• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silikon yaptırmak istiyorum

canım eşinden ailenden izinsiz yaptırma derim bence cünki ameliyat sonrası agrıların olcak bide gizli olan işte sorun cıkmayacaksa bile olmayacağı varsa bile sorun cıkabilir canım sonuçta ameliyat olcaksın ve ailenden izinli ol derim.bende evliyim ve benimde bi cocuğum var bende cok istiyodum ve bende yaptırdım 1 sene oldu cokta mutluyum cokta doğal oldu ve iyikide olmuşum diyorum ameliyat olanlarada cok geçmiş olsun kızlar

doğal yöntemleri denedinizmi?

hani tam olarak nasıl bi gögüs ölçüsü sizi mutlu eder bilmiyrum ama doğal yöntemlerle

6 7cme kadar büyüten arkdaşlar var...

hani tam olarak nasıl bi gögüs ölçüsü sizi mutlu eder bilmiyrum ama doğal yöntemlerle

Canım o yöntemler zararlı diye biliyorum benim 75 aslında abartı büyük istemiyorum ama en azından 80-85 olsun

iyide emzirmemiş genç kızlar bu bitkisel yöntemleri yapmış olsa anlarım ama emzirmiş içi boşalmış memeyi dikleştirip dolgunlaştıracak bitkisel bir yöntem olduğunu hiç sanmıyorum

Canım ya niye böyle yazdın şimdi:26: ben çok sorunlu problemli biri miyim?
Yaşım ilerledikçe sanırım problemli bir kadın olmaya başladım:78:

yok ayol ben böle sürekli konu açanları normalde de sürekli konuşan hoşsohbet insanlar olarak değerlendiriyorum da hoşuma gidiyor o yüzden sen yaşlanıyorsan biz ölek yaw zaten bu aralar 70 yaşında hissediyorum

iyide emzirmemiş genç kızlar bu bitkisel yöntemleri yapmış olsa anlarım ama emzirmiş içi boşalmış memeyi dikleştirip dolgunlaştıracak bitkisel bir yöntem olduğunu hiç sanmıyorum

emzirenler içinde bitkisel olmasa bile spor ve masaj var:)

zararlı oldugunu düşünmüyrum çünkü bende yapyrum baya bi dolgunluk elde ettm devam edyrm daha yeni başladım çünkü tabi herkesin kendi tercihi hap kullanan msaj kemeri kullanan büyütünde var...

emzirenler içinde bitkisel olmasa bile spor ve masaj var:)

zararlı oldugunu düşünmüyrum çünkü bende yapyrum baya bi dolgunluk elde ettm devam edyrm daha yeni başladım çünkü tabi herkesin kendi tercihi hap kullanan msaj kemeri kullanan büyütünde var...

Bence en güzeli cesaret edip bıçak altına yatacaksın.

Belki saçma gelecek ama ben göğüslerime silikon yaptırmak istiyorum. Evlenmeden önce annem çocuk doğurunca büyür demişti çünkü annemin ki normal boyutlarda çocuğum oldu emzirme dönemi baya büyümüştü süt bitti göğüslerim eski haline döndü. 75 numara dolgulu sütyen kullanıyorum tanıdığım bir kaç cerrah var kuzenim doktor onun hastanesinde hemen olma imkanım var ama gel gör ki şimdi de eşim ve annem, ablam hiçbiri istemiyor. Tabi annemin, ablamın tuzu kuru onların göğüslerinin boyutları normal, ben çok istiyorum yıllardır hayalim emzirmeyi engeller diye çocuk doğana kadar erteledim zaten ikinci çocuğu düşünmüyorum. Şeytan diyor ki sabah git hastaneye yat ameliyat ol eşimin annemin falan akşama haberi olur:27:
Yaptırıp memnun olan var mı?:26:

