Doğuma Hazırlık silverette gümüş gögüs kapaklarından kullananlar var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bunu sanırım son aylar da mı almalıyız, göğsün büyüyp olmama ihtimali var mı acaba ? silvermom da xl olanı var acaba onun bedeni nedir ?

Ben de hangi marka alsam karar veremedim, çok fiyat farkı var. Acaba tamamen aynı sadece yurtdışından geldiği için mi pahalı yoksa daha mı iyi silverette? Bir de onun xl seçeneği yok galiba benim göğüslerim de baya büyüdü standart olur mu acaba bana? Büyük göğüslü kullanan var mı??

Ben ebebek indiriminden Silverina aldım. Bildiğin gümüş işte, markaya göre gümüşün nesi değişebilir ki? Paketlemesi vs de çok hoştu. Kesesi var içinde, bir de minik kurutulmuş gül koymuşlar. 130 muydu neydi fiyatı.. Şimdiden günde birkaç saat takmaya başladım. Sadece atlet giyseniz bile kaymıyor meme ucundan kaldı ki benim meme uçlarım çıkık bile değil. İnşallah doğum sonrası faydasını görürüm.

Ben de tavsiye üzerine henüz gebe iken aldım ve yine tavsiye edenler doğumdan 1-2 ay öncesi kullanım tavsiyesi vermişti,sizler ne dersiniz acaba

Hanımlar ben normal bebedorun muydu hatırlamıyorum plastik göğüs ucu kalkanı kullandım hiç yara falan olmadı bebeğimi emzirip hemen geri takiyodum zaten tişörte falan değince kötü oluyodum emerken sorun yoktu yaklaşık bir ay emme dışında çıkarmadım sonra yavaş yavaş çıkarmaya başladım ve yara olmadan atlattım yani özellikle maddi durumu almaya el vermeyenler göğüs ucu yaralarına katlanmak zorunda değiller.

Merhaba bugün 2. Günüm bebeğimle emzirme konusunda çok acı çekiyorum ağlıyorum hatta krem başladım ilk günden fakat acısına engel olamadım bugün gümüş kapak aldım ne zamana iyileşirim tahmini ne dersiniz anneler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…