- Konu Sahibi rumeysa_38
merhaba arkadaslar ben seneler önce gögüslerim hic olmadigi icin siliko yaptirmistim simdi tüp bebeye bas vurdum öbür aya baslayacaklar ama bebeyim olursa onu emzirebilirmiyims sizce bi bilgisi olan varmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki emzirirsiniz, örneğin çağla şikel 2. bebeğini doğuracak ilk bebeğinide silikonlu göğüsleriyle gayet güzel emzirdi.
şüpheniz olmasın..
Tabiki emzirirsiniz, örneğin çağla şikel 2. bebeğini doğuracak ilk bebeğinide silikonlu göğüsleriyle gayet güzel emzirdi.
şüpheniz olmasın..
Silikon markası kaliteli olursa ne sarkma olur nede sorun .
anladim tsk dogru cagla sikel emzirmisti ama silikon iki cesit oluyormus biri koltuk altindan girildiginde digeride gögüs altindan benimki gögüs alti ve ikisinden biri emziremiyordu bildigim kadariyla ama hangisi onu bilmyiorum :)
slikon taktırdınız ama slikonla ilgili temel sorunları ayırt edemiyorsunuz çok şaşırdım..
ikisinde de emzirilir hatta 3 ündede
slikon 3 şekilde yerleştiriliyor
1 koltuk altından
2 göğüs altı kesisiyle
3 meme ucu kesisiyle
bunlardan hiçbiri emzirmenize engel değil, ancak meme ucu kesisiyle yapılan ameliyatlarda süt bezleri zarar görebiliyor buda süt akışını bozabilir.
sizinkisi zaten göğüs altı kesisi olduğu için hiç sorun olmaz.
estetik cerrahı süt kanallarına zarar vermediyse emzirebilirsiniz sanırım..
ayy insallah bende öyle birsey yoktur emzirmeye baslamadan önce baktirayim genede en iyisiİngiltere'nin Watford Kasabası'nda yaşayan LucyPetagine (38), 2001 yılında başkent Londra'daki Highgate Hastanesi'nde göğüslerine Fransız PIPmarka silikon taktırdı.
PATLADIĞI HALDE EMZİRMEYE DEVAM ETTİ
Ancak genç kadının sağ memesindeki silikon, 2007 yılında dünyaya gelen kızını emzirdiği dönemde patladı. Petagine buna rağmen kızını emzirmeye devam etti. Luna 18 aylık olduğunda aniden hastalandı. Küçük kızın beyninde' epandimom' olarak adlandırılan ve sürekli büyüyen bir tümör olduğu ortaya çıktı.
YAŞAMA ŞANSI ÇOK DÜŞÜK
Luna'nın hastalanmasından PIP'in ürettiği sanayi tipisilikonu sorumlu tutan doktorlar bugün 5 yaşındaki kızı yaşatmak için ellerinden geleni yapıyor. Ancak Luna'nın yaşama şansı çok düşük.
400 BİN KADINA TAKILMIŞTI
Fransız PIP (PolyImplant Prothèse) firmasının ürettiği meme protezlerinde tıbbi silikon yerine sanayi tipi silikon kullanıldığı ortaya çıkmıştı. Sanayi tipi silikon 65 ülkede 400 bin kadına takılmıştı.
Alıntıdır...