• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silivri'de oturanlar/bilenler

bonjorno

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2015
1.197
524
73
Merhaba hanımlar

Yaz kıs oturmak ıstedıgım ve parama uygun buralarda bırkac yer buldum ama buraları bılmıyorum.
Yaz kıs oturumun oldugu , muhıt olarak rahat edebılecegım nereler var ?Lutfen bılenler yorumlarını esırgemesınlar.
Şehir içinde çok kotu bır muhıtte oturuyorum 4 yıldır.Çok kotu bır muhıtte oturuyorum ama pesınatım ve aldıgım ucret gozonune alındıgında ancak Sılıvrı de bırkac yer buldum durumuma uygun..

Silivri de örneğin değirmenköy, Kılıcaslan gıbı mevkılere de Sılıvrı denıyor.Buralar merkeze oyle uzakmıs kı...Ama emlakcılar yabancısı oldugum ıcın hepsı ayrı bır aldatmaca ıcınde .

Sizlere sormaktan baska aklıma bırsey gelmıyor.Yardımlarınızı rıca ederım

silivrinin sadece merkezinde şehir hayatı var geri kalan her yeri köy olarak geçiyor zaten.silivrinin içi çok güzel çok gezdim sahili cafeleri kışında gıtmıslıgım var yaz nufusunun yarısına düşüyor kışın ama yıne market avm diğer tum ıhtıyacların ıcın daima ulaşım kolaylığıda mevcut.ama sadece silivri merkez için geçerli bu soyledıklerım.

öncelikle nerdesin şimdi işine falan yakınolmasını istiyorsan istanbul'a uzak değirmen köy silivride uzak ta dedikleri gibi silivri güzel yer ben selimpaşa tarafında oturuyorum çok güzel buralar tabi kafa dinlemeye birebir yerler değirmen köyde aynıdır diye düşünüyorum. sakin yerler bu tafaflar....

Herkese cok tesekkkur ederim selimpasa araptepe de bir yer buldum.haftasonu gorucem insallah olur .birkc kez gece pazarina gitmistim snirim yakinmis oraya.bir an.once bulundugum yerden lanet olasi 4 yilimi heba ettigim bu yerden kurtulmak icin gun sayiyorum.peki silivri kiptasi bilen var mi hanimlar.yaz kis oturan vardir herhalde degilmi

Herkese cok tesekkkur ederim selimpasa araptepe de bir yer buldum.haftasonu gorucem insallah olur .birkc kez gece pazarina gitmistim snirim yakinmis oraya.bir an.once bulundugum yerden lanet olasi 4 yilimi heba ettigim bu yerden kurtulmak icin gun sayiyorum.peki silivri kiptasi bilen var mi hanimlar.yaz kis oturan vardir herhalde degilmi
silivri kiptaş zaten silivrinin göbeğinde e-5 bir yanında kiptaş bir yerinde silivrimerkez köprüyle bağlantı var cok yakın merkeze

Oraya çook yakın olmasakta otobandan yarım saatte silivriye gelınıyo :)
Orda bi pazar yerı var .. Patronumun kankası oturuyor Site içerisinde . Yazın genellıkle oraya kaçarız :)
dediğim adam yaz kıs orda otuuruyor gayette memnun :)) Ama denızı için aynı seyı söyluyemıcem pis biraz.. Tam olarak mevkıısnıde bılmıyorum . Patronum gelsın sorarım.. Asım amca çok ııyı bılır oraları.. İyi yerlerı kötü yerlerı falan.

:KK54:
Bende silivride oturuyorum silivri merkez de oturmanizi tavsiye ederim klasis otel mevkisi de güzel merkeze yakin araciniz yok ise minibüs her dakika geciyo ama siylemis olduğunuz yerler köyleri silivrinin sıkılma olasılığınız cok yüksek silivri güzel bir yer iyiki burada doğmuşum kiptaş cok kalabalim bir site yaz kis oturan var orada merkwze de yakin SİLİVRİDE YAŞAMAK GÜZELDİR

:KK54:
Bende silivride oturuyorum silivri merkez de oturmanizi tavsiye ederim klasis otel mevkisi de güzel merkeze yakin araciniz yok ise minibüs her dakika geciyo ama siylemis olduğunuz yerler köyleri silivrinin sıkılma olasılığınız cok yüksek silivri güzel bir yer iyiki burada doğmuşum kiptaş cok kalabalim bir site yaz kis oturan var orada merkwze de yakin SİLİVRİDE YAŞAMAK GÜZELDİR
cok tesekkur ederım burcu hanım.bıraz daha ıcım rahatladı sanırım kıptası dusunmelıyım.aracım yok sanırım kıptas sılıvrı merkez de

Oraya çook yakın olmasakta otobandan yarım saatte silivriye gelınıyo :)
Orda bi pazar yerı var .. Patronumun kankası oturuyor Site içerisinde . Yazın genellıkle oraya kaçarız :)
dediğim adam yaz kıs orda otuuruyor gayette memnun :)) Ama denızı için aynı seyı söyluyemıcem pis biraz.. Tam olarak mevkıısnıde bılmıyorum . Patronum gelsın sorarım.. Asım amca çok ııyı bılır oraları.. İyi yerlerı kötü yerlerı falan.
cok tesekkur ederım cok memnun olurum

Semızkumlarda oturuyormuş patronumun kankası.
Merkze yakınmış oaralar guzel dıyolar. Sizin dediğiniz yerler merkeze uzakmış ..
:KK15:cok tesekkur ederım zahmet verdım ama ınanın bır an once buradan kurtulmanın derdındeyım subatın ılk haftaso bu ısı bıtırıcem Allahın ıznıyle basta sıze sonra yardımcı olan butun hanımlara tesekkur ederım ,sagolun

Merhaba hanımlar

Yaz kıs oturmak ıstedıgım ve parama uygun buralarda bırkac yer buldum ama buraları bılmıyorum.
Yaz kıs oturumun oldugu , muhıt olarak rahat edebılecegım nereler var ?Lutfen bılenler yorumlarını esırgemesınlar.
Şehir içinde çok kotu bır muhıtte oturuyorum 4 yıldır.Çok kotu bır muhıtte oturuyorum ama pesınatım ve aldıgım ucret gozonune alındıgında ancak Sılıvrı de bırkac yer buldum durumuma uygun..

Silivri de örneğin değirmenköy, Kılıcaslan gıbı mevkılere de Sılıvrı denıyor.Buralar merkeze oyle uzakmıs kı...Ama emlakcılar yabancısı oldugum ıcın hepsı ayrı bır aldatmaca ıcınde .

Sizlere sormaktan baska aklıma bırsey gelmıyor.Yardımlarınızı rıca ederım
Silivride yaşayacaksanız Silivri'nin içinde bir mahallede oturmanız uygun olur. Bizim yazlığımız var,çok iyi bilirim Silivri'yi,çokta severim ama bahsettiğiniz yerler ve hatta Selimpaşa,Kumburgaz taraflarıda yazın hareket olan ilçeler. Büyük marketler bile sezonluk açık oluyor. Restoranlar,Cafeler bile sezonluk oluyor (bir çoğu böyle)

Back