Silikon ucu nasil biraktirabilirim ?

ipek2890

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2016
5.031
5.458
198
Herkese merhaba
14 günlük bir bebeğim var
10 gün yoğun bakımda kaldı. Orda biberon verildiği için biberona alışmış emiyor ama sadece silikon ucla doktor onu bırakmam gerektiğini sutumun erken kesilecegini söyledi birkac defa denedim ama onsuz ememiyor.
İlk çocuğumu normal emzirdim problem gogus ucu değil aslında cocugun o biberon yapısına alışmış olması.
Tecrübeli olanlar bana yardım edebilir mi ?

Ben tam tamına 4 ay silikonla emzirdim bir gece bebeğim kucağımda gogsum açıktı silikonu almak için uzandigimda bebeğim memeyi tuttu sonra hep o şekilde verdim çeneleri guclenince normal emmeye başlıyorlar sezeyan oldum ve bebeğim bir gece sarılıktan yatmıştı doğru düzgün oturup emziremiyordum bebeğim de tutamiyordu memeyi ama sonra işte birden kendisi bıraktı ayrıca sütumde azalma falan olmadı bebeğim yaşına girecek bu ayın 18 inde Cok şükür hayla emziriyorum

Yaa sevindim mesajı görünce
Zaten mama da veriyorum bir de silikon uc olunca asiri yapay geliyor
Annemle esim de bırakır kendi kendine diyor insallah bırakır
Doktor sütun erken kesilir dedi ben de uzulmustum

Dogumdan sonra 3.haftada silikonsuz verdim. Tek seferde memeyi tuttu. Bebeginiz henuz cok kucuk. Biraz buyuyup meme ucunu kavrayabilecek kivama gelince tek denemede biraktirirsiniz. Bağımlılık yapan birsey degil silikon uç

Dogumdan sonra 3.haftada silikonsuz verdim. Tek seferde memeyi tuttu. Bebeginiz henuz cok kucuk. Biraz buyuyup meme ucunu kavrayabilecek kivama gelince tek denemede biraktirirsiniz. Bağımlılık yapan birsey degil silikon uç
Oyle mi diyorsunuz ?
Yorumlar beni rahatlatti teşekkür ederim o zaman biraz bekleyip deneyeyim
Silikonsuz emebilecegini anlamiyor cocuk resmen

Oyle mi diyorsunuz ?
Yorumlar beni rahatlatti teşekkür ederim o zaman biraz bekleyip deneyeyim
Silikonsuz emebilecegini anlamiyor cocuk resmen
Ben gogus ucu duzlesmesi yasadim. Bebegin agzi da kucucuk zaten mecbur silikon kullandim. Gogus ucu duzlesmem gecene kadar bebek büyümüş oldu hem çenesi de kuvvetlendi. Hemen tuttu memeyi. Belki kucuk oldugu icin memeyi tutamiyordur annesi

Aslında emme refleksi iyi dediler ama 5 gün falan ağızdan beslenemedi zaten hastanede
Sonra da biberon verildi ben biraz biberonun o yapısına alıştığını dusunuyorum ilk emme biberonla olunca

Aslında emme refleksi iyi dediler ama 5 gün falan ağızdan beslenemedi zaten hastanede
Sonra da biberon verildi ben biraz biberonun o yapısına alıştığını dusunuyorum ilk emme biberonla olunca
Evet maalesef biberon etkisi olabilir. Banada memeye alismadan emzik verme demislerdi. Birazcik büyüsün, birakirsiniz merak etmeyin

5 ay silikon göğüs ucuyla emzirdim. Göğüs uclarim yok gibiydi. Bir kere alistimi hep onu istiyor. Mememi bulamıyordu. Emzirecegim zaman ilk önce silikon ucu bulmaya çalışmak çok sinir bozucu olmaya başlamıştı. Evin her yerinde yedek silikon uçları vardı,çünkü kaybolduğunda emziremeyecektim birgun silikon ucu vermedim baktım buldu memeyi. Zorlayın uçsuz vermeyi deneyin birkaç denemeden sonra olacaktır. Eğer olmuyorsa çok zorlamayın biraz büyüyünce bulur memeyi

Gerçekten çok yorucu yıka temiz kaba koy gece bulmaya çalış falan
Birkac defa denedim sag tarafı tutuyor solu hiç tutmuyor ama ememiyor bekliyor öyle ağzında veya bir defa emip ağlayıp çıkarıyor
Cocuk ilk meme değil biberonla tanışınca boyle oldu maalesef
Insallah bırakır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…