Silikonun dezavantajları sizce neler?

Ben subatta cikattirdim baya oldu cikartali ama benim kapsuller icerde kaldi buyuk bir ihtimal cunku devlet hastanesine gittim bu isde uzman degildi tamam cikaririz ama bunlar pskoloij dedi ve boyle cok doktor varmis tamam diyip cikarmaysn o yuzden foto isdio herkez benimki foto cekmedi amaliyat 47 dakka surdu bu amaliyat en az 1,5 saat suren bi amaliyat kaburgaya yapistiysa kazimak falan 3 saat
Kac ay kaldi slikonlar sizde

Kapsulun bir kismi kalmisti sizde galiba.antalyada duygu aksoyla gorusun mikrocerrahide cok iyi o hekim.
Oda estetik doktorumu biliomu bu isi cunku cikarmak cok zormus kalan kapsülü normal meme dokusuna benzedigi icin almanyada bir doktor yapio sadece amarikada 4 doktor turkiyede hc guvenemiorum simdi suhan ayhan gerkirse cikaririz dedi reha yavuzere yapabilirmisiniz dedigimde bu benim uzmanlik alanim yok ben amarika mentor grubunun biseysiyim falan die cok övündü cok övünennide pek sevmem ne bileyim heralde reha yavuzere gidicem bide ucretini soyleseler ustelik reha yavuzer yuzubede bia alcl icin video cekmis ve bii hastaligindan bahsetmis bu adama guvendim

Oda estetik doktorumu biliomu bu isi cunku cikarmak cok zormus kalan kapsülü normal meme dokusuna benzedigi icin almanyada bir doktor yapio sadece amarikada 4 doktor turkiyede hc guvenemiorum simdi suhan ayhan gerkirse cikaririz dedi reha yavuzere yapabilirmisiniz dedigimde bu benim uzmanlik alanim yok ben amarika mentor grubunun biseysiyim falan die cok övündü cok övünennide pek sevmem ne bileyim heralde reha yavuzere gidicem bide ucretini soyleseler ustelik reha yavuzer yuzubede bia alcl icin video cekmis ve bii hastaligindan bahsetmis bu adama guvendim
Eger bu hastaligi kabul ediyorsa bence hic dusunmeyin ona gidin.cunki hic bi estetik cerrah kolay kolay kabul etmiyo malesef işlerine gelmiyor çünki netice para kazaniyolar bu işden ve en cok yapilan estetik operasyonda meme

15 ay kaldi haaa bide umplantlar ciktiktan sonra bende gecmeyen bi koltuk alti kokusu oldu ayyy spora gitsem bile ben kokmazdim detoxmus bu lafta vucut atiomus toksinleri o grupta okudum
Seninde belirtilerin simdi cogalio ya cunku sen artik farkina vardin bak bende kapl carpintilari vardi ama biiden oldugunu bilmiodum simdi kalp carbio 160 kadar hc onemsemiorum takip etme kafana takma bildikce bazi seyleri stres yapip septomlari cogaltirsin sen bir an once yetenekli bi doktor bul ve enblock yontemiyle cikattir ve fotograf isde mutlaka

Seninde belirtilerin simdi cogalio ya cunku sen artik farkina vardin bak bende kapl carpintilari vardi ama biiden oldugunu bilmiodum simdi kalp carbio 160 kadar hc onemsemiorum takip etme kafana takma bildikce bazi seyleri stres yapip septomlari cogaltirsin sen bir an once yetenekli bi doktor bul ve enblock yontemiyle cikattir ve fotograf isde mutlaka
Benimde nabiz 100 un altina dusmuyo surekli kalp carpintisi var.cikartcam

Ah ahh ne hallere girdik istedigim sadece bi gogustu daha cekici olayim evlilim dahada super gitsin ve hersey dahada kötü oldu yuzum coktu surekli mutsuz adam bikti😊

Yaptırmayı çok istiyorum ama olumsuz yönleri kafamı karıştırıyo, mesela bi yerde şunu okudum: “hala alışamadım önümde iki tane helyum balonu taşıyo gibiyim yüzüstü yatmak çok rahatsız edici his veriyo” gibi. Silikonlar sürekli yabancı madde taşıyo hissi mi veriyo insana? Memeye dokununca kendine değil de silikona dokunuyo gibi tuhaf hissettiriyo mu? Ya da siz dezavantajları hakkında neler söyleyebilirsiniz? Özellikle uzun dönem 6 aydan sonra?

Göğüs implantlarının zararını fakültede prof bir tanıdığınızı ziyarete gittiğimizde öğrenmiştim. O zamanlar böyle bir hevesim vardı, annem çok bilincliydi. Doğrudan yakınımız bir prof u ziyarete gittik. Branşı plastik cerrahi degildi. Yani tabiri caizse gelirini yaptığı ameliyatlardan sağlamıyordu. Bizim sorumuzu duyunca doğrudan odasına onkolojide ihtisas yapmış bir ogrencisini çağırdı. Ve sorumuzu ona sormamızı belirtti çok daha objektif bir yanıt alacağımızı ekledi. Gelen hekim, konulan implantların sadece konulduğu bolgede hucreleri itip etkilemesinden dolayı bile tumor oluşumunu tetiklediğini bilimsel cümlelerle açıkladı. Ben sağlığımı riske atmayı hic düşünmedim o günden sonra. 40 lı yaşlara gelindiğinde geçmişte estetik gaye ile taktırılan implantların ve diğer çevre koşularının memede oluşturduğu kist, kitlelerini takip etmek, 6 ayda 1 mamografi çektirmek hele hele bunun sizin bir hevesinizden kaynaklı olabileceği şüphesi cok acı bir tecrübe olabilir.

