- 27 Ekim 2011
- 698
- 228
- 323
konularımda hep olumsuzluktan kararsızlıktan mutsuzluktan bahsetmiştim belki bu foruma uygun değil ama bilerek buraya açıyorum çünkü bağlantılı...hayatın bize ne getireceği hiç belli olmuyor gerçekten..bu kadar mutlu olacağımı hiç tahmin etmezdim 1 hafta 10 gün evden çıkmayan ben evde duramıyorum hergün biryerdeyim mutluyum hem de çok bunda en büyük etken KARARLAR ALABİLMEK ADIM ATMAK hiç beklemediğim şeyler oldu ben babamdan korktuğum için 5-6 yıl karar alamadım ama babam da abimin ve canım halamın konuşmasıyla yavaş yavaş aşışıyor yanlız yaşayacağıma kendi ayaklarımın üzreinde durmak istediğime çok mutluyum artık çok.. anlatmak istediğim ve konuyu bilerek buraya açışımdaki neden sorunların arasında boğulmamamız gerektiğini vurgulamak uzun süre kendimi çekmiştim hayattan sizlerdende bu ruh hali içinde olan vardır muhakkak SİLKELENİN hiç olmaz demeyin karar alın ve adım atın ama gerçekten olmadıını düşünüyorsanız OLDUĞU KADAR OLMADIĞI KADER....yaşamak güzelmiş tekrar tadını varıyorum bu güzelliklerin...en son da elif şafak ın aşk kitabını okumanızı tavsiye ediyorum gerçi eski bir kitap ben yeni ookuma fırsatı buldum oradaki bir cümle ise bana ışık oldu:
"hakk' ın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine, teslim ol. bırak hayat sana rağmen değil, seninle beraber aksın. 'düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir' diye endişe etme. nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını?
herkesin herşey gönlünce olsun rabbim hepimize iç huzuru versin..........
"hakk' ın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine, teslim ol. bırak hayat sana rağmen değil, seninle beraber aksın. 'düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir' diye endişe etme. nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını?
herkesin herşey gönlünce olsun rabbim hepimize iç huzuru versin..........