Silikon yumuşaklığı

Miamia81

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2020
10
4
Merhaba, yeni üyeyim ama yıllardır forumu takip ederim. 4 ay önce silikon ameliyatı oldum. 350cc hp, mentor, dual plan. Sorum şu:
Göğüslerim sırtüstü yatarken çok sert. Bu hep böyle mi kalacak? Tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliyorum. Teşekkürler.

Genel olarak 8 ay 1 yıl arası yumuşaklığın oturduğunu söylüyorlar, tabi deneyimli biri bilgilendirirse daha iyi olur :)

Merhaba, yeni üyeyim ama yıllardır forumu takip ederim. 4 ay önce silikon ameliyatı oldum. 350cc hp, mentor, dual plan. Sorum şu:
Göğüslerim sırtüstü yatarken çok sert. Bu hep böyle mi kalacak? Tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliyorum. Teşekkürler.
Ameliyat olalı 1.5 yıl oldu ve dediğiniz gibi sırt üstü Yatınca taş gibi oluyorlar.

Teşekkür ederim cevaplarınız için. Yatar pozisyonda yumuşak olan kimse yok mu yani? 😟
ben bu konu ile ilgili başka gönderilere de yorum yaptım belki rastlamışsınızdır , benim 9 ay oldu gerçek meme kadar yumuşak olduğunu düşünmüyorum , ancak bence rahatsız edici değil ve bende dik durduğum an ile sırt üstü yatarken pek bir fark yok , ama nedense bazen oldukça gerçek meme kadar yumuşak gelirken bazen daha sert geldiği oluyor neden böyle olduğunu ben de pek anlamış değilim , henüz 4 ay çok erken , zaman geçtikçe iyice yumuşayacaklardır çok endişelenmeyin ,

Teşekkür ederim cevaplarınız için. Yatar pozisyonda yumuşak olan kimse yok mu yani? 😟
bir de ben gerçek meme kadar yumuşak değil diyorum ama , ablam bir kez dokunmuştu merak edip , " aa çok iyi ben sert olur diye düşünüyordum " yorumu da yaptı , burda biraz bakış açıları beklenti mi devreye giriyor bilemiyorum

Dediğiniz gibi inşallah biraz daha yumuşar zamanla. Gerçek meme yumuşaklığı olmaz tabi ama taştan farkı yok şu an yatarken. Şimdilik sıkıntı yok ama ilerde en çok yatarken lazım olacak malum 🤣

Selamlar ben 1,5 yıl önce ameliyat oldum oldukça yumusaklar. Sırtüstü yüzüstü ayakta hiç farketmiyor. Diğer arkadaşın dediği gibi bazı günler sertleşme hissi bende de oluyor çok nadir ama oluyor. 4 ay daha erken tam yumuşaklık için.

Selamlar ben 1,5 yıl önce ameliyat oldum oldukça yumusaklar. Sırtüstü yüzüstü ayakta hiç farketmiyor. Diğer arkadaşın dediği gibi bazı günler sertleşme hissi bende de oluyor çok nadir ama oluyor. 4 ay daha erken tam yumuşaklık için.
Merhaba siz kas altı mı oldunuz kas zarı altı mı acaba?

Kas üstü yaptıranlar yazabilir mi ? Ben bu konuda doktoruma bıraktım meme dokusu yeterliyse kas altı tercih etmeyiz dedi ve öyle yaptı bende de çok sertlik var tabi daha 1 haftalıklar 😂 yine de ne zaman yumuşar merak ediyorum 🙈

oturnası zaman alır ortalama bi rsende tam olarak nasıl olacağını anlarsınız. şuan çok erken bence daha 4 ay olmuş. bence yumuşaklaşacaktır

Dediğiniz gibi inşallah biraz daha yumuşar zamanla. Gerçek meme yumuşaklığı olmaz tabi ama taştan farkı yok şu an yatarken. Şimdilik sıkıntı yok ama ilerde en çok yatarken lazım olacak malum 🤣
Yatarken artık sırtüstü değil yüzüstü yatmaya başlayın. Yumuşamasına çok faydalı olur demişti dr, aynen öyle oldu. Üstüne yatın bol bol 😊

Ameliyat olalı bugün 10. Gün ve inanılmaz bir ilerleme oldu. Kas altı ameliyatı oldum ve daha şimdiden hafifçe yumusadilar ve ağrılarının hepsi geçti. Özellikle 5-10 gün arası iyileşmenin hızlı olduğu bir dönem. Bir iki güne regl de olucam daha da bir yumuşama söz konusu olacaktır.

Ameliyat olalı bugün 10. Gün ve inanılmaz bir ilerleme oldu. Kas altı ameliyatı oldum ve daha şimdiden hafifçe yumusadilar ve ağrılarının hepsi geçti. Özellikle 5-10 gün arası iyileşmenin hızlı olduğu bir dönem. Bir iki güne regl de olucam daha da bir yumuşama söz konusu olacaktır.
evet öyle yumuşuyor. belirli bir süre sonra daha da yumuşayacak. en önemli şey geceleri nasıl yattığınızbilmek. ne olursa olsun yüz üstüyatmamalısınız

X