fiyatları nasıl uygunmu yazarmısın rica etsem

canım bende emzirdim ve hiçte öyle bitkisel hapla yada bitkisel yağlarlaa bişey olmuyor bi ara nar çekirdeği ve üzüm cekirdeği kürü yaptım ama ilk başta sanki oluyor bi dolgunluk veriyor gibi ama sorası fiyasko en iyi cözümü o kadar para döküp yağa oto çöpe verene kadar bi kere o parayı verip bi ömür boyu rahat etmek ben baktım onla bunla olmuyor yaptırdım silikonumu şimdi ne destekli südyet derdi nede meme büyütmek için o kadar eziyete gerek kaldı herkesee cok içten bir şekilde önerebilirim ve herkesinde benim kadar mutlu olmasını isterim :64:

fiyatları nasıl uygunmu yazarmısın rica etsem

Ameliyat parası vermeyeceğim yapacak doktoru tanıyorum sadece slikonların ücretini ödeyeceğim. Zaten olursa kışa yaptırıyım diyorum ama tek korkum ağrısı olursa önce bir eşimi ikna edebilirsem niye istemez anlamıyorum ki sonuçta onunda hoşuna gider diye düşünüyorum:77:

Ameliyat parası vermeyeceğim yapacak doktoru tanıyorum sadece slikonların ücretini ödeyeceğim. Zaten olursa kışa yaptırıyım diyorum ama tek korkum ağrısı olursa önce bir eşimi ikna edebilirsem niye istemez anlamıyorum ki sonuçta onunda hoşuna gider diye düşünüyorum:77:

eger öyle bi şansın varsa hemen yaptır eşler hep karşı çıkar ama tv birini görünce taş gibi derler bende istiyorum ama fiyatlar cok yüksek inşallah uygun bi yer bulur ve yaptırırım bence sende iyice düşün ve eşini ikna et

canım eşler öyle kıskanıyolar işte önce yaptırma derler sonrada iyiki yaptırmışsın derler ..ama bi bayan görseler üff neler derler ..agrısı olcak ama cok bi agrı değil en fazla 2-3 gün agrısı fazla olur kişiden kişiye değişir tabi bende mesela gögüste agrım olmadı sadece gerginlik hissi fazla oldu ve sırt üstü yatmaktan dolayı sırtım cok agrıdı memeninde oturması şişlik ve ödemi 2 ayda geçiyor biraz sabır yani her ameliyatın bi sıkıntısı olacaktır öyle agrısız sızısız ameliyat olmaz sonuçta yabancı madde takılıyor vücutta onu istemediğinden atmak istiyor bi zaman sonra alışıyor ben cok memnunum onun için memesi olmayan yaptırsın hiç düşünmesin derim her güzeliğin bi sıkıntısı olacaktır.kızlarr;))

sizin ,istemenizin yanında eşinizin onayı ve desteği de önemli.bu sonuçta bir ameliyat ve ameliyat sonrası ağrı sızı,kollarda özellkle ağrı çok oluyor. bir kaç gün birilerinin yardımınıza ihtiyaç oluyor...
Belki saçma gelecek ama ben göğüslerime silikon yaptırmak istiyorum. Evlenmeden önce annem çocuk doğurunca büyür demişti çünkü annemin ki normal boyutlarda çocuğum oldu emzirme dönemi baya büyümüştü süt bitti göğüslerim eski haline döndü. 75 numara dolgulu sütyen kullanıyorum tanıdığım bir kaç cerrah var kuzenim doktor onun hastanesinde hemen olma imkanım var ama gel gör ki şimdi de eşim ve annem, ablam hiçbiri istemiyor. Tabi annemin, ablamın tuzu kuru onların göğüslerinin boyutları normal, ben çok istiyorum yıllardır hayalim emzirmeyi engeller diye çocuk doğana kadar erteledim zaten ikinci çocuğu düşünmüyorum. Şeytan diyor ki sabah git hastaneye yat ameliyat ol eşimin annemin falan akşama haberi olur:27:
Yaptırıp memnun olan var mı?:26:

valla hanımlar bende bunların hepsini hallettim annem razı eşim razı para hazır ama gidip yaptıramıyorum ben sivastayım istanbulda bi doktora yaptırmayı düşünüyorum ama benimle oraya gelcek hiç kimsem yok :(( eşim çalışıyor annem kızıma bakcak onun dışında gidebilcem kimsem yok acaba yanlız gitsem halledebilirmiyim tecrübeli bayanlar yardım edinnnn....

valla hanımlar bende bunların hepsini hallettim annem razı eşim razı para hazır ama gidip yaptıramıyorum ben sivastayım istanbulda bi doktora yaptırmayı düşünüyorum ama benimle oraya gelcek hiç kimsem yok :(( eşim çalışıyor annem kızıma bakcak onun dışında gidebilcem kimsem yok acaba yanlız gitsem halledebilirmiyim tecrübeli bayanlar yardım edinnnn....

