ben iki sene kadar önce ameliyat (kas altına meme altından kondu) oldum.şu an yeni başlayan bir ilişkim var ve kendisine bunu nasıl nezamn ve ne şekilde açıklayacağımı bilmiyorum ve tepkisinden de çok korkuyorum.oldukça doğallar ama tecrübeli bir erkek de kök kısmından anlar gibi geliyor bana.çünkü ben de ellediğimde hissdeiyorum dip kısmında geliyor protez elime.daha doğrusu oynuyor elimin altında.
çok teşekkür ettim:) bir nebze de olsa rahatladım.peki senin yaptırdıktan sonra bir ilişkin oldu mu?Canım sonuçta olmamasındansa bu şekilde olması çok daha iyi..Sende erkek arkadaşına direk açıklayabilirsin.Benim psikolojim bozulmuştu çünkü yoktu göğüslerim,ve kendimi mutlu etmek adına yaptırdım diye...Çünkü bende durum buydu önce kendi psikolojim için yaptırdım.ne giysem yakışmıyordu dümdüz tahta bir göğüsle ne kadar mutlu olabilirdim ki..Hem ayrıca emin ol erkeklerin bence çoğu silikon ameliyatına sıcak bakıyor hatta hoşlarına gidiyor..sevgiler..
çok teşekkür ettim:) bir nebze de olsa rahatladım.peki senin yaptırdıktan sonra bir ilişkin oldu mu?
Canım benim 2 senedir bi ilşkim var.Ve en çok erkek arkadaşım destek oldu bu konuda inan.:)))Şimdi deli gibi seviniyor.Çünkü oda bıkmıştı benim bu konuda ki psikolojik huzursuzluğumdan.Sonuçta ben de kalkıp 100 beden yaptırmadım.Vücut ölçüme en uygun olanı koydu doktorum.280 cc.Yani beden 80 oldu.vereliniortak
merhaba serapcım,Canım benim 2 senedir bi ilşkim var.Ve en çok erkek arkadaşım destek oldu bu konuda inan.:)))Şimdi deli gibi seviniyor.Çünkü oda bıkmıştı benim bu konuda ki psikolojik huzursuzluğumdan.Sonuçta ben de kalkıp 100 beden yaptırmadım.Vücut ölçüme en uygun olanı koydu doktorum.280 cc.Yani beden 80 oldu.vereliniortak
merhaba serapcım,
benim en çok aklıma takılan ve derinden derinden düşünmekten kendimi alamadıgğım bir konu bu. Silikon taktıralı neredeyse 6 ay oldu, ancak erkek arkadaşım bilmiyor. Söylersem sanki, doğal olmaması hoşuna gitmeyecek ya da göğüslerime her baktığında aklına silikonlu olduğu gelecek normal meme gibi görmeyecek gibi geliyor. Bu konuda ne yapıcam bilmiyorum.
Söylememeyi düşünüyorum. Bu seferde evlendiğimizde yumuşaklık, sertlik ya da silikonun elle kavrandığında hissedilmesi gibi bir durumda anlar mı anlamaz mı diye kaygılıyım... Senin sevgilin eğer dokunduysa silikonu anlıyor mu, rahatsız mı ya da memnun mu?
inşallah canım silikonlu olması onun için farketmez... anlamaz da...
Paylaşmın için şimdiden teşekkürler.
canım çok teşekkür ederim... inan yazdıkların içimi rahatlattı.Rica Ederim Canım...Bak şimdi bir kere düşün olmasaydı yani ameliyat olup büyütmeseydin bu seferde küçükler diye dokundurmak değil karşısına çıkmayı istemicektin.Sürekli bunun kaygısını taşıyacaktın,Görürse bu kadar küçük ya beğenmesse aman saklıyayım gibi bir sürü sorun yaşıcaktın kendi içinde.Çünkü bu ameliyatı biz önce kendi ruhumuzu mutlu etmek adına yaptırdık.Eminim sende öylesin.Sonuçta kabul etmeliyiz ki biz kadınların gerçekten kadın olduğumuzu en fazla hissettiğimiz bir uzuv göğüsler..Onların olmaması gerçekten büyük bir kayıp gibi geliyor bize.Psikolojik olarak göğüsü olan bayanlardan eksikli gibi hissediyorsun.Belli bi zaman sonra bu iyice saplantı haline geliyor ve sosyal hayatta havuz deniz yada dekolte giymen gerektiği zamanlarda kendini çok kötü hissediyorsun.Ve günümüzde herşeyin çaresi olduğuna göre bununda tek çaresi protez...Ve erkek arkadaşın anladığı anda söylemen
gereken tek şey ben bu konuda çok mutsuzdum ve bu ameliyatı günümüzde bu sorunu yaşayan herkes yaptırıyor artık.Yaptırdım kendime olan güvenim arttı....Sevgilime benimkiler henüz çok sert olduğu için dokundurmuyorum,ameliyatı yeni oldum çünkü.Ama Doktorumun söylediğine göre zaten 6 ay 1 yıl içinde iyice doğal yumuşaklıklarına ulaşıcaklar.Ama görünüm olarak çok hoşuna gittiğini söyleyebilirim.Zaten en büyük desteğide o verdi.Ne kadar sinirlerimin bu konuda bozuk olduğunu biliyordu çünkü....Canını sıkma sevgilerr....a.s.