silikon taktırdıktan sonra küçük gelip tekrardan taktıran var mı ?

Canım 300 cc lik protez bile küçük bir protez.Ben gördüm.Ameliyattan önce doktor görüşmelerinde bi doktor gösermişti,sana 300cc lik bir protez takacagım dediginde protezi görünce şok olmuştum.Ben 400cc lerde düşünüyorum diyincede doktor şok oldu tabi :)) Malesefki ülkemizde doktorlar küçük cc lerden yana.Biz türk bayanlarıda cesaretsiz gerçi,büyük gögüs istemekten çekiniyorlar.Ya kocaman kocaman olursa diye.Oysa yurtdışında genelde büyük cc tercih ediliyor...Adı üzerinde Meme Büyütme Ameliyatı bu..Verilen paraya ve çekilen o kadar acıya degmeli :KK66:Emzirme dönemlerinde kocaman kocaman olduysa büyük bir protezde olur tabikide.Size tavsiyem doktorunuza menmuniyetsizliginizi paylaşın,yapılacak birşey varsa üzerine gidin ve yapmasını söyleyin.Tabiki bunu talep edebilirsiniz :KK66: Daha sonra sütyenle büyük gösterecekseniz ne anlamı kaldı bu ameliyatı olmanın..Doktorunuzla konuşmaktan çekinmeyin lútfen...Sevgiler...

Arzum sen cok iyi arastirma yapip ameliyat olmussun o yuzdende sonuc cok iyi olmus..Benim oyle cok arastirma firsatim olmadi ama iyi ki az da olsa bu siteye bakabilmisim biraz :) ama belkide benim icin en iyi boyut bu oldu ben gereksiz tasa yapiyorum cnm cunku gogsum cok kucuktu ve su an yumusamaya basladilar ideal normal gogus boyutuna geldiler..Biraz daha buyuk olabilirmiydi evet olabilirdi ama su ankide normal boyut..Bakalim zamanla gorucez....:)

Haha belkide ameliyat sonrasi ayni psikolojiyi yasayan bir cok kisi var tipik bir sendrom bu biz de onu geciriyoruz su an arkadasla :KK66:

Arzuummm ne yaptınnn 400 cc mi taktırdır gerçektennn ??? valla dediğinde haklısın arkadaşım ama 6 ay bekllicez yaşıcaz ve görcez yapcak bişey yok yada altta kalanın canı cıksın hesabı olcak bizim ki :)):KK52:

Evet canım,bana 400cc lik protez takıldı.Vücuduma göre gayet güzel duruyor,ben çok menmunum..Hatta ben bile bazen keşke biraz daha büyük olsaydı diyorum yani..O derece :KK9: Arkadaş olarak ekliyorum,albümüme bakabilirsin canım..Ben iki çocuk dogurdum,gögüslerim emzirme döneminde bundan daha büyük olmuştu.Tabi o yüzdende şimdi daha büyük olabilirdi diyorum.Doktorum bile bunu diyor,gögüs dokun,şekli uygun.400cc den biraz daha büyük protez olabilirmiş diyor.Neyse artık..Göüslerim ilerde sarkma yaparda dikleştirmeye gerek duyulursa protezlerimide yeniletir biraz daha büyük protez taktırırım :KK34: Bekle tabiki canım.İnanki zamanla çok daha güzelleşiyorlar degişiyorlar...:21::KK54:

Arzum sen cok iyi arastirma yapip ameliyat olmussun o yuzdende sonuc cok iyi olmus..Benim oyle cok arastirma firsatim olmadi ama iyi ki az da olsa bu siteye bakabilmisim biraz :) ama belkide benim icin en iyi boyut bu oldu ben gereksiz tasa yapiyorum cnm cunku gogsum cok kucuktu ve su an yumusamaya basladilar ideal normal gogus boyutuna geldiler..Biraz daha buyuk olabilirmiydi evet olabilirdi ama su ankide normal boyut..Bakalim zamanla gorucez....:)

Haha belkide ameliyat sonrasi ayni psikolojiyi yasayan bir cok kisi var tipik bir sendrom bu biz de onu geciriyoruz su an arkadasla :KK66:

