• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silikon yaptırmak istiyorum

Canım burada yazılanları okudukça gaza geldim hayırlısı bakalım ben kışa doğru düşünüyorum. Dün gece yatarken gene konusunu açtım:78: pek sesini çıkarmadı ya bakalım.

yaptır canım yaptır bunu düşündükce hergün vakit geçiyor ve aklımızdanda cıkmıyor hep bi içimizde sıkıntı oluyor en güzeli biran önce olup kurtulmakmış oydu buydu demektense olmak en güzeli ve psikolojikte cok değişiyor insana bi güven bi hava geliyor benim memişlerim var der gibi:))) gaza gelin kızlarr ne güzel iştee inş sende aramıza en kısa zamanda katılrsın hayırlısı olsun tatlım

valla hanımlar bende bunların hepsini hallettim annem razı eşim razı para hazır ama gidip yaptıramıyorum ben sivastayım istanbulda bi doktora yaptırmayı düşünüyorum ama benimle oraya gelcek hiç kimsem yok :(( eşim çalışıyor annem kızıma bakcak onun dışında gidebilcem kimsem yok acaba yanlız gitsem halledebilirmiyim tecrübeli bayanlar yardım edinnnn....

ankda olsaydın gelirdim yanına yardımcı olurdum üzüldüm şimdi bu duruma hiçmi akraban yok arkadaşın yok zaten 1 gece kalcaksın hastahanede hafta sonuna denk getirr bari birisi gelebilir şuda var yanlız git ama ameliyattan sonra esas yanında birisi olması lazım tek olmaz kalkamazsın 2 gün en azından en agır 2.3 gündür yanında birisi olması lazım canım yaaa birisini bul yanına derim:((

canım hiç arkadaşın yok mu?al birisini yanıına koş yaptır bir an evvel şartlar müsaitken derim ben sana hem bak istanbul şart değil başka şehirlerde eşin dostun varsa oralarda ol hepimiz sana doktor konusunda yardımcı oluruz hayırlısı inşallah:92:

arkadaslar rıca etsem doktor konusunda banada yardımcı olabılırmısınız Dr tugrul turanla gorustum ama hala emın dıılım haftalardır arastırıyorum yoruldum artık fıyatlar da cok uc ufff cıkamıyorum ısın ıcınden yaza kadar halletmıs olmam gerekıyo temmuzda evlenıyorum :2:

valla kızlar işte benim durumum daha kötü bi çözüm bulmaya çalışıyorum ankarada akrabalarım var ama ne biliyim oradaki doktorları araştırmadım hiç bildiğiniz ii bi doktor var mı???

arkadaslar rıca etsem doktor konusunda banada yardımcı olabılırmısınız Dr tugrul turanla gorustum ama hala emın dıılım haftalardır arastırıyorum yoruldum artık fıyatlar da cok uc ufff cıkamıyorum ısın ıcınden yaza kadar halletmıs olmam gerekıyo temmuzda evlenıyorum :2:

hangi şehirdesin canım formda duymuştum ismini bir arama yap istersen olanları okur fikir edinirsin hayırlısı olsun inşallah olcağı varsa olur hiç meraklanma....

valla kızlar işte benim durumum daha kötü bi çözüm bulmaya çalışıyorum ankarada akrabalarım var ama ne biliyim oradaki doktorları araştırmadım hiç bildiğiniz ii bi doktor var mı???

araştıralım canım mutlaka formda ankarada olanlar da vardır mesela ben izmirliyim burada oldum çoooook memnunum çokta iyi geçti ağrım bile çok azdı benim kasaltı olmasına rağmen:nazar:

buna maddi durumum el verse hemen yaptırırdım hiçbir şey düşünmeden. ama siz yine de eşinizi karşınıza almayın derim. oturup ona bu durumun ne kadar moralinizi, psikolojinizi bozduğunu, kendini daha kadınsı hissetmek istediğinizi vs. vs anlatın emin olun bunları duyunca fikri değişecektir. kendimi kadın gibi hissedemiyorum resmen ben desteksiz sütyenimi çıkartamıyorum üzerimden. yatarken bile. çıkarttığımda aniden moralim bozuluyo =)

ankarada benim olduğum ve bu konuda cokta başarılı bi doktor zühtü demir önerebilirim ben 1 sene oldu dual pland kas altı sisteminde oldum ve cok doğal görünümünde ben cok memnunum canım sanada gönül rahatlığıyla önerebilirim burda topik acan clara83 var yeni oldu daha 10 gün önce oda zühtü beye oldu ayrıca zühtü bey ankarada ve istanbulda ameliyat yapıyor mentor marka silikon kullanıyor kişinin bünyesine ve ölcülerine göre silikon takıyor agrısıda en fazla 3 gün 3den sonra zaten sadece sırt ve agrısı ve bi gerginlik hissi kalıyor gögüsün oturması biçim alması ise 2aydır ödemin geçmesi ve normal hale gelme süresi