Canım seninki daha büyük bir risk:26:

canım eşler öyle kıskanıyolar işte önce yaptırma derler sonrada iyiki yaptırmışsın derler ..ama bi bayan görseler üff neler derler ..agrısı olcak ama cok bi agrı değil en fazla 2-3 gün agrısı fazla olur kişiden kişiye değişir tabi bende mesela gögüste agrım olmadı sadece gerginlik hissi fazla oldu ve sırt üstü yatmaktan dolayı sırtım cok agrıdı memeninde oturması şişlik ve ödemi 2 ayda geçiyor biraz sabır yani her ameliyatın bi sıkıntısı olacaktır öyle agrısız sızısız ameliyat olmaz sonuçta yabancı madde takılıyor vücutta onu istemediğinden atmak istiyor bi zaman sonra alışıyor ben cok memnunum onun için memesi olmayan yaptırsın hiç düşünmesin derim her güzeliğin bi sıkıntısı olacaktır.kızlarr;))

Canım burada yazılanları okudukça gaza geldim hayırlısı bakalım ben kışa doğru düşünüyorum. Dün gece yatarken gene konusunu açtım:78: pek sesini çıkarmadı ya bakalım.

Canım burada yazılanları okudukça gaza geldim hayırlısı bakalım ben kışa doğru düşünüyorum. Dün gece yatarken gene konusunu açtım:78: pek sesini çıkarmadı ya bakalım.

bu durumda kadının fendi erkeği yendi diyebilir miyiz acaba? :kkk: :9::9:

canım ben olalı 21 gün oldu çok kolay bir ameliyat geçirdim çok şükür arkadaşlarımda bilir kas altı çok ağrılı olur deniyor benim de kas altıydı o gün 12 gibi ameliyata girdim akşam 9 da tutturdum eve gidicem diye sağolsun doktorum konferansından çıktı geldi kontrol etti evime geldim iki çocuğum var küçüğü 2.5 yaşında büyüğüne söylemedim bile:1: yemeklerimi yaptım işimi yaptım hemde cuma oldum pazar günü kızartma yaptım oğlum istiyor diye şu anda çok mutluyum bu kadar mutlu edeceğini tahmin bile edemiyordum forma girdim yazıları takip ettim sağolsun buradaki arkadaşlar sayesinde bir cesaretlendim benim eşim çok anlayyışlı olmasına karşın oda razı değildi 2 yaşına kadar emzirdim oğlumu hep derdim bak emziriyorum ama yaptırırım göğüslerimi diyordum tamam tamam diyor gülüyordu ama bana çok uç birşeymiş gibi geliyordu nedense:1:ve 1 doktorla görüştüm 1 haftada oldum eşime devamlı konuyu açtım ama çok mutlu anlattığımı çok hevesli olduğumu gördü taam seni bu kadar mutlu edicekse ol dedi ve düşünmeye vazgeçmeye bile fırsat vermeden oldum:1: eşim açıkçası hala şaşkın :53: hiç kıskanç olmayan insan artık dekolte giyme falan diyor :1:tamam tamam diyorum bende walla çok mutluyum ama eşinden habersiz sakın yapma psikolojisini bozarsın cinselliğiniz bile etkilenir sen razı etmeye bak ve bir an evvel yaptır hiç düşünme harika bir duyguymuş:92:

canım hiç arkadaşın yok mu?al birisini yanıına koş yaptır bir an evvel şartlar müsaitken derim ben sana hem bak istanbul şart değil başka şehirlerde eşin dostun varsa oralarda ol hepimiz sana doktor konusunda yardımcı oluruz hayırlısı inşallah:92:

Back
X