Evet,gerçektende çok araştırdım.Birçok doktorla görüşme yaptım,bilgilendim.Kendi vücuduma ne kadar büyüklükte bir protez olacagını bile tesbit ettim yani :KK66: İnan bana biraz daha büyük bir protez taktırsaydında keşke daha büyük olsaydı diyecektin.Bu sorunu bütün arkadaşlar yaşadı.400cc ile ben bile yaşadıysam artık...susuyorum yani... :KK9: İnan bana zamanla daha çok seveceksin,gözüne daha güzel gelecekler.Bu ameliyattan sonra sabretmek,beklemek çok önemli canımm..Asıl mutlulugu yaz ayında yaşayacaksın ama :KK34:Öpüyorum canım,tadını,keyfini çıkar :KK16:

Canım senin de göğüs kafesin darmış bak daha büyük bir protez kullanılsaydı yanlardan taşma yapardı ve ben burdayım diyen silikonvarili bir göğüs görünümün olurdu bence bu boyut sana çok yakışmıştır :KK66: zamanla tam olarak yumuşayıp iyice doğallaştıkça o zaman keyfini çıkaracaksın :KK66: sakın erkenden panik yapıp üzülmeyin yani, gereksiz evhamlar canım güzel göğüslerinin keyfini çıkarmaya bak ve güle güle kullan.

Bana da 285 Nagor damla modeli high profile takildi.Artik yumusamaya basladilar ve inan yumusadikca boyutu daha iyi gorunmeye bsladi.Hani o ilk sert kalip gibi haliyle gozumuze cok kucuk gelmisde olabilir.Zamana birakalim bence belkide gereksiz tasa yapiyoruz cunku 280 taktiranlarin cogu memnun bu sitede...:) Bir de benim gogus altim 71 cm doktor daha fazlasinin tasabilecegini yani bana olmayacaginida soylemisti ...belkide vardir bi bildikleri ....

Canım senin de göğüs kafesin darmış bak daha büyük bir protez kullanılsaydı yanlardan taşma yapardı ve ben burdayım diyen silikonvarili bir göğüs görünümün olurdu bence bu boyut sana çok yakışmıştır :KK66: zamanla tam olarak yumuşayıp iyice doğallaştıkça o zaman keyfini çıkaracaksın :KK66: sakın erkenden panik yapıp üzülmeyin yani, gereksiz evhamlar canım güzel göğüslerinin keyfini çıkarmaya bak ve güle güle kullan.

Hiçbir doktor görmedimki ben gögüs kafesinin alamayacagı büyüklükte,yanlardan taşma yapan SİLİKON VARİLİ gögüsler yapan.Böyle kelimeler kullanmak çok yanlış :KK20: Siz dogal görünümde,büyüklükte gögüs seversiniz bir başkası dolu dolu duran sexy gögüsler sever.Zevkler tartışılmaz.Gereksiz eleştiri,gizli hayranlıktır :KK66:Herkesin istedigi büyüklükte ve güzellikte gögüslere kavuşmasını diliyorum arkadaşlar.En iyi ve dogru kararı doktorunuz verecektir,doktorunuza güvenin ve beklentinizi çok iyi şekilde ifade edin...:KK34:

ben de duydum "keşke daha büyük olsaydı..." diyeni. bu nedenle doktora şu cc de olsun demek çok yanlış. istediğimiz boyutu anlatmamız en doğrusu. ben de bu yazıları okudukça korkuyorum. küçük olmasını istemiyorum. devasa değil ama büyük olmalı. yıllarca bu açlığı yaşadık bu nedenle herkese istediği boyutta göğüslere kavuşmasını diliyorum! :nazar:

Merhaba ben 8 şubat ta ameliyatımı oldum 280 cc takıldı ama bana küçük oldular gibi geliyor biraz daha büyük olmasını istiyorum zaten ameliyatımdan sonra ağlamıştım 75 c + olucak takıcağım sütyen diye ben 80 felan takmak istiyordum ama doktorum Çoşkun Levent Taşcı beni ikna edene kadar baya dil dökmüştü şuan halen iyileşme safhasındayım ama gittikçe küçülüyorlar sürekli aynanın karşısına geçip kıyafetler deniyorum keşke 325 cc olsaydı diyorum eğer bunu doktoruma söylersem ücretsiz olarak değişirmi siz böyle bir şey yaşadınız mı??

