Boyum 171 kg 59 du ameliyattan sonra 61 dim bugün 60 olmuşum. Göğüs altı ölçüm 73 83 tü ameliyattan önce şimdi 74 91 olmuş
Çoooooooookkk normal cnm benim kendini boşa yıpratma
bikaç ay geçsin bak bu ağladığın günlere nasıl gülüceksin, ne güzel atlatmışsın ameliyatı en zor süreci geçirdin, geçti gitti şimdi onlar ödemli tabi kocaman görünücekler ilerde keşke daha büyüğünü taktırsaydım diyeceksin emin ol, banada 300cc takıldı, 170 59 kiloydum ameliyat olduğumda, geçen sene mayısta oldum,şimdi 57kiloyum,inan ilk ay ağzıma giricek gibi geliyodu ödemden nasıl büyük gelmişti gözüme nasıl dışarı çıkıcam böyle diyodum
ama hiç pişman olmadım yaptırdığıma, hiç üzülüp ağlamadım, sonra noldu biliyomusun, ödemler gittikçe indi şişlik kalmadı normale döndüler doğal oldular ama gözüme küçük gelmeye başladılar,benimde hep göğüs altım 74 dü, şuandada öyle ve göğüs 90cm geliyor şuanda, ve inan bana keşke daha büyüğü olsaymış diyorum gerçekten, çok normal boyut aslında vücuduma yakışıyor ama gözüme küçük geliyor işte, bana 300den büyüğü sığmamış dr öyle dedi, denedim olmadı 300sığdı anca dedi, ama şöyle bakıyorumda daha deri ve kendi dokum var üstte, sığarmış bence, ama dr öyle uygun görmüş yapıcak bişey yoktu, sakın kendini yıpratma, inanki geçicek hepsi, sabret sadece zamana bırak, hergeçen ay dahada güzelleşip doğallaşıcaklar ,ilerde keyfini sürüceğin zamanları düşün ve çıkarttma düşüncesinden uzaklaş