- Konu Sahibi bombcherry
Onur sümere yaptıranlar varmı memnunlarmı acabaa???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde araştırdığına göre , memenizin yapısı ayrık ise silikon ile birleşmez , benim normal de ortası çok ayrık değildi.benim de tam tersi birleşmiyor ondan şikayetçiyim ben de
ama sizin için de daha çok erken hislerin geri gelmesi en az 1 sene sürüyor diyorlar..Ahahahha herkesin
Son durumunuz nedir acaba. Bende 24 gun falan oluyor ameliyat olali. Ilk gunlere gore yumusama var ama hic dekolte falan yok maalesef. Esimde plastik top gibi bunlar meme gibi degil diyor cok canm sıkılıyor hayal ettigim bu sekilde degildi benim.Kızlar hepinize merhaba mesajlarınızı sürekli okuyordum ancak konuyu açabilmek için yeni üye olabildim.
Başlıktan da anlaşılacağı üzere meme estetiği ameliyat oldum, ameliyat olalı 1 ay olacak. Kas altı (dual plane) yöntemiyle birine 275, birine 300 cc mentor protez takıldı. Ağrılarım yok denecek kadar az. Ama ameliyatının üzerinden en azından birkaç ay geçmiş olanlara sormak istiyorum; bildiğiniz gibi artık medikal sütyeni çıkarıp yerine yeni bir sütyen takmam gerekiyor fakat denediğim sütyenler, braletler memeler hiç hareket etmediği için cansız mankene giydirilmiş gibi kötü duruyor, ortada birleşmiyor. Sonuçta bu ameliyatı birçoğumuz güzel bir dekolte için olduk. Zamanla memelerin yumuşamasıyla bu durum düzeliyor mu yoksa hep böyle mi kalacak
zaman geçtikçe görüntü doğallaşıyor ancak dekolteden kastınız meme çizgisi ise maalesef o sonradan olmuyor çünkü önceki anatominizle de alakalı, eğer önceden de göğüsleriniz ayrıksa sonrasında birleşme gibi bi durum olmuyorSon durumunuz nedir acaba. Bende 24 gun falan oluyor ameliyat olali. Ilk gunlere gore yumusama var ama hic dekolte falan yok maalesef. Esimde plastik top gibi bunlar meme gibi degil diyor cok canm sıkılıyor hayal ettigim bu sekilde degildi benim.
Benim hic memem yoktu dumduzdu. Sütyenle falanda bir araya gelmiyorlarmi bi dekolte olusmuyor mu bide az da olsa aşagiya sarkicaklarmı acaba şuan gerçekten çok yapay bi görüntü duruyorzaman geçtikçe görüntü doğallaşıyor ancak dekolteden kastınız meme çizgisi ise maalesef o sonradan olmuyor çünkü önceki anatominizle de alakalı, eğer önceden de göğüsleriniz ayrıksa sonrasında birleşme gibi bi durum olmuyor
Merhaba, benim de 20.günüm. forumda okuduğum kadarıyla herkes yumuşuyor diyor. Üzülmeyin. Daha çok erken bir zaman ve meme dokusu az veya olmayanlar için gerilen derinin rahatlayıp şekli alması biraz zaman alacaktır.Son durumunuz nedir acaba. Bende 24 gun falan oluyor ameliyat olali. Ilk gunlere gore yumusama var ama hic dekolte falan yok maalesef. Esimde plastik top gibi bunlar meme gibi degil diyor cok canm sıkılıyor hayal ettigim bu sekilde degildi benim.
kesinlikle öyle benim her geçen gün yumuşuyor, ama dediğim gibi önceden meme çizgisi yoksa şuanda da ne yazık ki sütyenle olmuyor. tabi belki biraz daha yumuşarsa birleşir sütyenin içerisinde şuan hala düzgün oturmuyor balenli sütyenler biraz daha yumuşaması gerekiyor.Merhaba, benim de 20.günüm. forumda okuduğum kadarıyla herkes yumuşuyor diyor. Üzülmeyin. Daha çok erken bir zaman ve meme dokusu az veya olmayanlar için gerilen derinin rahatlayıp şekli alması biraz zaman alacaktır.
evet ben de doktorlara sormuştum aynı şeyi söylediler, öncesinde yapınız neyse yine o oluyormuş.Benimde araştırdığına göre , memenizin yapısı ayrık ise silikon ile birleşmez , benim normal de ortası çok ayrık değildi.
sizin hangi konuda şikayetiniz var acaba?2 .ayım bitti ama tek tavsiyen olmayin olmayın olmayın mutlaka bir sorunla karşılaşıyorsunuz hayat kaliteniz düşüyor OLMAYİN NN N
nasıl yani2 .ayım bitti ama tek tavsiyen olmayin olmayın olmayın mutlaka bir sorunla karşılaşıyorsunuz hayat kaliteniz düşüyor OLMAYİN NN N
Yani şöyle o bahsettikleri gibi kolay değil hele evliyseniz benim amaliyatin 6.gunu dikislerimi açtılar kan topladı çünkü 18. gün dikişlerim patladı tekrar 10 saatlik yol gidip dikis attırdım evde iş goremiyorsun çocuklarınla eşinle ilgilenemiyorsun sırt üstü yatmaktan sırtın mahvoluyor sigara kullananlar bırakmak zorunda bu da çok zor oluyor cokk meziyetli bir sureçsizin hangi konuda şikayetiniz var acaba?