silikon taktırdıktan sonra küçük gelip tekrardan taktıran var mı ?

İzmitte ki doktorla görüştüm göğüslerim sarkık değil miş aşağıda durmasının nedeni göğüste önce sarkan deriden biraz alınması gerekiyormuş ki göğüs daha dik dursun muş bende yapılacak en iyi işlem yapılmış hatta konulan silikon bile büyük gelmiş o olsaymış 250 cc takarmış ben gözüken bir iz istememiştim ondan mı böyle yapmadı ama nasıl bir doktor turki bunu bile anlatmadın bana Çoşkun beye çok kızgınım gerçekten benimle o kadar eksik konuştu ki benimde bu işi fazla bilmemem ve başka doktorlarla görüşmemem bu sıkıntıları yaşamama neden oldu siz siz olun çok iyi araştırın ben bundan sonra bir operasyon daha geçirmem çok ilerlede belki orta yaşa gelince çok yaşlanmazsam hala fiziğimi korursam o zaman önce küçültüp sonra silikon taktırırım.

Cnm yeterli buyuklukte protez takilsaydida o derinin alinmasi gerekirmiydi yine acaba? bir de foto koymayi dusunuyormusun belki evham yapiyorsundur?sarkik filan degildir belki.

Canım benimmm...Ben ameliyat öncesi çok araştırdım,çok doktor gezdim biliyorsun..Bu araştırmalarımın sonucunuda en güzel biçimde aldım,şükürler olsun.Şimdide ameliyat olacak arkadaşlarıma yardımcı olmaya,bazı şeylerde uyarmaya,bilgilendirmeye çalışıyorum elimden geldigince..Ameliyattan sonra gögüslerinin küçük oldugunu hisseden ve mutsuz olan kişi sayısı malesefki çok fazla.İŞte ben bu yüzden hep diyorumki iyi araştırın.Bazı doktorlar evet küçük protezden yana.Bunun avantajı var tabiki hem hasta için hemde doktor için.Yoksa fiyat olarak birşey farketmiyor asla...
Sana mail atarım tabiki tatlım.Biz forumda kızlarla buluşma,tanışma günü ayarlayacagız.İster o gün buluşuruz istersende başka zaman.Mail atarım sana :KK34: Üzülme,herşeyin çözümü var,ölümden başka... :KK54:

ahhh kafamm ahhh bu forumu şimdi ıncık cıncık okuyacağıma öncesinde okusaymışım yaaa,şimdi böyle arpacık kumrusu gibi düşünmezdim,aman nolur bu tanışma gününü ben kaçırmıyım :))

Ameliyattan önce bazı doktorlar sütyen içinde protez denemesi yapıyorlar..Hasan bey bunu yapmıyor..Kızlarr...protezler sütyen içinde yaptıgınız denemedeki gibi durmaz ameliyattan sonra.Bunlar sizi yanıltır,lütfen..Daha dikkatli olun,bilinçli olun..Burada sizi bilinçlendirmek için hergün yorumlar yazıyoruz.Canım,ben sanada yardımcı olurum tabiki,sen yeterki iste..Foto eklememişsin.Istanbulda oturuyorsan sneinlede istersen görüşürüm,benim için sorun olmaz.Özelden msn adresimi gönderiyorum sana,oradanda konuşabiliriz..Sevgiler... :KK19:

arzummm cok teşekkür ederim ne kadar iyisin,elbette görüşelimm inan cok mutlu olurummm,güniçinde siteye bakma fırsatım olmadı mesajını yeni gördüm ekledim msn ,müsait olduğunda görüşelim çok öptüm

Canım seni çok iyi anlıyorum... Ah bu doktorlar!!!! Neden hastalarını anlamak ve onları daha mutlu etmek yerine burunlarının dikine giderler ki??? Evet bu ameliyatı oluyoruz sadece bir amaç için. O da istetiğimiz gibi olmayınca hüsrana kapılıyoruz. Seninki gerçekten çok küçük.( Benim ilk ameliyatımda kas altına 300 cc takılmıştı, o bile bana çok küçük gelmişti. )Şimdi doktorunu ve seçtiği yöntemi bilemediğimiz için belki yorumlarımız pek isabetli olmayabilir ama kas altına büyük protez yerleştirilemiyor orası doğru. Bir de gözümüz hep televizyonlardaki büyük silikonlu hatunlara alıştığından bizimkiler gözümüze küçük geliyor. Benim de çok geç anladığım şey protezle sadece cup büyüyor. 80A 80B gibi 75 den 90 a çıkan bir durum söz konusu değil. Zaten psikolojik olarak da ilk başlarda kabullenemiyorsun. Zamanla görüp anlıyorsun. Seninkisi düzeltilmeyecek bir şey değil yeterki sen iste. Ama bekle derim sana en az bir yıl o zaman oturmuş oluyor çünkü. Keşke benim de tek derdim bu olsaydı. Önceki sayfalarda yazmıştım okursun. Beterin beteri var. Benim durumumu düzelttirmek için zamanında verdiğim ameliyat ücretin 3 katını istiyorlar. Şaka gibi. Valla yatın kalkın şükredin kızlar. Tek derdiniz bu olsun:KK43:

