Silikon Yaptırsam Eşim Nasıl Hisseder?

haifawehbe

Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2012
26
0
16
Bursa
Fıstıklar merhaba.

Ne yazık ki memelerim küçük ve birçoğumuzun yaşadığı o sıkıntıyı ben de yaşıyorum.
Yıllarca "keşke daha büyük olsalardı" diye dövündüm durdum ve nihayet yaptırmaya karar verdim.
Fakat bir korkum var.
Eşimle sohbet ederken şakayla karışık "biraz küçükler" diye takılmaları da beni mahvediyor. O sorun yapmayacak olsa da ben zaten yapıyordum ve yapmaya da devam ediyorum.

Peki ya silikon yaptırırsam çok yapay olur mu? Bunu görüntü olarak sormuyorum. Özel hayatımızda bu yapaylığı hisseder miyiz? Yani mesela dokunduğunda yapay durur mu, itici olur mu?
Göğüslerimin içinde silikonu hissetmesi ihtimali beni bile korkutuyor ki o ne hisseder bilmiyorum...

Evet görüntü olarak harika olur belki ama his olarak nasıl olur? Lütfen bilgi verin. Çok tedirginim.

Canlarım hiçbir fikriniz yok mu? :/ Bu ameliyatı olan o kadar arkadaş var, ne gibi tepkiler aldılar, iki taraf da ne hissetti paylaşsalar.

Evli bir bayan olarak cevap veriyim Ne görüntü olarak nede kıvam olarak hiçbir yapaylık yok bende.Seninde vücuduna,gögüs yapına dogru protez şekli,büyüklügü ve yöntemi uygulanırsa sendede herşey yolunda gider Ne eşim nede ben protezin varlıgını hissetmiyoruz.Gerçek bir gögüs kıvamında,tabi ellenmemiş kız gögsü gibi ama biraz sert oluyor gevşek yumuşacık olmuyor.En güzelide hep diri ve dik olması.Sütyensiz giyindigin tüm kıyafetlerde diri durmaları Tedirgin olacak birşey yok,dogru doktoru bul ve ameliyat ol derim ben.Bu üzüntüyle ve sıkıntıyla geçirme ömrünün en güzel günlerini

Benim gögüslerim daha yumusamadı o yüzden suan için hissedilmesi konusunda birsey diyemem ama görüntü olarak esimin bir sıkıntısı yok. Okudugum kadarıyla burdaki kızların esleride gayet memnunlar

bende olacaım Allah nasip ederse eşim ilkten istemiyordu verdim gazı verdim gazı oda iyi tamam dedi en son bıktı çenemden bence mutlu olur eşler yaptıranların birçoğu evli zaten biz mutlu olunca eşlerimizide mutlu ederiz

önce mırın kırın etseler de daha sonradan yüzlerindeki gülümsemeden anlıyorsun zaten nasıl mutlu olduklarını

Canımmm Allah'ım bozmasın mutluluğunuzu. Çok teşekkür ederim tavsiyen için.

Ama merakım bu yönde. Eşim biraz titiz. Tamam benim için harika olabilir, kıyafette falan çok güzel görünür ama yani açıkçası kızlar yatakta nasıl olur? Her iki taraf da beklenen verimi alır mı? :):)

Çıkıp bana "bu ne kadar sert, dokunasım gelmiyor" falan derse yıkılırım ben. Korkum da bu yüzden. Çevremde de hiç yaptıran yok cahilliğimi mazur görün.

Ayyy canim ya seni anliyorum, ben evli degilim hic iliskim de olmadi ama benim de kucuk oldugundan endisem olan bi konu bu hep :/
ama biliyomusun bence esin pek sorun etmiyo bu sekilde de verim aliyosaniz yaptirma neticede yapay bisey..slikon fikri bir tuhaf geliyo bana ya, birde ne kadar saglikli icin o kismi da var.. tabi yaptiranlar arkadaslar da memnunlar, karar vermesi guc
Dogal yollardan buyutmeyi denedin mi? bu arada evlenmeden once ne kadardi goguslerin daha mi kucuktu? evlendikten sonra buyuyor diyorlar ama ne kadar dogru tabi :)
benim de kucuk ve acayip endiseleniyorum, esinle evlenmeden once konusmusmuydunuz? yani konusulmali mi acaba onceden karar veremiyorum bi turlu :/ neticede dolgulu sutyen takinca buyuk gozukuyor kiyafetlerle

Canım 80 ama evlenmeden önce de aynıydı hâlâ aynı ve dolgulu ne yazık ki. Ne olurdu benim de 90 olsaydı ama ne yazık ki genlerim müsaade etmedi. :/

Evlenmeden önce hani muhabbetlerde cümle altı anlamlar olur ya, eşimin büyük göğüs sevdiğini seziyordum ya da o belli ediyordu ama her seferinde de "benim dünyam da en güzel gördüğüm de sensin" derdi ki hâlâ der. Yani bunu sorun olarak görmediğini belli ediyordu ama ben "keşke daha büyük olsaydı" diye düşündüğünü seziyorum. Silikon fikrine de oradan kanaat getirdim canım.