Ağrılardan korkuyorum iki günde geçtiyse iyi canım

cuma ameliyat oldum cumartesi pazar ağrı çektim sadece cnm. 6. gün tamm anlamıyla normal hayatıma döndüm. araç kullanıyorum uzun soluklu yürüyorum. üzerimi giyebiliyorum.

korkma bence sonucu çok iyi olduğu için o 2 günlk ağrıyıda görmeyeceksin.
ama tabi ben dayanıksızm hassasım ondan belki çok ağrım oldu. bazıları aynı gün evine bile dönüyor

ankarada benim olduğum ve bu konuda cokta başarılı bi doktor zühtü demir önerebilirim ben 1 sene oldu dual pland kas altı sisteminde oldum ve cok doğal görünümünde ben cok memnunum canım sanada gönül rahatlığıyla önerebilirim burda topik acan clara83 var yeni oldu daha 10 gün önce oda zühtü beye oldu ayrıca zühtü bey ankarada ve istanbulda ameliyat yapıyor mentor marka silikon kullanıyor kişinin bünyesine ve ölcülerine göre silikon takıyor agrısıda en fazla 3 gün 3den sonra zaten sadece sırt ve agrısı ve bi gerginlik hissi kalıyor gögüsün oturması biçim alması ise 2aydır ödemin geçmesi ve normal hale gelme süresi

canım özelden msj atmışın ama ben özelden yazamıyorum yardımların için tşk ederim adresini ekliycem çok saol..

merhaba canım ankarada olabilme ihtimalin varsa ank32 çok yardımcı olur sana diyorum tıpkı bana olduğu gibi.zühtü demirle 5 gün kaldı randevuma randevu için bile gün sayıyorum sağolsun ankcığımın sayesinde...daha tanımadan çok içim ısındı 5 gün sonra daha da net bişeyler söyleyebilirim. bırakın ameliyatı ben randevu gününü bile iple çekiyorummmmm :))

bende izmirde dr arıyorum kime yaptırdınız.

canım nette ege estetik cerrahi yada özcan ülgen diye arama yapabilirsin özcan ülgenin hastasıyım ama ameliyatıma iki doktor birden girdi tatlım ruhi çankayalı zaten aynı muaynhaneyi paylaşıyorlar 18 yıldır tüm estetik ameliyatlara beraber giriyorlarmış çok tatlı kaliteli ve işini iyi yapan insanlar valla ben öğlen ameliyat oldum gazi hastanesinde akşam eve geldim aşamalarımı gezgincik meme ameliyatından okuyabilir fikir ediniebilirsin çok memnun kaldım bir görüş derim içine sinerse tavsiye ederim hayırlısıyla olursun inşallah:92:

ankda olsaydın gelirdim yanına yardımcı olurdum üzüldüm şimdi bu duruma hiçmi akraban yok arkadaşın yok zaten 1 gece kalcaksın hastahanede hafta sonuna denk getirr bari birisi gelebilir şuda var yanlız git ama ameliyattan sonra esas yanında birisi olması lazım tek olmaz kalkamazsın 2 gün en azından en agır 2.3 gündür yanında birisi olması lazım canım yaaa birisini bul yanına derim:((

ank32 canım kime ameliyat oldun sen bende aylardır bu konuyu düşünmekten deli oldum benim eşimde hiç istemiyo ama ben karar veremedimki onu ikna edeyim canlı bi örnek lazım bana ama oda çevremde hiç yok hani taktırıpta pişman olmak var bide bu silikon öle iki portakal koymuş gibi olursa diyede çok korkuyorum sonra tekrar tekrar ameliyat olmak zorunda kalırsam diyorum hep erteliyorum ankarada yaptırmış biri lazım kısacası bana yardımcı olurmusun?

ank32 canım kime ameliyat oldun sen bende aylardır bu konuyu düşünmekten deli oldum benim eşimde hiç istemiyo ama ben karar veremedimki onu ikna edeyim canlı bi örnek lazım bana ama oda çevremde hiç yok hani taktırıpta pişman olmak var bide bu silikon öle iki portakal koymuş gibi olursa diyede çok korkuyorum sonra tekrar tekrar ameliyat olmak zorunda kalırsam diyorum hep erteliyorum ankarada yaptırmış biri lazım kısacası bana yardımcı olurmusun?