mereba canım bende 2 şubatda ameliyat oldum dual sistem 275 cc kondu sağa solada 300 kondu göğsümde büyüklük olarak çok fark vardı emzrime sonrası fark daha çok büyüdü öncelikle o güzel canını hiç sıkma inan bana çok pişman olcaksın böyle düşündüğün için ben çok memnunum benim nerdeyse hiç göğsüm yoktu üstden hiç dümdüz altdan çok hafif yarım limon okadar oda emzirdikten ve kilo alıp vermekden yarısı sarkma büyüklüğüydü ama ben yiede doktora çok büyük olmasın doğal olsun dedim özellikle ancak anlamadım şuki sen nasıl 75 c takıyosun ben 80 takıyorum tam 80b oluyo 275 280 daha küçük bide benim hiç meme dokum yok denecek kadar azken böyle oldu bence kafanda büyütmüşsün git 80 b südyen al tam olacağına emnim ayrıca silikon diye bağıran çok göğüs gördüm çok kötü sexs objesi gibi duruyodu bu ameliyata bakış açın nasıl bilmiyorum ama benim bakış açım olmayan birinin bu ameliyatı eşine veya toplumda kendini çok çok kötü hissediyosa sadece bu açıklığı kapatması için yapılan ameliyat olmalı böyle düşün sen hissediyosun göğsün var ve kibar hantal değil ve bekarmısın bilmiyorum ben 2. çocuğumu düşünüyorum kilo alıcaksın belki bebeğin olucak emzirceksin ne kadar küçük olursa okadar defarmasyon okdar az olur bunuda unutma canını sıkma hem göğüs küçülmüyoki yumşuyo ödemler iniyo keşke ben biraz daha küçük olsaymış bile diyorum çünkü biraz telli taksak ön plana çıkıyo buda beni şahsen rahatsız ediyo açık giyinmeyi sevmediğim için de doğaldan yanayım daha çok erken bşka şeyler düşün psikolejini bozma tedavi olmak içinde bi maddi gücün varmış olmuşsun allaha şükür et bu sorunu yaşayan ve toplum çevre tepkisi maddiyat zorluklardan olamayan kaç kadın var onu düşün geçmiş olsun sağlıkla kullan canım:KK34:

canım bunu bizim değil doktorun yapması gerekmez mi senin asimetri sorunun var bunu düzeltmek için küçük olana 10 yada 15 cc fazla takıcam demesi lazım birde benim büyük olan sol göğüs ucum tam ortada değil buda tabiki dahada simetri sorunu yaratıyor gözüme çarptıkça sinirlerim bozuluyor komşum olan plastik cerrahı var yeni taşınmışlar dı ameliyat olmadan önce eşim izin vermedi ona yaptırmama hem komşumun diye hemde yeni tanıştığımız için ama ben bugün eşimden gizlice onunla görüştüm ve göğüslerimi gösterdim ölçüm yaptı göğüs ucum gerçekten tam ortada değil bunu düzeltmek için de göğüs ucunu kesip 1 2 cm ortaya alıyorlarmış ben zaten buna müsade etmezdim ve doktorumda zaten bunu dile getirmedi ama ben hala biraz daha büyük olabilirlerdi yada küçük olan göğsümü büyük olana denkleye bilirdi ama 6 aydan önce tekrar bir operasyon geçiremiyormuşsun neyse doktorumla da telefonla görüştüm bana hala da sana en ideal meme protezi taktığını daha büyüğünün bende aşırı olacağını yanlardan taşma yapacağını simetri bozukluğunuda düzeltmeye bile çalışsalar 2 3 cm yinede fark olacağını dile getirdi bu cumartesi olan gidemiyorum gelelecek hafta da dolu bir sonraki haftaya ancak alabildim. kenarlarda kalan dikiş iplikleri onları sorduğumda içerde dikiş yok sadece orda olduğunu onlar bir yıl kalsada sorun olmıcanı söyledi.
yani aslında doktorumla yüz yüze gelmeden hiç birşey netleşmicek ben halada büyük küçük stresi yaşıcam ooofff offff

canım ortda hiç bişey yok tek hatan herkesle paylaşman herkesin fikri farklıdır benim 2 ay olvak benimde dikiş kenarlarında ipler tam erimiş değilş onları vücut eritiyo benimde sola 300 sağa 275 takdı ama yinede sol sağa göre hala küçük zaten normalide bu o fark tam anlamıyla kapanmıyo demkki doktor okadar büyük fark görmediği için ayrı protez kullanmadı bence kafanı dağıt başka şeylerle kendini üzme eşinin düşünceside önemli üzme kendini bişey yok bence kafana takma kimseyede kulak asma ayrıca hiç bi esetitisyen kolay kolay diğer doktorun yaptığını eleştirmeden duramaz bu böyle ne yazikki sevgiler

