Safinaz Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Ağustos 2007 52 1 4 Ekim 2007 Konu Sahibi Safinaz #1 kızlar nezle olunca hani burnunuz silmekten yara ve tahriş oluyo ya kısa zamanda bunu ne geçirir en azından acısını
kızlar nezle olunca hani burnunuz silmekten yara ve tahriş oluyo ya kısa zamanda bunu ne geçirir en azından acısını
gizzem Nirvana Kayıtlı Üye 29 Ağustos 2007 2.677 1.733 4 Ekim 2007 Konu Sahibi Safinaz #2 bepanthen sür cnm çabuk iyileşir.ama ben nezle olunca burnumu ıslak mendille siliyorum daha az tahriş oluyor
bepanthen sür cnm çabuk iyileşir.ama ben nezle olunca burnumu ıslak mendille siliyorum daha az tahriş oluyor
22Aralik Guru Kayıtlı Üye 22 Haziran 2008 42 0 26 Haziran 2008 Konu Sahibi Safinaz #3 Hametan krem,cilt tahrişlerinde,pişiklerde,yanıklarda etkıli bır krem.Ayak altlarına hametan pomad sürebılırsınız.onarıyor.
Hametan krem,cilt tahrişlerinde,pişiklerde,yanıklarda etkıli bır krem.Ayak altlarına hametan pomad sürebılırsınız.onarıyor.
Y yorgun savaxsxçxix Popüler Üye Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2007 7.543 23 5 Nisan 2009 Konu Sahibi Safinaz #4 bepanthen kullanırım ben hep.
derman Gökkuşağı istiyorsan ;yağmura katlanmalisin. Kayıtlı Üye 18 Ekim 2007 5.017 1.607 5 Nisan 2009 Konu Sahibi Safinaz #5 yara kremi kullan canım............................. tramisinnnnnnn
A Adivar Guru Kayıtlı Üye 27 Haziran 2007 6.169 49 5 Nisan 2009 Konu Sahibi Safinaz #6 Benimde grip iken çok silmekten dolayı burnumun kenarları tahriş olmuştu. En iyisi bepanten,çok iyi geldi.Ertesi güne birşeyim kalmamıştı.
Benimde grip iken çok silmekten dolayı burnumun kenarları tahriş olmuştu. En iyisi bepanten,çok iyi geldi.Ertesi güne birşeyim kalmamıştı.
M meyza Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Ocak 2009 78 1 9 Nisan 2009 Konu Sahibi Safinaz #7 bencede bepanten en iyisi
yjasmin Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Şubat 2009 255 0 9 Nisan 2009 Konu Sahibi Safinaz #8 Kesinlikle Hametan...
F ferahe Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Mart 2009 139 0 18 Nisan 2009 Konu Sahibi Safinaz #9 gece yatmadan önce burnuna yüzüne sürdüğün kremden bolca sür sabah kalktığında sürdüğün an yanacak ama sonra faydasını göreceksin. bephanten bende hiç bir işe yaramadı yüzüne yada eline sürdüğün crem olmalı
gece yatmadan önce burnuna yüzüne sürdüğün kremden bolca sür sabah kalktığında sürdüğün an yanacak ama sonra faydasını göreceksin. bephanten bende hiç bir işe yaramadı yüzüne yada eline sürdüğün crem olmalı
Sineks ölü böcek Kayıtlı Üye 5 Eylül 2008 1.529 1 38 18 Nisan 2009 Konu Sahibi Safinaz #10 &AÇELYA& .!.: Hametan krem,cilt tahrişlerinde,pişiklerde,yanıklarda etkıli bır krem.Ayak altlarına hametan pomad sürebılırsınız.onarıyor. Genişletmek için tıkla... yjasmin .!.: Kesinlikle Hametan... Genişletmek için tıkla... aynennnnn
&AÇELYA& .!.: Hametan krem,cilt tahrişlerinde,pişiklerde,yanıklarda etkıli bır krem.Ayak altlarına hametan pomad sürebılırsınız.onarıyor. Genişletmek için tıkla... yjasmin .!.: Kesinlikle Hametan... Genişletmek için tıkla... aynennnnn