Silikonlarını alışamadığı için çıkartan var mı?

kraker

la vie est belle...
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Mart 2008
63
47
Merhaba, ben yeni ameliyat oldum 9 ağustosta. Sağ göğsüme 325 sol göğsüme. 300 cc high profile dual plane yöntemiyle meme alt kesisiyle silikon takıldı. Ancak bunlar bende tahmin ettiğimden daha iri durdu yani çok büyükler. Aslında istediğim daha küçük ama dolgun doğal 75 B yi dolduracak göğüs ölçüsüymüş 300 cc nin 325 ccnin bu kadar büyük duracağını asla tahmin etmiyordum. Ayrıca alışamıyorum çok rahat bir ameliyat dönemi geçirdim doktorumda çok iyi ancak ben kendimi iyi hissedemiyorum. Beklentimin ne olduğunu bu tecrübeyi yaşayarak öğrendim. 10 senedir kafamda olan bişeydi. Ama küçültmeye mi gitsem yoksa tamamen mi çıkarsam haftaya doktoruma danışıp karar vericem. Tek bildiğim bunları istemediğim. Ağlıyorum her gün. Gözüme çok büyük geliyorlar. Bu kadar kısa sürede pişman olup silikonlarını çıkartan var mı? Çıkardıktan sonra memenin durumu ve kesi izi ne durumda oluyor. Meme derisi bu kadar kısa zamanda sarkar mı yoksa hemen kendisini toparlar mı? Esnek bir derim var bu arada. Ya da küçültmeye gidip istediği gibi olan var mı? Arkadaşlar tecrübesi olanlar varsa paylaşırsa çok mutlu olurum. Saatlerdir uyuyamıyorum.

Son düzenleme:
Tecrübeli arkadaşlar yorum yapacaklardır ama bu ameliyatı olmayı çok isteyen biri olarak ne olur üzmeyin kendinizi, daha 10 gün bile olmamış yaşınızı bilmiyorum ama 30 olduğunu varsayalım bu kadar uzun yıllardır minik memelerle yaşamışsınız ve şimdi haliyle gözünüze çok büyük görünecek ki şuan ödem dolu onlar.

Çıkartmak bence aklınızın ucundan geçmesin, kendisine gelsinler otursunlar güzelleşsinler inşallah alışırsınız :)
Boyunuz kilonuz nasıldı peki ?

Boyum 171 kg 59 du ameliyattan sonra 61 dim bugün 60 olmuşum. Göğüs altı ölçüm 73 83 tü ameliyattan önce şimdi 74 91 olmuş

Boyum 171 kg 59 du ameliyattan sonra 61 dim bugün 60 olmuşum. Göğüs altı ölçüm 73 83 tü ameliyattan önce şimdi 74 91 olmuş
Çoooooooookkk normal cnm benim kendini boşa yıpratmabikaç ay geçsin bak bu ağladığın günlere nasıl gülüceksin, ne güzel atlatmışsın ameliyatı en zor süreci geçirdin, geçti gitti şimdi onlar ödemli tabi kocaman görünücekler ilerde keşke daha büyüğünü taktırsaydım diyeceksin emin ol, banada 300cc takıldı, 170 59 kiloydum ameliyat olduğumda, geçen sene mayısta oldum,şimdi 57kiloyum,inan ilk ay ağzıma giricek gibi geliyodu ödemden nasıl büyük gelmişti gözüme nasıl dışarı çıkıcam böyle diyodumama hiç pişman olmadım yaptırdığıma, hiç üzülüp ağlamadım, sonra noldu biliyomusun, ödemler gittikçe indi şişlik kalmadı normale döndüler doğal oldular ama gözüme küçük gelmeye başladılar,benimde hep göğüs altım 74 dü, şuandada öyle ve göğüs 90cm geliyor şuanda, ve inan bana keşke daha büyüğü olsaymış diyorum gerçekten, çok normal boyut aslında vücuduma yakışıyor ama gözüme küçük geliyor işte, bana 300den büyüğü sığmamış dr öyle dedi, denedim olmadı 300sığdı anca dedi, ama şöyle bakıyorumda daha deri ve kendi dokum var üstte, sığarmış bence, ama dr öyle uygun görmüş yapıcak bişey yoktu, sakın kendini yıpratma, inanki geçicek hepsi, sabret sadece zamana bırak, hergeçen ay dahada güzelleşip doğallaşıcaklar ,ilerde keyfini sürüceğin zamanları düşün ve çıkarttma düşüncesinden uzaklaş

Arkadaşlar merhaba öncelikle soru soran arkadaşım bence kendine biraz zaman tani daha çok yeni acele etmene gerek yok senin yerinde olmayı isterdim bende uzun süredir bu konuda araştırma yapıyorum kafam karıştı özel pahalı devlet hastaneleri de yapıyor ama tam bilgim yok siz nerede yaptırdınız ve nekadar fiyat ödediniz yardımcı olursanız sevinirim

Geçmiş olsun. Daha yeni ameliyat olmuşsunuz . Şuan en kötü ve en ödemli zamanları. 1ay geçsin daha güzelleşiyor, şişlikler iniyor, bu seferde keşke daha büyük olsaymış diyorsunuz. Şayet benim öyle oldu. Ben de 11 Haziran’da ameliyat oldum. Biri 360 diğeri 330 cc. Şuan 2. Ayımda olmama rağmen eşit değiller . Ama doktorum zamanla masajla eşitleneceğini söyledi . 360cc olan taraf daha dolgun duruyor ve benim daha hoşuma gidiyor . Keşke daha büyük olaymış diyorum. O yüzden biraz daha sabredin. Zaman geçtikçe boşu boşuna üzüldüğünüzü farkedeceksiniz

Ben geçen sene mayısta devlet hastanesinde oldum cnm, silikonları kendimiz alıyoruz medicalden,, hastane, sütyen ve silikonlar toplamda 5.450₺ tuttu.

Merhaba siz nerede ve nekadar ameliyat oldunuz bilgi verir misiniz bende olmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…