- 21 Ocak 2012
- 268
- 1
Canım 300 cc lik protez bile küçük bir protez.Ben gördüm.Ameliyattan önce doktor görüşmelerinde bi doktor gösermişti,sana 300cc lik bir protez takacagım dediginde protezi görünce şok olmuştum.Ben 400cc lerde düşünüyorum diyincede doktor şok oldu tabi :)) Malesefki ülkemizde doktorlar küçük cc lerden yana.Biz türk bayanlarıda cesaretsiz gerçi,büyük gögüs istemekten çekiniyorlar.Ya kocaman kocaman olursa diye.Oysa yurtdışında genelde büyük cc tercih ediliyor...Adı üzerinde Meme Büyütme Ameliyatı bu..Verilen paraya ve çekilen o kadar acıya degmeli Emzirme dönemlerinde kocaman kocaman olduysa büyük bir protezde olur tabikide.Size tavsiyem doktorunuza menmuniyetsizliginizi paylaşın,yapılacak birşey varsa üzerine gidin ve yapmasını söyleyin.Tabiki bunu talep edebilirsiniz Daha sonra sütyenle büyük gösterecekseniz ne anlamı kaldı bu ameliyatı olmanın..Doktorunuzla konuşmaktan çekinmeyin lútfen...Sevgiler...
Arzum sen cok iyi arastirma yapip ameliyat olmussun o yuzdende sonuc cok iyi olmus..Benim oyle cok arastirma firsatim olmadi ama iyi ki az da olsa bu siteye bakabilmisim biraz :) ama belkide benim icin en iyi boyut bu oldu ben gereksiz tasa yapiyorum cnm cunku gogsum cok kucuktu ve su an yumusamaya basladilar ideal normal gogus boyutuna geldiler..Biraz daha buyuk olabilirmiydi evet olabilirdi ama su ankide normal boyut..Bakalim zamanla gorucez....:)
Haha belkide ameliyat sonrasi ayni psikolojiyi yasayan bir cok kisi var tipik bir sendrom bu biz de onu geciriyoruz su an arkadasla