dilekcim merhaba evet senin başından gecenleri okumuştum gerçekten üzücü şeyler yaşamışsın sende:KK43: ben de bugün tıpkı senin dediğin gibi düşündüm birkac ay bekliyeyim belki zamanla biraz daha güzelleşir diyorum fakat kesinlikle haklısın ki bu dünyanın sonu birşey değil önceden cok daha küçüktü şimdi hiç değilse azıcık daha güzel:)teşekkür ederim destegin için

okurken cok uzuldum canim benim okadar aci cek hem maddi hem manevi su duruma bak 210 da cok az canim ya neden kabul ettinki.turk doktorlarimiz estetikte ccok basarili ama boyut kismi :KK45:her zaman soyluyorum yapmayin arkadaslar ameliyata degsin.sutyenlerle dolgunlasacaksa ameliyata ne gerek var .ben 390 cc taktim cok memnunum lakin 450 yapmadigimada bin pismanim.:KK47:korkmayin rakamlara takilmayin 400 oyle abarti durmuyor.
imkanin varsa ilerde degistir diyecem ama biliyorum masrafli bi ameliyat:44:

aslında benim söylemeyi unuttuğum birşey var ne kadar etkendir bilmiyorum ama ben cocuk doğurmadım ve emzirmedim ,vücudumun üstu zayıftır bunlar da önemlimidir protezin büyüklüğünü belirlerken bilmiyorum:) eğer daha büyüğü olabilecekse şartlarımı zorlayıp olmak isterim çünkü bu ameliyatı mutlu olalaım diye yaptırmadık mı :KK5:

bach 34 anladım ki seninle ben bir operasyon daha geçiricez ben randevumu aldım 23 haziranda Çoşkun beyle tekrar görüşücem ve son kararımı vericem bakalım neler olucak

Umarım senin içinde herşey yoluna girer keşke daha fazla araştırıp daha çok doktorla görüşseydik ama buda bir deneyim ne yapalım ya razı geliceksin yada mücadele edicek düzelticeksin dimi öyle derler bizde ne yapıcaz tabi ki bu duruma razı gelmicez ve en kısa zamanda mutlu kadınlar kervanına katılıcaz ben böyle düşünüyorum negatif olmak yok enerjimiz yüksek olsun ki evren de bize olumlu dönsün :) kendine ii bak

Arzum teşekkür ederim en kısa zamanda mailini ve görüşme gününü bekliyor olucam :)

bach 34 anladım ki seninle ben bir operasyon daha geçiricez ben randevumu aldım 23 haziranda Çoşkun beyle tekrar görüşücem ve son kararımı vericem bakalım neler olucak

Umarım senin içinde herşey yoluna girer keşke daha fazla araştırıp daha çok doktorla görüşseydik ama buda bir deneyim ne yapalım ya razı geliceksin yada mücadele edicek düzelticeksin dimi öyle derler bizde ne yapıcaz tabi ki bu duruma razı gelmicez ve en kısa zamanda mutlu kadınlar kervanına katılıcaz ben böyle düşünüyorum negatif olmak yok enerjimiz yüksek olsun ki evren de bize olumlu dönsün :) kendine ii bak

Arzum teşekkür ederim en kısa zamanda mailini ve görüşme gününü bekliyor olucam :)

Canım ..Mail in gönderilmiştir.Senden haber bekliyor olacagım..Sevgiler...

