Silikondan önce meme ultrasonu 21şubat

Yok cnm 8inde randevum var, perşembe gidicem ameliyat günü vericek daha inşallah az kaldı, baktımda foton yok fotosu olmayanları izleyemiyoruz hak ver lütfen.
Çok sağol inşallah hayırlısıyla atlatırım..

Cnm sen naptın görüşmeleri merak ettim ameliyat tarihini alabidinmi ? 8 nde randevum var demiştin sonuç neoldu ? Drun goguslerin hakkındaki yorumu ne oldu gidebildinmi sesin soluğun çıkmadı bir soruyum istedim

Cnm sen naptın görüşmeleri merak ettim ameliyat tarihini alabidinmi ? 8 nde randevum var demiştin sonuç neoldu ? Drun goguslerin hakkındaki yorumu ne oldu gidebildinmi sesin soluğun çıkmadı bir soruyum istedim
Resimlerimdeki yorumda yazmıştım ama burayada yazayım,
Evet gittim anestezi uzmanı gördü, kalp grafisi ve bide eksik kan tahlili varmış onu istedi sonuçları götürdüm ama yoktu anestezici o sırada kendi druma denk geldim aldı kağıtları elimden ,baktı ve kansızlık var sende dedi, 1ay ilaç kullan toparlan gel dedi, sonra anesteziye gösterdim sonuçları tmm ameliyata engel değil kan değerin dedi, 11.2 çıktı normali 11.5--16 arasıymış ,ama anestezici olabilirsin ameliyat bikaçgün içinde dedi ,bende drum kansızsızin Biray ilaç tedavisi gör dedi diyince ,tmm ozaman drun öyle uygun gördüyse öyle yap, bende 20gün sonra gelirim dedim çünkü 1ay sonra gidersem tüm tahlilleri yenilemem gerekiyomuş ve ben o 4 5tüp kanı tekrar vermek istemiyorum, sağlık ocağından demir ilaçlarımı aldım 8gündür kullanıyorum, çabuk kanlanmam lazım deyince günde 2tane iç ozaman ,10gün sonra gel tahlil yapalım değere göre devam edersin dedi ,pazartesi gidicem 1günüm kaldı yani, inşallah değer artışım olmuştur beslenmeme dikkat ediyorum, pekmez yiyorum ayrıca ,inşallah olumsuz olmaz ya..

X