• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silikonu koltuk altindan mi gogus altindan mi taktirmaliyim?

ceyceyceycey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2010
93
2
86
Ankara
Arkadaslar birkac aydir takip ediyorum bu siteyi. Bana cok faydasi oldu, herkese cok tesekkur ederim. Simdi fikirlerinize ihtiyacim var? Dr.um koltukaltindan kasalti yapalim diyor ama burada okuduklarim korkutuyor. Koltukaltindan olanlar varsa bana nolur iyilesme surecini anlatin....:a015:

tatlım doktoruna güwendinmi yani senin kafanda soru işareti bırakmaması lazım bu cok önemli burda okuduklarını bi kenara bırak cünkü burda okudgun kişilerin doktoruyla seninki bambaska buyüsden senin yorumlarında bambaska olucak.. ama tabiki bilinen bazı gercekler war kas altı agrılı bir işlem ki bnce ince bir tenin yoksa hiç düşünme oaln kasını neden kestiresin canına yazık ki hiç bi fark yok doktorun iyi olduktan sora kas altı kas üstü. doktoruna geri dönelim eger güwendiysen sorun yok cünkü doktorun koltuk altı diosa o konuda uzmanlasmıstr we en iyi oldugu yöntemle yapması dogal bikaç sonucta gördüm gayet güzeldi hemde izsiz..

Arkadaslar birkac aydir takip ediyorum bu siteyi. Bana cok faydasi oldu, herkese cok tesekkur ederim. Simdi fikirlerinize ihtiyacim var? Dr.um koltukaltindan kasalti yapalim diyor ama burada okuduklarim korkutuyor. Koltukaltindan olanlar varsa bana nolur iyilesme surecini anlatin....:a015:

Ben aynen öyle yaptırdım.3 hafta oldu .bir sıkıntı yok şu an. Çok da güzel oldular.koltuk altı olunca kol ağrım olur zannettim ama hiç de öyle bir şey olmadı doğrusu.

bende c.tesi koltuklatı oldum ankarda, memnunum,azcık ağrıyı göze almak lazım, koltuk altını iz yönünden seçtim, kas altıda doğallık açısından ve ele gelme ihtimalini en aza indirgemek için, bandajlı halimi beğendik,yrn bandajlar çıkacak hayırlısıyla

Aslinda Dr.uma guveniyorum Dry01 ama nedense baskalarinin da fikirlerine ihtiyac duyuyorum, yine de tesekkurler fikirlerin icin...Cigdemm ve badehan ikinize de cok gecmis olsun, umarim tam istediginiz gibi olmustur memisler :))) ben cok heyecanliyim cunku 10 gune kadar olmayi dusunuyorum ameliyatimi...Badehan sen Ankara'da olmussun, hangi Dr yapti ameliyatini? hepinizi opuyorum...

Ben aynen öyle yaptırdım.3 hafta oldu .bir sıkıntı yok şu an. Çok da güzel oldular.koltuk altı olunca kol ağrım olur zannettim ama hiç de öyle bir şey olmadı doğrusu.

tatlım peki ayrık duruyor mu? gerçi büyüklüğüne göre değişir heralde ama kolaltından öyle duruo diolarya.. eyvahedigeldismile

:teselli:
tatlım peki ayrık duruyor mu? gerçi büyüklüğüne göre değişir heralde ama kolaltından öyle duruo diolarya.. eyvahedigeldismile

Bu konuyu bende çok merak ediyordum doğrusu ama benim doktorumun dedğine göre göğüslerin ayrık olup olmaması tamamen göğüsün ilk haline bağlıymış. Yapısal olarak ayrıksa ayrık durması olabilirmiş. Bazen cerrahlar silikonu koyacakları alanı ameliyat sırasında tam olarak açamadıkları için silikonlar yanlara kayıp ayrık görüntü oluşturabiliyormuş. Bunun tamamen ameliyat tekniğinden olduğunu söyledi. Silikonu yerleştireceği yeri iyice açarsa (oraya cep demişti) sonradan ayrık durma felan olmazmış. Benim görüntü çok ayrık değil ama bir kaç ameliyat öncesi sorası resim görmüştüm birinde ayrık duruyordu . Ama hakkaten ilk halide çok çok ayrıkdı. Hatta silikonla bireaz da ha yakın bile durması sağlanmıştı.
Birde doktorum hangi teknikle olursa olsun iyi bir tecrübeli biri tarafından yapılırsa meme ucu, mem altı ,koltuk altı hiç biri farketmez. Sonuç iyi olacaktır, ama kas altı her zaman en doğal duranıdır demişti. Zorda kalmadıkça kas üstü yapmam demişti. Ben de çok güvendim o deediklerine. Umarım sen de doktorunu bulursun canım:teselli:

bi de kas altından senin de inanılmaz ağrıların oldu muu?