Canım senin sorunu heralde en iyi ben cevaplarım:KK43: çünkü cevabım evet üstelik 3 kere ameliyat olmak zrunda kaldım. İlkinde çok fikir sahibi değildim büyüklük konusunda ve doktoru çok araştırmama rağmen beni ikna etmesine izin verdim!!! 300 cc kas altı natrelle takıldı. Ben ortası çok ayrık olmasın demiştim doktorum protezleri öyle bi ittirmiş ki iki göğsümün ortası havaya kalktı mecburen revüzyon yapmak zorunda kaldı üzülmedim o zaman buna çünkü boyutundan şikayetçiydim zaten daha büyük olmasını istiyorum dedim tamam yalnız protezleri sen alırsın dedi kabul ettim boyut konusunda çok kavga ettik doktorla ama en sonunda benim istediğimi yaptı 425 cc high profil arion protez takıldı fakatttttttt gene aynı şey oldu ve gene ortası havaya kalktı gögüslerimin valla bunu yazmaktan utanıyorum ama 6 ay sonra tekrar bi operasyon daha geçirdim sonuç gene aynı doktor bu durumu protezin buyuklüğüne baglıyor ben de doktorun yetersizliğine üstelik sağ gögsümün daha büyük olduğunu keşfettim oraya daha küçük konsaydı 385 cc gibi belki böyle olmazdı bilemiyorum. Psikolojim çok bozuldu ilk zamanlar hala da canım sıkılıyor aklıma getirmemeye düşünmemeye çalışıyorum hayır bi doktor seni 2 kere hayal kırıklığına uğratmış zaten ne diye 3. yü de yaptırırsın ki... Gerçi ben yalnızdım kimseye söylemediğim için tek başıma karar verip göğüs gerdim hepsine:)) beni bi hastane personelleri bilir kanka olduk o bölüme bakan kişilerle:S tekrar emaliyat olucaksan sana bekleemni tavsiye ederim en az bir yıl çünkü istekler değişebiliyor ve 1 yıldan sonra anlıyorsun protezin gerçek görüntüsünü::: Birde sana şunu söylim çıplakken pek belli olmasada sütyenle birkkte iddialı duruyor bana silikon mu diye soranlar oluyor..

Canım senin sorunu heralde en iyi ben cevaplarım:KK43: çünkü cevabım evet üstelik 3 kere ameliyat olmak zrunda kaldım. İlkinde çok fikir sahibi değildim büyüklük konusunda ve doktoru çok araştırmama rağmen beni ikna etmesine izin verdim!!! 300 cc kas altı natrelle takıldı. Ben ortası çok ayrık olmasın demiştim doktorum protezleri öyle bi ittirmiş ki iki göğsümün ortası havaya kalktı mecburen revüzyon yapmak zorunda kaldı üzülmedim o zaman buna çünkü boyutundan şikayetçiydim zaten daha büyük olmasını istiyorum dedim tamam yalnız protezleri sen alırsın dedi kabul ettim boyut konusunda çok kavga ettik doktorla ama en sonunda benim istediğimi yaptı 425 cc high profil arion protez takıldı fakatttttttt gene aynı şey oldu ve gene ortası havaya kalktı gögüslerimin valla bunu yazmaktan utanıyorum ama 6 ay sonra tekrar bi operasyon daha geçirdim sonuç gene aynı doktor bu durumu protezin buyuklüğüne baglıyor ben de doktorun yetersizliğine üstelik sağ gögsümün daha büyük olduğunu keşfettim oraya daha küçük konsaydı 385 cc gibi belki böyle olmazdı bilemiyorum. Psikolojim çok bozuldu ilk zamanlar hala da canım sıkılıyor aklıma getirmemeye düşünmemeye çalışıyorum hayır bi doktor seni 2 kere hayal kırıklığına uğratmış zaten ne diye 3. yü de yaptırırsın ki... Gerçi ben yalnızdım kimseye söylemediğim için tek başıma karar verip göğüs gerdim hepsine:)) beni bi hastane personelleri bilir kanka olduk o bölüme bakan kişilerle:S tekrar emaliyat olucaksan sana bekleemni tavsiye ederim en az bir yıl çünkü istekler değişebiliyor ve 1 yıldan sonra anlıyorsun protezin gerçek görüntüsünü::: Birde sana şunu söylim çıplakken pek belli olmasada sütyenle birkkte iddialı duruyor bana silikon mu diye soranlar oluyor..

