SİLİNEBİLİR duvar kağıdı kullananlar...sorularım var.

Balbxoxcxuxxux

Never Ever Give Up!
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2008
663
4
116
Diğer
Silinebilir duvar kağıdı kullananlar var mı? "evet" diyenlere sorularım var..
1.kaç yıldır kullanıyorsun?
2.memnun musun? değilse memnun olmadığın tarafları neler?
3.boyayla karşılaştırdığında hangisi pahalı?evim yaklaşık 300 m2.. ortalama maliyeti ne olur?
4.duvar kağıtlarını herhangi bir boyacı uygulayabilir mi yoksa sadece yetkili kişiler mi uyguluyor?
5.özetlersek..önerir misin?

selam,
ben duvar kağıdı kullanıyorum. hem de tüm odalarımda.7 yıldır kullanıyorum.daha hiç bir şey olmadı. artık sıkıldığımdan başka desen ile değiştirmeyi düşünüyorum. boya ile kıyaslanmaz bile... her yıl boya yapacağını düşünürsen de, ekonomik. çünkü vinyl tabanlı olanlar aynı zamanda silinebilir. hatta benim banyomda duşun içi dahil kağı kaplı... şiddetle öneririm, çünkü çok şıklar..

selam,
ben duvar kağıdı kullanıyorum. hem de tüm odalarımda.7 yıldır kullanıyorum.daha hiç bir şey olmadı. artık sıkıldığımdan başka desen ile değiştirmeyi düşünüyorum. boya ile kıyaslanmaz bile... her yıl boya yapacağını düşünürsen de, ekonomik. çünkü vinyl tabanlı olanlar aynı zamanda silinebilir. hatta benim banyomda duşun içi dahil kağı kaplı... şiddetle öneririm, çünkü çok şıklar..

cnm fotolarını koyarmısın çok merak ettim nası 7 yıl dayanmış.bende yapmayı düşünüyorum ama cesaret edemedimde...

Back
X