• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silikon yaptırmak istiyorum

Dranas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2010
3.248
4
0
Ankara
Belki saçma gelecek ama ben göğüslerime silikon yaptırmak istiyorum. Evlenmeden önce annem çocuk doğurunca büyür demişti çünkü annemin ki normal boyutlarda çocuğum oldu emzirme dönemi baya büyümüştü süt bitti göğüslerim eski haline döndü. 75 numara dolgulu sütyen kullanıyorum tanıdığım bir kaç cerrah var kuzenim doktor onun hastanesinde hemen olma imkanım var ama gel gör ki şimdi de eşim ve annem, ablam hiçbiri istemiyor. Tabi annemin, ablamın tuzu kuru onların göğüslerinin boyutları normal, ben çok istiyorum yıllardır hayalim emzirmeyi engeller diye çocuk doğana kadar erteledim zaten ikinci çocuğu düşünmüyorum. Şeytan diyor ki sabah git hastaneye yat ameliyat ol eşimin annemin falan akşama haberi olur:27:
Yaptırıp memnun olan var mı?:26:

Estetik ameliyatın aşamalarını bilmiyorum ama böyle bir işe kalkışırsanız tam destek veririm..
İnsan bence imkanı varken değerlendirmeli. Kişinin kendini beğenmesi çok önemli çünkü.

Estetik ameliyatın aşamalarını bilmiyorum ama böyle bir işe kalkışırsanız tam destek veririm..
İnsan bence imkanı varken değerlendirmeli. Kişinin kendini beğenmesi çok önemli çünkü.

Evet vücudumda tek beğenmediğim yer göğüslerim. Olan arkadaşlarım var bir hafta ağrılı bir süreç oluyor ama yaptıran arkadaşlarımın ki çok güzel oldu.

Canım senin bedenin kendini nasıl görmek istiyorsan öyle mutlu olursun.
Bende destek veriyorum.
Nasıl iyi hissedeceksen onu yap :34:

istiyorsanız yaptırın.ama eşinizi ikna ederek.eğer gizli yaptırırsanız hiç yokken evde huzursuzluk çıkacak ağzınızın tadı kaçacak.keyfini bile çıkaramayacaksınz.

Bana gerekçe olarak sen böyleyken açmaya meraklısın bir de silikon yaptırsan hiç başa çıkamam diyor:27: aslında bu tamamen onun kuruntusu göğüs dekoltesi giyen biri değilimdir niye istemediğini tam olarak anlayamıyorum.

Evet vücudumda tek beğenmediğim yer göğüslerim. Olan arkadaşlarım var bir hafta ağrılı bir süreç oluyor ama yaptıran arkadaşlarımın ki çok güzel oldu.

Ben de birara göbeme takmıştım.:49:
Gerdirme işlerine falan. Bakın yine aklıma geldii,yine mi el atsam acaba?:26:

İnsanın cidden dış görünüşü önemli.:31:

bende istiyorum hemde çok istiyorum.yoğun uğraşlar sonrasında annemide eşimide ikna ettim.hatta görüşme ve ameliyat günümü aldım.ama işlerimden dolayı iptal ettirdim.aslında erteledim Allah kısmet ederse ağustosta yıllık iznimde cicişlerime kavuşacağım.

sana tavsiyem internette bi site var.ben eşimin yanında açtım o siteyi ilgiyle her sayfasını inceledim.oda neye bakıyorum diye geldi baktı burun kıvırdı gitti.tabi bu günlerce sürdü.sonra baktı olmayacak ben niyetine girmişim kendimi kötü hissediyorum kabul etti istemeyerekte olsa.annemede anlattım yani 30 yaşımı geçmişim çocuğumu büyütmüşüm artık genç olarak 8-9 senem kaldı.bunu kendimi beğenerek güvenerek geçirmek istiyorum dedim.çok şükür kabul etti hatta pijamalarımı bile annem aldı.açıkçası annemi ikna etmek daha zor oldu.Ama nasip şimdi olmak değilmiş ne yapalım bekleyeceğiz.

eşin istemiyosa yaptırma, eşinden habersiz hiç yaptırma bence..