öncelikle çok geçmiş olsun zor zamanlar atlatmışsın, bunları paylaştığın için teşekkürler en azından benim gibilere fikir sahibi olmak açısından yardım etmiş oluyorsun, benim doktorumda çok duyulmuş bir doktor değil ne de olsa mersinde doktor az, bana güven verdi şu an bir tek kendimi böyle kandırıyorum, benim bir daha ameliyat olma şansım yok, çünkü öğrenciyim durumum yetmez, şu an tek dileğim inşallah bir sorun olmaz ikincisini yaptıramam çünkü :KK14::KK14::KK14:

Canım çok çok geçmiş olsun...Bazen yapı itibariyle gögüsler yakın olabiliyor.Benim gögüslerimde birbirine yakın.Bu birçok kadının hayal ettigi bir görüntü aslında.Oluşan o çatalın kendindede olması için neler vermezlerdi kimbilir.Ama tıbben bunu yapmak imkansız çünkü gögüs arası ayrık olan bir bayanın gögüsleri birleştirilmeye çalışılırsa gögüs uçları dışarıya dogu bakarki hiçte hoş olmayan itici bir görüntü ortaya çıkar...Yabancı sitelerdeki ameliyat öncesi,sonrası fotolarında görüyorum bu tip vakaları...Göüs büyüdükçe daha çok birleşir ve dedigin gibi bazen gögüs arasındaki bölge kalkabilir.Yani protezin büyüklügünden kaynaklanabilir bu durum.Sana tavsiye edecegim şey bence başka bir doktora görünüp fikir almaktır :KK34: En azından neyin ne oldugunu bilerek yaşa.Ameliyattan bir sene sonra gögüslerin şeklinin ortaya çıkması konusundada sana katılıyorum.Benimde 14 Şubatta birinci senem doldu ve artık bir degişiklik görmüyorum.Tek korkum tabiki Kapsül oluşması.Ama ondanda çok korkmuyorum aslında.O kadar harika,ilgili bir doktorum varki beni o durumdanda kurtaracak ve mutlu edecektir... :KK16: Bende 400cc lik yuvarlak protez var.Ameliyattan önce dolgulu sütyenle nasıl bir görüntü verdiysem şimdide aynı duruyor.Tabi dekolte verdigimde yada bikiniyle oldukça güzel,dikkat çeken bir dekoltem ve gögüslerim var.İstedigimde buydu zaten,şikayetçi degilim asla :21:Bence seninde harika gögüslerin vardır.Foto paylaşırsan çok mutlu olurum,merak ettim açıkcası :KK34: Sevgilerr... :KK54:

Canım çok çok geçmiş olsun...Bazen yapı itibariyle gögüsler yakın olabiliyor.Benim gögüslerimde birbirine yakın.Bu birçok kadının hayal ettigi bir görüntü aslında.Oluşan o çatalın kendindede olması için neler vermezlerdi kimbilir.Ama tıbben bunu yapmak imkansız çünkü gögüs arası ayrık olan bir bayanın gögüsleri birleştirilmeye çalışılırsa gögüs uçları dışarıya dogu bakarki hiçte hoş olmayan itici bir görüntü ortaya çıkar...Yabancı sitelerdeki ameliyat öncesi,sonrası fotolarında görüyorum bu tip vakaları...Göüs büyüdükçe daha çok birleşir ve dedigin gibi bazen gögüs arasındaki bölge kalkabilir.Yani protezin büyüklügünden kaynaklanabilir bu durum.Sana tavsiye edecegim şey bence başka bir doktora görünüp fikir almaktır :KK34: En azından neyin ne oldugunu bilerek yaşa.Ameliyattan bir sene sonra gögüslerin şeklinin ortaya çıkması konusundada sana katılıyorum.Benimde 14 Şubatta birinci senem doldu ve artık bir degişiklik görmüyorum.Tek korkum tabiki Kapsül oluşması.Ama ondanda çok korkmuyorum aslında.O kadar harika,ilgili bir doktorum varki beni o durumdanda kurtaracak ve mutlu edecektir... :KK16: Bende 400cc lik yuvarlak protez var.Ameliyattan önce dolgulu sütyenle nasıl bir görüntü verdiysem şimdide aynı duruyor.Tabi dekolte verdigimde yada bikiniyle oldukça güzel,dikkat çeken bir dekoltem ve gögüslerim var.İstedigimde buydu zaten,şikayetçi degilim asla :21:Bence seninde harika gögüslerin vardır.Foto paylaşırsan çok mutlu olurum,merak ettim açıkcası :KK34: Sevgilerr... :KK54:

