- 17 Mart 2008
- 63
- 47
Merhaba, ben yeni ameliyat oldum 9 ağustosta. Sağ göğsüme 325 sol göğsüme. 300 cc high profile dual plane yöntemiyle meme alt kesisiyle silikon takıldı. Ancak bunlar bende tahmin ettiğimden daha iri durdu yani çok büyükler. Aslında istediğim daha küçük ama dolgun doğal 75 B yi dolduracak göğüs ölçüsüymüş 300 cc nin 325 ccnin bu kadar büyük duracağını asla tahmin etmiyordum. Ayrıca alışamıyorum çok rahat bir ameliyat dönemi geçirdim doktorumda çok iyi ancak ben kendimi iyi hissedemiyorum. Beklentimin ne olduğunu bu tecrübeyi yaşayarak öğrendim. 10 senedir kafamda olan bişeydi. Ama küçültmeye mi gitsem yoksa tamamen mi çıkarsam haftaya doktoruma danışıp karar vericem. Tek bildiğim bunları istemediğim. Ağlıyorum her gün. Gözüme çok büyük geliyorlar. Bu kadar kısa sürede pişman olup silikonlarını çıkartan var mı? Çıkardıktan sonra memenin durumu ve kesi izi ne durumda oluyor. Meme derisi bu kadar kısa zamanda sarkar mı yoksa hemen kendisini toparlar mı? Esnek bir derim var bu arada. Ya da küçültmeye gidip istediği gibi olan var mı? Arkadaşlar tecrübesi olanlar varsa paylaşırsa çok mutlu olurum. Saatlerdir uyuyamıyorum.
Son düzenleme: