Silikon yaptırmanın zararları var mı

Baharpa

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2014
76
0
11
İzmir
Silikon yaptırmanın ne gibi zararları var? En iyisi hangisi? Emzirmekte sorun olur mu? Ve 18 yaşındayım. Yaptırdığımda sıkıntı olur mu? Bildikleriniz nelerse söyler misiniz? Lütfen😭

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kanserojen maddelerden yapılabiliyor ucuzuna kacarsan ve hissedilir dokunuldugunda yamuk flnda yapılabiliyor en iyisi dogalı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

1. Şu an kullanılan protezler zaten FDA onaylı ve kanserojen madde içermiyor, vücuda da herhangi bir zararı bulunmuyor.
2. Memelerinizde herhangi bir asimetri yoksa ameliyat sonrasında da herhangi bir asimetriyle karşılaşmazsınız. Varsa da doktorunuz buna göre bir yol izleyecektir ameliyatta..
3. Benim meme dokum olmadığı halde dokunduğum zaman protezi hissedemiyorum. Meme dokunuz varsa zaten protezi hissetmeniz pek olası değil.
4. Günümüzdeki tekniklerle süt kanallarına zarar verilmiyor. Emzirmede sıkıntı yaşamazsınız.
5. 18 yaş bu ameliyat için uygun bir yaş mı bilemiyorum. Gelişimin tamamlanması önemli..
6. En kaliteli protezler mentor ve allergan (natrelle), doktorunuz size en uygun olanı seçecektir.

kızlar benm 5 yıldır göğsümde elimle dokunduğum zaman yakalayamadığım bi kitle var ve dokunduğumda bazen ağrıyor. göğsüm çok küçük silikon düşünüyordum ancak bu zararsız kitle engel mi silikona?

kimsenim bilgisi deneyimi yok mu

sonucta yapay madde kansorejendir illaki

lafı var ya element uydurmayın onun gibi
Araştırmadan yanlış bilgi vermeyin kimseye.. sonuçta yapay madde kanserojen değildir.. öyle olsa bizbizim aklımızdan zorumuz mu var kanserojen maddeyi koyduralım.. markette satılan bir çok gıda makyaj Ürünleri Cilt temizleyici vs vs şeylerin içinde kanserojen şeyler var evet.. cep telefonları pc ler tv ler hepsi sisteminde radyasyon vs zararlı ışınlar yapıyor...

Adı üstünde meme protezi bi sorun olursa çıkarttırırsınız..

ben 5. seneme gırdım, ölmedim daha ve kanserde degılım. yapay ama kanser edecek dıye bısey yok oyle olsa kalp pili takılanlar yada kalp kapakcıgı degısenler ölür yanı.. yada kanser olur yada cerrahlar o kadar mı cahil de adamın yasamını kurtarayım derken boyle yapay bıseyle kanser yapsın.
ha kanser yapanlar yokmuydu eskıden vardı. sılıkon kılıf ıcınde olmayan ve dırek memeye enjekte edılen dolgular kanser yapabılıyodu ve hucrelerı olduruyodu ama sımdı arkadaslarında dedıgı gıbı fda onaylı ve fırmalar arkasında duruyolar protezlerın.
benım endokrınolojı doktoruma ben senın yasındayken sordugumda 20 den sonra yaptır. kemık gelısımın ve vucut gelısımın dursun daha sonra yaptır demıstı ama yınede bı cerrahla gorusmenı onerırım.
arastırmadan ve bılmeden insanları yanlıs yonlendırmeyelım lutfen...

bu arada marka olarakta oncelıkle mentoru onerırım cunku karsılastıgım cogu cerrah onu kullanıyo. bunun dısındada doktorumun ozellıkle ıngılızlerde kullandıgı allergan var. bu ıkısını onerırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…