doğru söylüyo..bencede kmseden habersiz yaptırmayın derim bende???
gerçi aynı sorun bendede var ama bn 17 yaşındayım bnde dolgulu sütyen kullanıyorum umarım bnm biraz büyür evlenene kadar :61:

canım ben 6 gün oldu ameliyat olalı. benm ailemde istemiyordu ama bu hayat benim hayatım benim mutluluğum benm psikolojim önemli. bekarım üstelik hamile kalmayada kötü bi etkisi yok.
yaptr kendine güvenin gelsin ben iikide yaptrmışım. sadece 2 gün pişman oldum ama o da ağrılardan neticede geçiyo hepsi:)

eşin istemiyorsa ikna etmeden böyle bi işe kalkışma.benim de annem istemiyordu ama ikna ettim ve ameliyattan sonra manevi destek çok önemli.cünkü psikolojin ciddi anlamda çökme sürecine girebiliyor.eşin de sana ameliyattan sonra sırt dönerse cok bunalıma girersin.önce eşini ikna et.anne baba ikna olmasa da problem değil.eşinle yaşıyorsun sonucta.o kabul ettikten sonra diğerleri pek bişey demez.

doğru söylüyo..bencede kmseden habersiz yaptırmayın derim bende???
gerçi aynı sorun bendede var ama bn 17 yaşındayım bnde dolgulu sütyen kullanıyorum umarım bnm biraz büyür evlenene kadar

Canım sen daha küçüksün acele etme ben çocuk nasıl olsa çocuk doğurdum emzirdim yani yaptırmam için önümde bir engel yok ama kızım 18 aylık bir süre kıcağıma alamam annem zaten isteksiz hayatta gelip çocuğa bakmaz biraz daha mı beklesem diyorum.

Son düzenleme:
canım ben 6 gün oldu ameliyat olalı. benm ailemde istemiyordu ama bu hayat benim hayatım benim mutluluğum benm psikolojim önemli. bekarım üstelik hamile kalmayada kötü bi etkisi yok.
yaptr kendine güvenin gelsin ben iikide yaptrmışım. sadece 2 gün pişman oldum ama o da ağrılardan neticede geçiyo hepsi:)

Ağrılardan korkuyorum iki günde geçtiyse iyi canım

dranas aştın gene kendini üye olduğumdan beri burda birkaç kişi var merak diyorum ne yaptılar ne konu açtılar diye sen de onlardan birisin =)) walla bence ne istiyorsan onu yap da bana sanki böle şeylerde sorun çıkacaksa ben yapsam benim başıma gelir gibi geliyor yani kimsede sorun çıkmaz da bana gelince bişey olur diye korkuyorum halbuki hiç de paranoyak biri değilimdir

nasıl mutlu oluyorsan öle yaşamalısın

ben daha yeni ameliyat oldum 7 mayısta bugün 4. günüm bugün bütün ev işleri 3 yaşında bütün gün oyun oynamak isteyen bir kızım var diğer çocuğumu okula hazırlayıp gönderdim akşam ikisinide banyo yaptırdım sadece kendimi yorgun hissettimmi dinlendim kendimi fazla zorlamadan herşeyi yaptım yok canım hiç korkulacak birşey yok ilk 2 gün arkadaşlarda bilir duygusallıktan ağladım fakat ameliyat olduğum gece eve geldim ameliyat gecemde dahil kimseden destek almadan kendim yatıp kalktım eşinin desteği çok önemli yani moral olarak kızın yürüyordur canım onu 1-2 gün kucağına almadan oyalayarak geçiştirebilirsin yemeki işini 1-2 gün dışarıdan söyleyerek geçiştiriyorsun bakacak kimsen yoksa en azından biz öyle yaptık bu arada ben kas altından oldum yani en ağrılı dediklerinden ama benim süreç böyle güzel geçiyor yani kısacası eğer eşinin rızası yoksa ondan gizli yaptıracağın bir operasyon hayatınızı kabusa çevirir en güzeli sabırlı ol ve bunu ne kadar çok iatediğini ısrarla ve sabırla eşine anlat şimdiden kolay gelsin canım hayırlısı olur inşallah

Canım sen daha küçüksün acele etme ben çocuk nasıl olsa çocuk doğurdum emzirdim yani yaptırmam için önümde bir engel yok ama kızım 18 aylık bir süre kıcağıma alamam annem zaten isteksiz hayatta gelip çocuğa bakmaz biraz daha mı beklesem diyorum.

oh emzirdiysen daha güzel. göğüslerin biraz esnemiştir. daha rahat oturur silikon

dranas aştın gene kendini üye olduğumdan beri burda birkaç kişi var merak diyorum ne yaptılar ne konu açtılar diye sen de onlardan birisin =)) walla bence ne istiyorsan onu yap da bana sanki böle şeylerde sorun çıkacaksa ben yapsam benim başıma gelir gibi geliyor yani kimsede sorun çıkmaz da bana gelince bişey olur diye korkuyorum halbuki hiç de paranoyak biri değilimdir

nasıl mutlu oluyorsan öle yaşamalısın

Canım ya niye böyle yazdın şimdi:26: ben çok sorunlu problemli biri miyim?
Yaşım ilerledikçe sanırım problemli bir kadın olmaya başladım:78:

Back
X