadan atlatırsınız ama yinede siz bilirsiniz

silver nurse aldim ben yerli uretim oldugu icin daha uygun fiyati ona da bakabilirsiniz..

Teşekkürler eğer ikinci el almazsam dediğinizi yaparım.

Merhaba,silvernurse den memnun kaldınız mı?Almayı düşünüyorum ama çok yorum bulamadım internette kararsız kaldım

merhaba, bir ay oldu oglum dogali surekli kullaniyorum ve cok memnunum kesinlikle herkese tavsiye ediyorum. lansinoh krem de almistim ona gerek bile yok gumus kapaklar sayesinde sadece dustan sonra bi kere suruyorum. baska kullanan arkadaslarim da var onlar da memnun. cok sukur bi sorun yasamadim goguslerimle ilgili..

Allah bağışlasın,sağlıkla büyütün evladınızı,ben de hemen sipariş vereyim o zaman

Arkadaşlar ben de Doğum yapalı 11 hafta oldu ama göğüs ucu yaralarım hiç geçmedi benm tenimde yara kolay kolay geçmez şimdiye kadar bebeğim 2 kez kan kustu o kadar kanadı yara oldu ve kantaron yağı soğan çörekotu yağı zeytin yağı badem yağı Hindistan cevizi yağı gibi bir çok şeyi kullandım sonuç hüsran bugün Silverette siparişi vereceğim ürün elime ulaşsın yazacağım inş iyi gelir çünkü bu acı çok kötü

Merhaba,silvernurse den memnun kaldınız mı?Almayı düşünüyorum ama çok yorum bulamadım internette kararsız kaldım

Ben aldım kulanıyorum =) sıfır sıkıntı çektim silvernurse müşteri ilişkileri de çok iyi =) kargomun takibinde sorun yaşadım onu bile çözdüler.

Merhaba siz memnun kaldınız mı kullandıktan sonra?

Silverette aldım ikinci el 150 lira. Yaşadığım şehirde buldum letgodan kadın 15 gün kullanmış sadece temizlemiş kaldırmış bende aldım. Sağol canım.
Ben de hepsiburadadan aldım şimdi sıfır
İkinci el bulsam alırdım
Çok pahalı ya
Zaten bebeğin ne çok masrafı varmış arkadaş daha doğmadan
En yakın arkadaşımda var yeni 30 senelik arkadaşım ona elli kere sordum belki verir diye ama vermedi birdaha çocuk da düşünmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…