Ben amelyat sonrası niye ağrım çok az diye doktoru aramıştım.-tatlicadiarzu-(Doktor heralde fesüpannallah demiştir.) Sadece 2 gün ağrı kesici aldım. ağrım olmasa da içtim ki olacaksada hemen geçsin diye.:jeyyar:

merabalar...bende koltukaltindan olucam da merak ettim seninkiler ayrik duruyor mu? burada bazi yazilarda okudum koltukaltindan olunca memeler ayrik duruyor, silikon da zaman icinde omza kayiyor filan diye? var mi senin oyle bi sikayetin tatlim

merabalar...bende koltukaltindan olucam da merak ettim seninkiler ayrik duruyor mu? burada bazi yazilarda okudum koltukaltindan olunca memeler ayrik duruyor, silikon da zaman icinde omza kayiyor filan diye? var mi senin oyle bi sikayetin tatlim

Bunu bende doktora amelyattan önce sormuştum. bazılarının doğuştan memeleri ayrık dururmuş. Onlarda bunu düzeltcek bir şey yapılamayacağı için silikon sonrası da ayrık dururmuş. Bir de amelyat sırasında silikonun yerleştirdiği yer iyice açılmassa silikolar yanlara kayma yapıp ayrık durabiliyormuş. Amelyatta alan doğru açılırsa ayrıklık gibi bir durum olmaz demişti. (Umarım doğru anlatabilmişimdir, hatırladıklarım bunlar) ama en önemli sebebp memelerin önceki doğal haliymiş. Benim amelyat öncesi bir sıkıntım olmadığı için şu an bir ayrıklık yok. hevesle ödemlerin tam geçmesini bekliyorum. Omuza kayma işini hiç duymadım ama kontrole gidince sorarım .vereliniortak

cevabin icin tesekkur ederim canim. su anda memelerim ayrik durmadigina gore ameliyattan sonra da durmayacak demek ki :)))) umarim en yakin zamanda odemlerinden kurtulur en dogal haliyle memelerini kullanirsin arkadasim :))

merhaba cey cey açtığın konuyu okudum silikon protezle alakalı olanı.kas altı ve koltukaltı yaptırmak istediğini söylemiş ve kızlardan yardım istemişsin.yaptırdın mı bilmiyorum ama bende aynen öyle istiyorum ama çok kafam karıştı yapıran birilerine sormak istiyorum danışmak istiyorum ama yok.ne olur yaptırdıysan bana yardımcı ol bilgi ver.Çok araştırdım gerçekten en iyi ve hasarsız kasaltı koltukaltı fakat bazı yorumlar çok kötü.tabiki dr çok büyük bi etken yapabilmesi koltuk altından,off çorba oldu kafam...lütfen cevap ver...

Kızlar bu kararı doktorunuza bırakın ama koltukaltı yöntemi riskli bir yöntem,çok çok deneylimli bir doktora ameliyat olmazsanız riskleri çokca fazla.Meme altı yöntemi daha güzel sonuçlar çıkarır.Ben meme ucu kesisi ile ameliyat oldum,bir miktar süt bezlerine zarar veriyor ama artık çocuk düşünmedigim için sorun degildi benim için.:34:

memelerin ayrık duruşu anatomiyle ilgili diye düşünüyorum. yani doğuştan böyle bir yapı varsa silikon yapıldığında şekil ve boyut homojenleşeceği için eskisi kadar olmasa da ayrıklık olması doğal olacaktır. yöntem konusuna gelince meme altı yönteminin daha az riskli olduğunu duymuştum. Yakın zamanda da yakın arkadaşım çok tanınmış bir doktora meme altı yöntemiyle ameliyat oldu ve başarılı sonuç aldı.

Merhabalar. Ben 16 gün önce Dr. Güner Uysal'a meme protez ameliyatı oldum ve bana koltuk altından koydu arkadaşlar. Şu anda çok memnunum. Kas altına yerleştirmiş ve başta bana biraz ağrın fazla olacak ama sonuçta çok daha iyi olacak demişti. Dediğide çıktı. İlk bir iki gün ağrılarım olmuştu ama şu anda hiçbirşeyim yok. Masajlarımı yapıyorum. En son 2 gün önce Güner Bey'e muayene oldum herhangibir sorun yok dedi. Göğsümde hiç iz yok ve koltuk altımdan 1 cmlik yerden yapmış inanılmaz nasıl yapıyosunuz dedim. Güner Bey'de esprili olarak bizim işimiz bu olmayanı oldurtmak dedi. Valla iyiki koltuk altımdan olmuşum çok memnunum. Hiç korkmayın derim size.

Bende meme büyütme ameliyat oldum .2008 aralık ayında ..meme uclarından silikonu taktılar sıyah olan cevreyı kestıler ..koltuk altından yada gögus kası altından degıl hiç ağrım sızımda olmadı allaha sukur..

Back