Ama önemli olan kıyafet olmuyor mesele eşin olunca. :) O her şeyinizi biliyor, görüyor sonuçta. :) O yüzden en baştan küçükse küçük olduğunu bilmeli. Kandırılmak ne kadar kötüyse kandırmak da o kadar kötü canım.

evlenince nasıl büyüyebilir ki benim bir tek süt verirken büyümüştü o zaman güzeldi ama çok çok hassastı ve kısa sürdü emziremedim doğal bir yöntemi yok bunun hapmış merhemmiş hepsi ticari ve hormanlarla oynuyor.

erkeklere gelince ben kadın olarak kendime sütyen bulamıyorum her dolgulu sütyende hoşuma gitmiyor ve yapmacık duruyor kıyafetlerden bile belli aslında dolgulu içi boş durduğu ben kadın olarak başka bir kadının memelerine bakıyorken buldum kendimi sahilde tv de dergide her yerde. ben kendim bile daha büyüğünü isterken (bu büyülük aslında olması gereken ama olmayan bir büyüklük yani aşırı olanda gözüm yok) erkekler neden istemesin elbette ister tabi herkes kendi bilir kendi bedenimiz nasıl mutlu olacağımızı biz biliriz. ben açıkcası bıktım dolgulu sütyen takmaktan yazın sucuk gibi terliyor memelerim geceleri bile takıyorum çünkü yatınca yok oluyor..

canım benim arkadaşımda silikonlu öncelikle ağrılı bir süreç onun dışında dokunduğunda ilk başlarda sert ve yapay ama zamanla vücuda uyum sağlıyor ve normal meme gibi yumuşuyor bence korkmamalısın vücuduna uygun büyüklükte bir silikon seç ve yaptır çok güzel duruyor...

Teşekkür ederim canım. Boş sütyenle gezmektense ağrısına katlanmaya razıyım artık.

Tek korkum yapaylık hissiydi, eşimin sevmeme ihtimaliydi. Eğer o yapaylık da gidiyorsa zamanla tabii ki yaptırırım.

Canım hiç korkma..Sertlik ameliyat sonrası ilk aylarda oluyor evet.Ama kalıcı bir durum degil inan.6 aya kadar gayet normal bir kıvama ve görünüme geliyorlar.Hatta birinci senen doldugunda ameliyat oldugunu unutuyorsun o derece Ameliyattan sonra sabırlı olup beklemek lazım Kış ayında ameliyat olursan yaza kadar bomba ve dogal gögüslere kavuşmuş olursun mesela ve yazın tadını doya doya çıkarırsın Ben Şubat ayında ameliyat olmuştum,yazın bikinimi giyinip havuzda denizde güneşlenip yüzmek... Oooo..O duygu,o özgüvenin degeri,paha biçilemez Önemli olan iyi araştırma yapmak,birçok doktorla görüşüp seni anlayan,dogru yöntemi seçen doktoru bulup tercih etmek olacaktır ..Allah gönlüne göre versin herşeyi

benim 75 gogus olcum cok kucuk yaa 80 olsun isterdim :)
Haklisin canim..ben de kandirmaktan yana degilim zaten, aslinda silikon fikrine daha sicak bakiyorum ama ilerde cocuk olursa vs emzirirken bir sakincasi varmidir acaba o konuda endiselerim oluyor..belkide evliligin baslarinda degil ama cocuklar v.s buyudukten ve baska cocuk dusuncesi olmadiginda yaptirmak daha mantikli olur diye dusunuyorum..

Canımm çok teşekkür ederim. Çok sevindim senin adına da. İnşallah her zaman güzel ve mutlu oluruz. :)
Tavsiyelerine çok dikkat edeceğim canım, hepsini not aldım.

80 olsaydı da 85 isterdin tatlım, benim gibi. :)
Biraz takip ettim forumda yazılanları da sanırım emzirmekle ilgili hiçbir sıkıntısı olmuyormuş. Hiç sakıncası, yan etki vb gibi şeyler olmuyormuş.

Ben sadece o yapaylık hissinden ve görüntüsünden korkuyordum bir de Allah gecinden versin ama vefat edince ne oluyor, onu merak ediyorum. :)

Son düzenleme:
cerrahsa anlar heralde ama bizim odunlar ne anlayacak yahuuu:) saç rengi değiştirriz onu farketmezler:))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…