Silikoon

Hanimablaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2017
66
33
28
Kizlaarr ben önceden konu acmistim Vedat Menderes e gdecegim dye fakat bu dolar konusu bzi cok kotu etkiledi 6000 tl olan fiyat 9000 oldu ve kredi de vermiyolar suan bana. Devlet hastanesinde olmayi dusunuyorum Bursa da oturuyorum bana onerebileceginiz bir doktor yok mu?? Bursa devlet hastanesinde gogus buyutme ameliyati olan var mi ?Fiyatlari da biliyor musunuz?

Ben 4ay önce devlette oldum, herşey dahil 3.450₺ ye maloldu,biraz yoğunluktan ötürü ameliyat günümü geçe vermişti bende 15gün içinde olmam mümkün değilmi yani deyince erken olmak istiyorsan, bursa devlet hastanesinde Dr arkadaşının olduğunu önceden kendisiyle burda çalışıyorduk o oraya gitti demişti öneririm demişti ama sana verdiğim fiyattan bin TL fazlaya malolur diyince, benimde bütçe kısıtlıydı boşverin ben günümü bekşiyim diyip burda olmuştum,, ozamanki dolarla şimdiki arasında nekadar fark olmuştur bilmiyorum ama 9binde olmamıştır yani. Taş çatlasın 5bin 6bin civarı malolur. Bi git konuş bence .

Bursadaki doktorun ismi neydi ve hangi hastanedeydi acaba canım? Benm 9000 dedgm arastirma hastanesi fiyati doktor soyledi ama devlette yine 5 6 bin oldgunu dusunuyorum bende.

Birde senin fiyat bayagi iyiymis cok sevindim senin adına psikoloji acisindan felaket moral bozan bisey en kisa zamanda bende o guzel duyguyu tadarim insallah

Geçen pazartesi oldum ben doktora 1349 ödedim silikonlar da 3420 tuttu İstanbul göztepe de oldum

Bİr sey sorabilir miyim bende yaptırmak istiyorum butcemi cok aşıyor devlette nasıl oluyor bana bilgi verebilir misiniz özele giriyor ya sonucta mesajınızı görmek bile bana mutluluk verdi devletten ne diye randevu alıp gorusuluyor bilgilendirir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…