Syoss saç kremi % 0 silikon yazanından kullanmaya başladım. Yorumlarda anlatılan kadar kötü değil, zaten silikon olmadığı için çok kaygan yapmasını beklemedim. Yumuşak yaptı. Ben saçımı sadece kremle yıkayanlardanım iyi bir ürün benim için, tekrar alabilirim bitince.
Ben de saçlarımı daha önceden de boyadığım palette sıcak çikolataya boyadıktan sonra ilk şampuanlanmamı syoss renk koruyucu şampuanla yaptım sonra tabi ki saç kremini kullandım. Bu hafta nerdeyse her gün saçımı yıkadım ve şimdilik memnunum. Yalnız hem silikonsuz oluşundan kaynaklı hem de saçlarımı yeni boyadığımdan olacak şekil vermediğim zaman sert oluyor biraz ama her zaman ilk boyadığımda böyle oluyor sonra bi iki haftaya oturuyor yani syoss dan değil. Aynı firmanın ama mesela gliss den hiç ama hiç memnun kalmamıştım saçlarımı tiftik tiftik yapmıştı bu öyle değil. Şimdi acaba yoğun bakım kremini de alsam mı diyorum ama boyalı saçlar için olanını değil kırılma karşıtı onarıcı etkili olanı. kullanan var mı hiç?
ben bugün boyasını aldım fındıkkabugu ...ardından aldıgım slikonsuz sampuan hacim verici ve kremini kullandım..saçlarım yumuşacık oldu parlıyor...sanırım bana yaradı tavsiye ediyorum deneyin boyası 10liraydı..şampuan ve kremde 10lira...bayagı hesaplı bence..
Güzel, şimdilik memnunum. Çok köpürüyor yıkarken o nedenle az kullanmak yeterli .
çok köpüren şampuanların sağlıklı olmadığını duymuştum biyerden ama nerden hatırlamıyorum...doğru mu yanlış mı bilmiyrum bilenlerde beni aydınlatsın lütfen:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?