Canım çok sağol hiç kolay değildi bende ilk ameliyattan sonra kapsul oluşmuştu ayrıca, ikincide onları temizledi seninkiler çok doğal duruyor eğer profil resmindekilerse. Benimki iki tane portakalı koymuş gibi ayrıca sağ göğsümün üstü daha şişkin. En kötüsü de protezleri elimle yokladığımda hissedebiliyorum. İlkinde koltuk altından ikinci ve üçüncü de göğüs altında girildi. Koltuk altımda hiç iz kalmadı sayılır ama gögüs altım 2 kere aynı yer kesildiği için oldugu gibi duruyor bu da beni kara düşüncelere sevk ediyor. Biraz maddi olarak rahatlarsam istanbulda güzel bi doktor araştırıcam. Sana özelden resimlerimi göndermeye çalıştım ama mesaj sayısı az olduğu için site izin vermiyor.. Birde resim göndermek için ekle butonunu göremedim. Biraz fransız kaldım galiba mesaj göndermek konusunda:KK52:

Canım çok sağol hiç kolay değildi bende ilk ameliyattan sonra kapsul oluşmuştu ayrıca, ikincide onları temizledi seninkiler çok doğal duruyor eğer profil resmindekilerse. Benimki iki tane portakalı koymuş gibi ayrıca sağ göğsümün üstü daha şişkin. En kötüsü de protezleri elimle yokladığımda hissedebiliyorum. İlkinde koltuk altından ikinci ve üçüncü de göğüs altında girildi. Koltuk altımda hiç iz kalmadı sayılır ama gögüs altım 2 kere aynı yer kesildiği için oldugu gibi duruyor bu da beni kara düşüncelere sevk ediyor. Biraz maddi olarak rahatlarsam istanbulda güzel bi doktor araştırıcam. Sana özelden resimlerimi göndermeye çalıştım ama mesaj sayısı az olduğu için site izin vermiyor.. Birde resim göndermek için ekle butonunu göremedim. Biraz fransız kaldım galiba mesaj göndermek konusunda:KK52:

Canımm..Hiç kolay olurmu yaşadıkların,bende ameliyattan bir hafta sonra acil ameliyata alındım.Sag gögsümde sıvı birikmesi olmuştu...Canım profildeki foto bana ait.Şu anda telefondan giriyorum foruma.Eve gidince özelden sana msn adresimi yazarım.Uzun uzun konuşuruz seninle.Bence konuşacak çok şeyimiz var seninle.Hem fotolarıda oradan paylaşırız,burada özelden foto gönderemiyorsun çünkü :KK66: Görüşürüz...

Merhaba ben 8 şubat ta ameliyatımı oldum 280 cc takıldı ama bana küçük oldular gibi geliyor biraz daha büyük olmasını istiyorum zaten ameliyatımdan sonra ağlamıştım 75 c + olucak takıcağım sütyen diye ben 80 felan takmak istiyordum ama doktorum Çoşkun Levent Taşcı beni ikna edene kadar baya dil dökmüştü şuan halen iyileşme safhasındayım ama gittikçe küçülüyorlar sürekli aynanın karşısına geçip kıyafetler deniyorum keşke 325 cc olsaydı diyorum eğer bunu doktoruma söylersem ücretsiz olarak değişirmi siz böyle bir şey yaşadınız mı??

deftug, resim sana aitse, bana göre de küçük...zayıfsın sanırım....

