Sütü azaltıyor diyorlar acaba doğru mu bende ondan korktuğum için bırakmak istiyorumBen kullanmistim emzirmeyi birakana kadar asla ciplak emmedi malesef ben alistiramadim . Yeterki emsin de onunla emsin diye dusundum.
İlk başta yaram çok fazlaydı yaram iyileştikten sonra da denedim maalesef tutmadı şimdi de alıştıramıyorumSiz yaraniz aciniz oldugu icin mu silikon uc kullaniyorsunuz? Yoksa gogus ucu olmadigi icin mi ihtiyac duyuyorsunuz?
Gece uyku arasında bi deneyeyimÇok aç değilken hafif uykuluyken normal emzirmeyi deneye deneye alıştırırsınız birazcık sabır ister :)
Bende hic alakasi olmadi 2 yasina kadar da emdi masallahSütü azaltıyor diyorlar acaba doğru mu bende ondan korktuğum için bırakmak istiyorum
Silikon takmadığımda memede ağlıyor emmiyorben 2,5 ay silikon uc kullandim, sonrasinda kendi kendine tutmayi basardi memeyi, pat diye biraktim, hic sorun olmasi
Aynen dediğiniz gibi fazla zorlayıp memeden soğutmakta istemiyorum çünkü mama vermek hiç istemiyorumdaha önce yazdığım bir mesajı aynen alıntılayayım:
ben 4 ay silikonla emzirdim. herhangi bir sorun yaşamadım. silikonsuz memeyi verince ağlıyordu, ağlamaktan tutamıyordu. o yüzden emen çocuğu boşuna memeden soğutmayayım dedim. ara ara silikonsuz emiyordu. bir gün tamamen bıraktı. özel bir şey yapmadım. yeterince büyüdüklerinde ve çene kasları geliştiğinde kendiliğinden bırakıp normal memeyi alacaklardır. bence stres yapmayın. öyle ya da böyle emiyorlar diye iyi tarafından bakalım
ne zamandir silikonla emziriyorsun?Silikon takmadığımda memede ağlıyor emmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?