tabi canım yardımcı olurum burdan cok kişiye yardımcı oldum ve sadece ankarada yapmıyor zühtü bey istanbuldada ameliyatlara gidiyor bunuda bildirmek istedim sana özelden yazayım

bende izmirde dr arıyorum kime yaptırdınız.

izmirde amliyat olmak istiyorsan cemil tugayı tavsıye ederım.bugun3.haftam ve gercekten amelıyat oldugumu unuttum bıle.cıddı anlamda bır yumusama olustu artık.seklınde hıc bır bozukluk yok.agrım yok denecek kadar az oldu hatta agrı bıle dıyemıyorum ona.
gorusmenı tavsıye ederım

merhaba canım ankarada olabilme ihtimalin varsa ank32 çok yardımcı olur sana diyorum tıpkı bana olduğu gibi.zühtü demirle 5 gün kaldı randevuma randevu için bile gün sayıyorum sağolsun ankcığımın sayesinde...daha tanımadan çok içim ısındı 5 gün sonra daha da net bişeyler söyleyebilirim. bırakın ameliyatı ben randevu gününü bile iple çekiyorummmmm :))

cok tşkler canım elimden geldiğince hem burunda gögüs ve lipodan olduğum için ve doktorumdan cok memnun kaldığım için herkese önermeye ve yardımcı olmaya calışıyorum herkesinde inş cok cok iyi sonuçlar almasını istiyorum allah herkese istediği gibi gönlüne göre versin cok cok güzel sonuçlar olsun bende sizin gibi kaç doktor gezdim araştıdım allaha şükür zühtü beyi buldum iyide ona gitmiş ve olmuşum

Belki saçma gelecek ama ben göğüslerime silikon yaptırmak istiyorum. Evlenmeden önce annem çocuk doğurunca büyür demişti çünkü annemin ki normal boyutlarda çocuğum oldu emzirme dönemi baya büyümüştü süt bitti göğüslerim eski haline döndü. 75 numara dolgulu sütyen kullanıyorum tanıdığım bir kaç cerrah var kuzenim doktor onun hastanesinde hemen olma imkanım var ama gel gör ki şimdi de eşim ve annem, ablam hiçbiri istemiyor. Tabi annemin, ablamın tuzu kuru onların göğüslerinin boyutları normal, ben çok istiyorum yıllardır hayalim emzirmeyi engeller diye çocuk doğana kadar erteledim zaten ikinci çocuğu düşünmüyorum. Şeytan diyor ki sabah git hastaneye yat ameliyat ol eşimin annemin falan akşama haberi olur:27:
Yaptırıp memnun olan var mı?:26:

hahha öyle bi fikra vardi. kadinin biri silikon taktirmak istiyomus kocasi istemiyormus. sonra kadin yaptirmis aradan zaman gecmis kocasi``bunun daha büyügünü yapabiliyolar mi ?`` demis :D:D

ben daha yeni ameliyat oldum 7 mayısta bugün 4. günüm bugün bütün ev işleri 3 yaşında bütün gün oyun oynamak isteyen bir kızım var diğer çocuğumu okula hazırlayıp gönderdim akşam ikisinide banyo yaptırdım sadece kendimi yorgun hissettimmi dinlendim kendimi fazla zorlamadan herşeyi yaptım yok canım hiç korkulacak birşey yok ilk 2 gün arkadaşlarda bilir duygusallıktan ağladım fakat ameliyat olduğum gece eve geldim ameliyat gecemde dahil kimseden destek almadan kendim yatıp kalktım eşinin desteği çok önemli yani moral olarak kızın yürüyordur canım onu 1-2 gün kucağına almadan oyalayarak geçiştirebilirsin yemeki işini 1-2 gün dışarıdan söyleyerek geçiştiriyorsun bakacak kimsen yoksa en azından biz öyle yaptık bu arada ben kas altından oldum yani en ağrılı dediklerinden ama benim süreç böyle güzel geçiyor yani kısacası eğer eşinin rızası yoksa ondan gizli yaptıracağın bir operasyon hayatınızı kabusa çevirir en güzeli sabırlı ol ve bunu ne kadar çok iatediğini ısrarla ve sabırla eşine anlat şimdiden kolay gelsin canım hayırlısı olur inşallah

aa bize biraz daha bilgi verir misin? dikis izleri falan nasil olacak? güzel görünelim derken yamali corap gibi olmayalim:D:D bende kendimi cok begeniyoum ama silikon olsa hani daha bi güzel olurdum. ama tabi bu biraz lükse kaciyo, fiyatlari da bilmek gerek

Back
X