Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Silikon yaptırmanın zararları var mı
- Konu Sahibi Baharpa
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
1. Şu an kullanılan protezler zaten FDA onaylı ve kanserojen madde içermiyor, vücuda da herhangi bir zararı bulunmuyor.
2. Memelerinizde herhangi bir asimetri yoksa ameliyat sonrasında da herhangi bir asimetriyle karşılaşmazsınız. Varsa da doktorunuz buna göre bir yol izleyecektir ameliyatta..
3. Benim meme dokum olmadığı halde dokunduğum zaman protezi hissedemiyorum. Meme dokunuz varsa zaten protezi hissetmeniz pek olası değil.
4. Günümüzdeki tekniklerle süt kanallarına zarar verilmiyor. Emzirmede sıkıntı yaşamazsınız.
5. 18 yaş bu ameliyat için uygun bir yaş mı bilemiyorum. Gelişimin tamamlanması önemli..
6. En kaliteli protezler mentor ve allergan (natrelle), doktorunuz size en uygun olanı seçecektir.
2. Memelerinizde herhangi bir asimetri yoksa ameliyat sonrasında da herhangi bir asimetriyle karşılaşmazsınız. Varsa da doktorunuz buna göre bir yol izleyecektir ameliyatta..
3. Benim meme dokum olmadığı halde dokunduğum zaman protezi hissedemiyorum. Meme dokunuz varsa zaten protezi hissetmeniz pek olası değil.
4. Günümüzdeki tekniklerle süt kanallarına zarar verilmiyor. Emzirmede sıkıntı yaşamazsınız.
5. 18 yaş bu ameliyat için uygun bir yaş mı bilemiyorum. Gelişimin tamamlanması önemli..
6. En kaliteli protezler mentor ve allergan (natrelle), doktorunuz size en uygun olanı seçecektir.
- 17 Eylül 2014
- 398
- 39
- 33
- 33
1. Şu an kullanılan protezler zaten FDA onaylı ve kanserojen madde içermiyor, vücuda da herhangi bir zararı bulunmuyor.
kimsenim bilgisi deneyimi yok mu
- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
sonucta yapay madde kansorejendir illaki
lafı var ya element uydurmayın onun gibi
Araştırmadan yanlış bilgi vermeyin kimseye.. sonuçta yapay madde kanserojen değildir.. öyle olsa bizbizim aklımızdan zorumuz mu var kanserojen maddeyi koyduralım.. markette satılan bir çok gıda makyaj Ürünleri Cilt temizleyici vs vs şeylerin içinde kanserojen şeyler var evet.. cep telefonları pc ler tv ler hepsi sisteminde radyasyon vs zararlı ışınlar yapıyor...
Adı üstünde meme protezi bi sorun olursa çıkarttırırsınız..
- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
K kafamda_cok_soru_var kist için burdaki arkadaşların vereceği bilgiden ziyade bi Dr a gidip danışmanız daha mantıklı geçmiş olsun
- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
- 373
ben 5. seneme gırdım, ölmedim daha ve kanserde degılım. yapay ama kanser edecek dıye bısey yok oyle olsa kalp pili takılanlar yada kalp kapakcıgı degısenler ölür yanı.. yada kanser olur yada cerrahlar o kadar mı cahil de adamın yasamını kurtarayım derken boyle yapay bıseyle kanser yapsın.
ha kanser yapanlar yokmuydu eskıden vardı. sılıkon kılıf ıcınde olmayan ve dırek memeye enjekte edılen dolgular kanser yapabılıyodu ve hucrelerı olduruyodu ama sımdı arkadaslarında dedıgı gıbı fda onaylı ve fırmalar arkasında duruyolar protezlerın.
benım endokrınolojı doktoruma ben senın yasındayken sordugumda 20 den sonra yaptır. kemık gelısımın ve vucut gelısımın dursun daha sonra yaptır demıstı ama yınede bı cerrahla gorusmenı onerırım.
arastırmadan ve bılmeden insanları yanlıs yonlendırmeyelım lutfen...
ha kanser yapanlar yokmuydu eskıden vardı. sılıkon kılıf ıcınde olmayan ve dırek memeye enjekte edılen dolgular kanser yapabılıyodu ve hucrelerı olduruyodu ama sımdı arkadaslarında dedıgı gıbı fda onaylı ve fırmalar arkasında duruyolar protezlerın.
benım endokrınolojı doktoruma ben senın yasındayken sordugumda 20 den sonra yaptır. kemık gelısımın ve vucut gelısımın dursun daha sonra yaptır demıstı ama yınede bı cerrahla gorusmenı onerırım.
arastırmadan ve bılmeden insanları yanlıs yonlendırmeyelım lutfen...
- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
- 373