Doğuma Hazırlık silverette gümüş gögüs kapaklarından kullananlar var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Tevekkulsart

Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2016
16
4
29
merhaba hanımlar malum gebelikteki gögüs yaralarından çoğu anne muzdarip oluyor bu silverette gümüş gögüs kapaklarını kullanan var mı aranızda fiyatı da uygun olmadığından kullananlar varsa yorum yapabilirmi şuan fiyatı 295 tl olmuş.
yorumlarınızı bekliyorum. ❤
(ben sipariş verdim bakalım biraz bütçemizi sıkarak.. doğumdan 2 hafta önce kullanısanız yara olmama ihtimali varmış. doğumuma yaklaşık 1 ay filan kaldı deneyip inşallah tecrübemi buraya aktarmak isterim. belki merak edenlerede katkısı olur.)

Son düzenleme:
Ben de arastirmistim .Yara olanlar fayda görmüş ancak yara olmama ihtimali de var .Benim butceme fazla geldi fiyati. Bunun yerine avent göğüs kalkani ve lanolin göğüs ucu kremi aldim.Bu ikisini kullananlar hic yara ile uğraşmamış .O yorumlara güvendim. Toplamda 70 tl filan verdim

canım benim 2. gebeliğim olduğundan söleyebilirim ki aventin gögüs kalkanı bende pek işe yaramadı malesef sadece yarayken gögüs ucunun iç çamaşıra değmemesini sağladı ve rahatlattı ve yaranın hızlı iyileşmesine yardımcı olmuş olabilir o yönden onun dışında yarayı engellemedi. lanolin vardı bendede ama oda işe yaramadı diye hayırlıyorum. ve işe yaraması için doğumdan öncede kullanmak gerekmiş o kremi gögüs ucuna galiba ama benim doktorum önermedi o şekilde erken doğumu tetikleyebilirsin dedi. bu ürünüde çok merk ediyorum ağlayarak emziren biri olarak. birde aventin gögüs uçluğuda iyi geldi. rahatlatmıştı onuda önerebilirim.. bakalım belki bu ürünü kullananlar da bize tecrübelerini anlatır.

Evet erken baslamak gerekiyor .Ben de hep fayda sağladigini soyleyen kisilerle karşılaştım .O yuzden ikisini de aldim koydum. Erken dogumu tetikledigini dusunmuyorum .Cunku göğüs catlaklari icin de dogal yağlar kullaniyorum .Her ne kadar dikkat etsem de uyarilmis oluyor göğüs .Sadece bir damla süt geliyor. Instagram da musteri yorumlari vardi onlari okuyabilirsin .

ben doğum öncesi kullanmadığım için sanırım işe yaramadı lanolin. doktorum önermeyince açıkçası korktum yoksa bende çok araştırmıştım o kremi. instagram yorumlarını okudum ama farklı platformdan da yorum almak istedim.

Anladim canim .Ben de gunes kremi ,çatlak kremi hepsini doktoruma sorup aldim .Insan emin olamiyor .

Bende cok merak ediyorum bu gumus kapaklari. Gercekten cok pahali ama benim annem 8 aya kadar zorla emzirmis beni gogus yaralarindan,agliyordum diyor. Bende anneme benzeyebilirim cok korkuyorum o yuzden. Ceyda duvenci bir videosunda methetmisti bu kapaklari ama reklam icin mi orasini bilemiyoruz tabi

bazıları çok acılı atlatıyor bu dönemi bazılarına ise birşey olmuyor. inşallah bizde kolay atlatabiliriz . ceyda düvencinin videosunu bende izledim ama beni ah tamam diye tam inandıramadı reklammı gerçekten bilinmiyor... o nedenle bu platformda sordum gerçek yorumları alabilmek için :)

25 günlük anneyim..gozü kapali her anneye tavsiye ederim..cok sukur 1 kez bile agrı cekmedim..fakat ben nerdeyse hep takiyorum. Sadece emzirirken cikariyorum. Hafif sut birikiyor icinde ve gumusun etkisi ile anne sutu iyilestiriyor..cok memnunum..lansinosh krem almistm hamileyken 1 kez bile surmeme gerek kalmadi.

Dogumdan sonra mi kullanmaya basladiniz yoksa oncesinde mi?

maşallah ne güzel ya subhanallah ee ALLAH hiç bir şeyi boşa yaratmıyor. herşeyin bir yararı vazifesi var. bende aldım. inşallah memnun kalırım peki siz doğum önceside kullandınızmı ?

Bende merak ediyorum kullananlar ne düşünüyor keremleri filan boşverin bunu alın diyor musunuz ?

Artık sadece o marka yok arkadaşlar.37. haftamdayım ben de çok araştırdım.Silvernurse adında Türk malı bir ürünü aldım.Fiyat daha uygun,195 TL.Henüz denemedim,son 2 hafta deneyeceğim.Kısmetse doğumdan sonra yazarım yine.Ama içerik aynı olduğu için Silveretteye o kadar para vermeye gerek yok derim

Merhaba, öncelikle hayırlı olsun bebeğiniz, muhtemelen kavuşmuşsunuzdur artık :) Allah analı babalı büyütsün ben de bugün araştırırken gördüm o markayı, 2 marka arasında da ciddi fiyat farkı var. denediniz mi memnun kaldınız mı? öneriyorsanız ben de bu markayı almak istiyorum o kdr fark vermeye gerek yok sanki :)

maşallah ne güzel ya subhanallah ee ALLAH hiç bir şeyi boşa yaratmıyor. herşeyin bir yararı vazifesi var. bende aldım. inşallah memnun kalırım peki siz doğum önceside kullandınızmı ?
Kullandınız mı ne durumdasınız çok merak ediyorum ben de almayı düşünüyorum da

Merhaba ben silvernurse aldım.çokta memnun kaldım.Sonuçta hepsi gümüş o kadar para vermem anlamsız dedim ve sonuç çok memnunum =) Bir de adamlar yerli üretim =)

Merhaba ben silvernurse aldım.çokta memnun kaldım.Sonuçta hepsi gümüş o kadar para vermem anlamsız dedim ve sonuç çok memnunum =) Bir de adamlar yerli üretim =)
Bildirim yaptığınız için teşekkürler ben de almayı düşünüyorum ne kadar zaman kullandınız göğsünüz artık emzirmeye alıştıktan sonra bifaktiniz mi yoksa tüm emzirme sürecinde kullanılmalı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…