Ah ahh ne hallere girdik istedigim sadece bi gogustu daha cekici olayim evlilim dahada super gitsin ve hersey dahada kötü oldu yuzum coktu surekli mutsuz adam bikti😊
Benim eşimde bıkmak üzere adama şuram agriyo demeye çekiniyorum artık.hersey güzel olacak demisti doktor ameliyata girmeden tabiri caizse güzel olan onların cüzdanları oldu bize sadece derdi tasası agrisi sızısı kaldı.Tüm doktorlara saygım sonsuz onlerinde eğilirim lakin estetik cerrahların heleki kisinin sagligini arka plana atan risklerden bahsetmeyen cerrahlara artık ne saygim var ne sevgim.Ben artik kadınların bilinclendirilmesini istiyorum bu konuda ve elimden gelenide yapicam biz yandik baska kadinlar yanmasin diye

Benim eşimde bıkmak üzere adama şuram agriyo demeye çekiniyorum artık.hersey güzel olacak demisti doktor ameliyata girmeden tabiri caizse güzel olan onların cüzdanları oldu bize sadece derdi tasası agrisi sızısı kaldı.Tüm doktorlara saygım sonsuz onlerinde eğilirim lakin estetik cerrahların heleki kisinin sagligini arka plana atan risklerden bahsetmeyen cerrahlara artık ne saygim var ne sevgim.Ben artik kadınların bilinclendirilmesini istiyorum bu konuda ve elimden gelenide yapicam biz yandik baska kadinlar yanmasin diye
Bende baska kadinlara yardim etmeyi isdiorum ama burdaki Facebook gruplarinda goruorum gerci cogu zamanla anlio ama ben bu riske giremem insanlarla ugrasamam cunku bende olsam belki ayni seyi dusunurum basina gelmeyen anlamaz.mesela derlerki pskolojik yok kendi cikardi kendi sorun yasadi die baskasida mi yasiycak falan filan gibi ama soran olursa elbette tecrubelrimi soylerim.

Bende baska kadinlara yardim etmeyi isdiorum ama burdaki Facebook gruplarinda goruorum gerci cogu zamanla anlio ama ben bu riske giremem insanlarla ugrasamam cunku bende olsam belki ayni seyi dusunurum basina gelmeyen anlamaz.mesela derlerki pskolojik yok kendi cikardi kendi sorun yasadi die baskasida mi yasiycak falan filan gibi ama soran olursa elbette tecrubelrimi soylerim.
Bide ben bisey okudum dogrumu bilinmez yeni nesil implantlar daha cabuk hasta yapiimus eski implantlara gore daha fazla kimyasal koyuluormus ve okudugum yorumlara gore cogu insan bir kac aydan bir kac yila kadar hemen belirtileri goruyormus ama tabi kimse implantlardan oldugunu anlamamis

Kim ne düşünürse düşünsün benim umrumda değil ne yaşadıysam anlatacağım..ben dün sabahın 4 ünden 6 sına kadar serum yedim heryerim kabardi döküldü kıpkırmızı oldum kaşıntıdan buda belirtiler arasinda.ben 40 yasindayim sporcuyum hayatimda sadece papatya cayina alerjisi olan kadına belirsiz alerji teşhisi koyuldu dün gece..ben deli değilim sende değilsin binlerce kadın deli olamaz ve asagidaki resimlere iyi bakilsin bunlar psikolojik degil bu şeyler bizi zehirliyoe

Eklentiler

• IMG-20200920-WA0001.jpg
    IMG-20200920-WA0001.jpg
    50,4 KB · Görüntüleme: 155
  • IMG_20200919_230201.jpg
    IMG_20200919_230201.jpg
    75,3 KB · Görüntüleme: 146
  • IMG20200920045756.jpg
    IMG20200920045756.jpg
    66,4 KB · Görüntüleme: 153
Bide ben bisey okudum dogrumu bilinmez yeni nesil implantlar daha cabuk hasta yapiimus eski implantlara gore daha fazla kimyasal koyuluormus ve okudugum yorumlara gore cogu insan bir kac aydan bir kac yila kadar hemen belirtileri goruyormus ama tabi kimse implantlardan oldugunu anlamamis
Ve doktorlar salin implantlarin boyle seyler yapamiycani soyluormus silikonlar daha zararliymis ama yalan diolar salinlerin dis kabuguda silikondan yapilio diolar ve salin implantlar cikinca cogu insaninkinde siyah küf cikio foto bulursam yollarim

Ben artik biliyorum neden olduğunu ve elimden geldigi kadar kadına bilgi vereceğim..

Fotolar yolladim geldimi?

Eklentiler

• 5B0B18BF-6217-4ECB-80A7-09D22731A74A.png
    5B0B18BF-6217-4ECB-80A7-09D22731A74A.png
    361,6 KB · Görüntüleme: 152
  • 673F2AFE-550E-4BB1-A6C0-56A1DD9E8A2F.png
    673F2AFE-550E-4BB1-A6C0-56A1DD9E8A2F.png
    739,3 KB · Görüntüleme: 152
  • 132F3ABB-01CE-4B02-B1B9-F0D7BD74A342.png
    132F3ABB-01CE-4B02-B1B9-F0D7BD74A342.png
    460 KB · Görüntüleme: 163
  • C85F70D4-9737-45DD-ADAB-BE985C5C805B.png