- 18 Ocak 2009
- 2.360
- 467
- 688
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben dün arkadaşımın tavsiyesi ile bu markanın boyası ile boyadım saçımı muhteşem oldu :)
Eminim şampuanı da güzeldirSchwarzkopf un herşeyi güzel oluyor zaten :)
Şampuanı kullandıktan sonra sonuçlarını da yazarsan sevinirim :)
bugün migrosta yeni bir şampuan gördüm yada ben yeni gördüm bilemiyorum,adı syoss ...üzerinde %0 silikon yazıyordu dikkatimi çekti hemen aldım şampuan ve saç kremini....içinde silikon olmaması çok güzel ama sadece ince telli ve zayıf saçlar için olanda silikon yok diğerlerinde var ,aranızda kullanan varmı kızlar???
Syoss Schwarzkopf un değil, Henkel'in![]()
inanılmaz memnunum arkadaşlar şampuan da saç kremide çok güzel.benim saçlarım çok ince telli ve zayıftır aynı zamandada çok kuru.. bu yüzden saç uçlarıma panten in besleyici kremlerini sürüyorum fakat saçımı iyice yapıştırıyor ve ağırlaştırıyor haliyle... ama syoss dan sonra ne kadar sürersem süreyim banamısın demiyor .. saçım hiç yapışmıyor hep hacimliherkese tavsiye ediyorum
canım aynen benım saçlar da senın gıbı syossun hangısını kullanıyosunnn
ben anlamadım bu şampuanı nerde bulabilirz
cansız ve zayıf saçlar için olanını kullanıyorum canım içinde silikon yok üzerinde yazıyor zaten % 0 silikon diye