Tecrübeli arkadaşlar yorum yapacaklardır ama bu ameliyatı olmayı çok isteyen biri olarak ne olur üzmeyin kendinizi, daha 10 gün bile olmamış yaşınızı bilmiyorum ama 30 olduğunu varsayalım bu kadar uzun yıllardır minik memelerle yaşamışsınız ve şimdi haliyle gözünüze çok büyük görünecek ki şuan ödem dolu onlar.
Çıkartmak bence aklınızın ucundan geçmesin, kendisine gelsinler otursunlar güzelleşsinler inşallah alışırsınız :)
Boyunuz kilonuz nasıldı peki ?
Çoooooooookkk normal cnm benim kendini boşa yıpratmaBoyum 171 kg 59 du ameliyattan sonra 61 dim bugün 60 olmuşum. Göğüs altı ölçüm 73 83 tü ameliyattan önce şimdi 74 91 olmuş
Ben geçen sene mayısta devlet hastanesinde oldum cnm, silikonları kendimiz alıyoruz medicalden,, hastane, sütyen ve silikonlar toplamda 5.450₺ tuttu.Arkadaşlar merhaba öncelikle soru soran arkadaşım bence kendine biraz zaman tani daha çok yeni acele etmene gerek yok senin yerinde olmayı isterdim bende uzun süredir bu konuda araştırma yapıyorum kafam karıştı özel pahalı devlet hastaneleri de yapıyor ama tam bilgim yok siz nerede yaptırdınız ve nekadar fiyat ödediniz yardımcı olursanız sevinirim
Cok tesekkür ederim darisi bana artikBen geçen sene mayısta devlet hastanesinde oldum cnm, silikonları kendimiz alıyoruz medicalden,, hastane, sütyen ve silikonlar toplamda 5.450₺ tuttu.
Merhaba siz nerede ve nekadar ameliyat oldunuz bilgi verir misiniz bende olmayı düşünüyorumGeçmiş olsun. Daha yeni ameliyat olmuşsunuz . Şuan en kötü ve en ödemli zamanları. 1ay geçsin daha güzelleşiyor, şişlikler iniyor, bu seferde keşke daha büyük olsaymış diyorsunuz. Şayet benim öyle oldu. Ben de 11 Haziran’da ameliyat oldum. Biri 360 diğeri 330 cc. Şuan 2. Ayımda olmama rağmen eşit değiller . Ama doktorum zamanla masajla eşitleneceğini söyledi . 360cc olan taraf daha dolgun duruyor ve benim daha hoşuma gidiyor . Keşke daha büyük olaymış diyorum. O yüzden biraz daha sabredin. Zaman geçtikçe boşu boşuna üzüldüğünüzü farkedeceksiniz
Merhaba ben Ankara’da Volkan Tayfur’ a oldum. Koltukaltından 15 bin eMerhaba siz nerede ve nekadar ameliyat oldunuz bilgi verir misiniz bende olmayı düşünüyorum
Özelmi oldunuz ben bütçem dolayı devlete olmayı düşünüyorum ama iyi bir doktor bulmam lazım tesekkür edrimMerhaba ben Ankara’da Volkan Tayfur’ a oldum. Koltukaltından 15 bin e
Aynen özelde oldum. Devlet hakkında hiçbir fikrim yok maalesefÖzelmi oldunuz ben bütçem dolayı devlete olmayı düşünüyorum ama iyi bir doktor bulmam lazım tesekkür edrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?