Son düzenleme:
yazdiklarinizi okudum acikcasi korkmaya basladim.Ben 3 mayista ameliyat oldum.Yuvarlak protez kas altindan.375 cc takildi.Önce cok büyük bulmustum.Hatta uyandigimda "aman allahim bu adam(fatih dagdelen) ne yapmis?)dedigimi hatirliyorum.ödemlerim yeni yeni azalmaya basladi.Bu arada daha önce destekli dolgulu süngerli minderli :-))hic bir sütyen dolduramiyorduk gögüslerim ve ben.Cünkü yoklardi.su anda 12.günüm.Henüz bunlari düsünmek icin erkenmi.Siz ne zaman vardiniz bu kaniya???

yazdiklarinizi okudum acikcasi korkmaya basladim.Ben 3 mayista ameliyat oldum.Yuvarlak protez kas altindan.375 cc takildi.Önce cok büyük bulmustum.Hatta uyandigimda "aman allahim bu adam(fatih dagdelen) ne yapmis?)dedigimi hatirliyorum.ödemlerim yeni yeni azalmaya basladi.Bu arada daha önce destekli dolgulu süngerli minderli :-))hic bir sütyen dolduramiyorduk gögüslerim ve ben.Cünkü yoklardi.su anda 12.günüm.Henüz bunlari düsünmek icin erkenmi.Siz ne zaman vardiniz bu kaniya???

yazdiklarinizi okudum acikcasi korkmaya basladim.Ben 3 mayista ameliyat oldum.Yuvarlak protez kas altindan.375 cc takildi.Önce cok büyük bulmustum.Hatta uyandigimda "aman allahim bu adamxxxxx ne yapmis?)dedigimi hatirliyorum.ödemlerim yeni yeni azalmaya basladi.Bu arada daha önce destekli dolgulu süngerli minderli :-))hic bir sütyen dolduramiyorduk gögüslerim ve ben.Cünkü yoklardi.su anda 12.günüm.Henüz bunlari düsünmek icin erkenmi.Siz ne zaman vardiniz bu kaniya???

Son düzenleyen: Moderatör:
yazdiklarinizi okudum acikcasi korkmaya basladim.Ben 3 mayista ameliyat oldum.Yuvarlak protez kas altindan.375 cc takildi.Önce cok büyük bulmustum.Hatta uyandigimda "aman allahim bu adam(xxxxx) ne yapmis?)dedigimi hatirliyorum.ödemlerim yeni yeni azalmaya basladi.Bu arada daha önce destekli dolgulu süngerli minderli :-))hic bir sütyen dolduramiyorduk gögüslerim ve ben.Cünkü yoklardi.su anda 12.günüm.Henüz bunlari düsünmek icin erkenmi.Siz ne zaman vardiniz bu kaniya???

Canım tabiki endişe yapmak için çok erken.Doktorun eminimki vücuduna uygun olan protez büyüklüğünü tercih etmiştir. Bende 400 cc var ve kas zarı altı yöntemiyle ameliyat oldum. Avatar fotosu bana ait.. Gün geçtikçe degişecek ve dogallaşacaklar. Ayrıca ödemlerinde geçecek bu büyüklükte kalmayacak,endişe etme :KK66: 3. Ayda daha güze görünecek,sevgiler..

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba

Ben hala küçük olduğunu düşünüyorum ve sarkık duruyor neden sarkık anlamadım kafam hala karışık haftasonu annemlere İzmite gidiyorum orda bir doktorla görüşücem randevu aldım sonrada kendi doktoruma gidicem.sütyen giydiğimde herşey çok güzel ama sütyensiz sarkık ve küçük duruyor oofff nasıl bir iştir anlamadım Bi kaç doktor la görüşüp yorumlarını ve fikirlerini almadan içim rahat etmicek

saltam123 Bana ait bir foto yok bu sitede.

Arzum seninle yüzyüze görüşebilsek yaaa tugdef@gmail.com adresine mail atsana telden görüşürüz eğer yakın oturuyorsak yüzyüze de görüşürüz

Dilek cim sanada çok geçmiş olsun diyorum umarım herşey yoluna girer anasını satıyım güzelleşicez diye girdiğimiz strese bak yaaa offf ne olurdu sorunsuz geçseydi herşey :KK43:(

taysam sen daha yenisin dur bakalım şişlikler insin 3 ay olsun anlarsın inşallah benim duruma düşmezsin

X