- Konu Sahibi ceyceyceycey
-
Arkadaslar birkac aydir takip ediyorum bu siteyi. Bana cok faydasi oldu, herkese cok tesekkur ederim. Simdi fikirlerinize ihtiyacim var? Dr.um koltukaltindan kasalti yapalim diyor ama burada okuduklarim korkutuyor. Koltukaltindan olanlar varsa bana nolur iyilesme surecini anlatin....:a015:
Ben aynen öyle yaptırdım.3 hafta oldu .bir sıkıntı yok şu an. Çok da güzel oldular.koltuk altı olunca kol ağrım olur zannettim ama hiç de öyle bir şey olmadı doğrusu.
tatlım peki ayrık duruyor mu? gerçi büyüklüğüne göre değişir heralde ama kolaltından öyle duruo diolarya.. eyvahedigeldismile
bi de kas altından senin de inanılmaz ağrıların oldu muu?
Ben aynen öyle yaptırdım.3 hafta oldu .bir sıkıntı yok şu an. Çok da güzel oldular.koltuk altı olunca kol ağrım olur zannettim ama hiç de öyle bir şey olmadı doğrusu.
merabalar...bende koltukaltindan olucam da merak ettim seninkiler ayrik duruyor mu? burada bazi yazilarda okudum koltukaltindan olunca memeler ayrik duruyor, silikon da zaman icinde omza kayiyor filan diye? var mi senin oyle bi sikayetin tatlim
Arkadaslar birkac aydir takip ediyorum bu siteyi. Bana cok faydasi oldu, herkese cok tesekkur ederim. Simdi fikirlerinize ihtiyacim var? Dr.um koltukaltindan kasalti yapalim diyor ama burada okuduklarim korkutuyor. Koltukaltindan olanlar varsa bana nolur iyilesme surecini anlatin....:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?