arkadaslar merhaba ben 23 gün önce silikon yaptırdım ama hala iyileşemedim hala beni rahatsız eden ağrılarım var ve göğüs ucundan kesmişti doktor orası enfeksiyon oldu.cok zor durumdayım ne yapabilirim yardımcı olurmusunuz lütfen
kendiliğinden eriyormuş bu dikişler ne eridi ne bişey oldu sert duruyor şeffaf renkte ve canımı yakıyor en kötüsüde enfeksiyon 23 gün geçti hala iltihap göğüs ucumdan gitmedi 4 kutu antibiyotik bitirdim bu seferde midem mahvoldu(
canım şu nalet enfeksiyondan bi kurtulsam kurban kesecem inanki bıktım artıkiz kalmaması için kullanılan ilacın ismi ne yazabilirmisin zahmet olmazsa canım inşallah bendede iz kalmaz ama sanmıyorum bu kadar enfeksiyondan sonra.birde bişey daha sorcam canım sana doktorun diren taktımı ?
arkadaslar merhaba ben 23 gün önce silikon yaptırdım ama hala iyileşemedim hala beni rahatsız eden ağrılarım var ve göğüs ucundan kesmişti doktor orası enfeksiyon oldu.cok zor durumdayım ne yapabilirim yardımcı olurmusunuz lütfen
valla ben cok büyük istemiyorum dedim.doktor kendi kafasına göre bana göstermeden ölçüp biçmeden 275 cc takmış markasıda mentor muş nasıl bi protez kalitelimi değilmi bilmiyorum bitanem
meme ucundan süt bezelerine srun labilir die duydumdu k.altı terleme ne olu enfeksin riski oluo die ben gğüs altı istedim doktorumda g.altı önerdi zaten
arzucum paylaştığın yazı için sanada ayrıca çok teşekkür ederim . deli olmak üzereyim ya başka bir doktorada göründüm çıkartmak gerekiyor protezi diyor benim doktorum hala bişey yok geç iyileşecek demekki diyor.bütün araştırmalarım ın sonucu protezin çıkartılması yönünde bilgilere dayanıyor,benim doktorum ne yapmaya çalışıyor hala anlamış değilim(