ben de yeni ameliyat olanlardanım.bugün 6.günüm.yaklaşık 2 seneye yakın cok ayrıntılı bir şekilde araştırma yapmış ve pek çok doktorla görüşmüş biri olarak kesinlikle büyük protezden yanayım.hatta kişiye olabilecek en büyüğünden yana.çünkü bizler zaten yıllarca bunun eksikliğini yaşadık.ameliyat öncesi ve sonrası da kolay bir süreç değil.pek çok kişi için bu ameliyata ayrılan bütçe de çok kolay konmuyor kenara.bu kadar uğraşmışken ve bu süreçte de bu kadar sıkıntı yaşayacakken sonucun kesinlikle tatmin etmesinden yanayım.zaten ameliyattan sonra ödem ve şişlikler inince ve zamanla protez yerine oturup şeklini almaya başlayınca belli bir oranda küçülme oluyor.ben bütün bu ayrıntıları göz önüne alarak 495 cc protez taktırdım.şu anki şu ödemli haliyle bile gayet güzel.dün sporcu sütyeni aldim.80 c cup ve mükemmel görünüyo.

ben de yeni ameliyat olanlardanım.bugün 6.günüm.yaklaşık 2 seneye yakın cok ayrıntılı bir şekilde araştırma yapmış ve pek çok doktorla görüşmüş biri olarak kesinlikle büyük protezden yanayım.hatta kişiye olabilecek en büyüğünden yana.çünkü bizler zaten yıllarca bunun eksikliğini yaşadık.ameliyat öncesi ve sonrası da kolay bir süreç değil.pek çok kişi için bu ameliyata ayrılan bütçe de çok kolay konmuyor kenara.bu kadar uğraşmışken ve bu süreçte de bu kadar sıkıntı yaşayacakken sonucun kesinlikle tatmin etmesinden yanayım.zaten ameliyattan sonra ödem ve şişlikler inince ve zamanla protez yerine oturup şeklini almaya başlayınca belli bir oranda küçülme oluyor.ben bütün bu ayrıntıları göz önüne alarak 495 cc protez taktırdım.şu anki şu ödemli haliyle bile gayet güzel.dün sporcu sütyeni aldim.80 c cup ve mükemmel görünüyo.

canım senin vücut ölçülerin neydi? ve hangi doktora ne kadara takdırdın?bir de kas zarı altımı yoksa kas altımı oldun?

mrb.bende emzirdikten sonra gögüs içim boşaldığı için silikon taktırmaya karar verdim.bana dr um önce 325 cc dedi ben de buyuk olmasından korktum 280 cc olsun dedi yuvarlak mı damlamı sen karar ver istersen dedi.kas üstü koltuk altından olucak .280 cc ve 325 taktıran arkadaslar lütfen yardım cünki nasıl durdugunu merak ediyorum bana yardımcı olabilirmisiniz :KK43:
:KK17:

bu konu eskidenmis ama okuyunca benimde icime kurt dustu...bende bu aralikda yaptirmak istiyorum goguslerimi. 230cc dusunuyordum...ama teredutte kaldim, cok mu kucuk olucak acaba?!

Cok basarili olmus!!! Gule gule kulla :KK66: 325 yuvarlak kas alti mi? Dislerin ve dudaklarinda cok gyzel :KK66: dudak dolgusu yaptirdin mi hic? Ben bugun email attim hasan beye. Cevap bekliyrm!! Senin resimlerini gorunce icim birazda rahatladi

Merhaba arkadaşlar
Silikon cc sine göre değerlendirmeyin çünkü önden görünümü cm si yanı çapı
Ve yandan cm si yanı profil cok önemli
İlk önce ne istediğinizi bilin
Mesela cup olarak büyük olsun guzel dekoltem olsun istedim ben doktorum bana geniş çapı olan yanı 12.3 cm lik yandan görünümü de 5.1 cm lik 400 cc olan bir silikon takti normalde 400 cc takıcam derse korkar ve asla derdim Suan gözüme küçük bile geliyor bilsem yandan görünümü daha yüksek bir silikon seçerdim :) bu da küçük bir tüyo olsun ♥️

öncelikle çok geçmiş olsun zor zamanlar atlatmışsın, bunları paylaştığın için teşekkürler en azından benim gibilere fikir sahibi olmak açısından yardım etmiş oluyorsun, benim doktorumda çok duyulmuş bir doktor değil ne de olsa mersinde doktor az, bana güven verdi şu an bir tek kendimi böyle kandırıyorum, benim bir daha ameliyat olma şansım yok, çünkü öğrenciyim durumum yetmez, şu an tek dileğim inşallah bir sorun olmaz ikincisini yaptıramam çünkü :KK14::KK14::KK14:
mersin mi :) hangidoktora yaptırdın

Merhaba şuanki görüntü nasıl acaba bende 225 cc taktırdım merak ettim

X