arkadaşlar benim merak ettiğim konu silikon takıldıktan kaç gün yada kaç ay sonra normal seks hayatınıza dönebildiniz:kedi::kedi:,silikonlarınızın bi rahatsızlığı oldumu yada dokununca acı veriyormu hissizlik oluyormu bunu öğrenmek istemiştim bende ameliyat olucam ama kafamda bir sürü soru ve olumsuzluk var
şimdiden cevaplarınız için çok teşekkürler:uhm:
sen ne zamn gdceksin doktoruna kontrol için??? bn 1.ayım doldgunda gttim ancak o zamn yan yatablrsin dedi..ama abartmadan =)
peki 1yıl gectiyse dikiş izlerin ne durumda?? bi de kendi gögsün gbi hissediyo musun tam anlamıylaa bilmiyorumkismile
kızlar bişey sormak istiyorum.koltuk altı kesisini her doktor tavsiye etmiyor.koltuk altı kesi ile ameliyat olanlarda çalkalanma sesi yada protezde ufalma gibi durumlar oluyormus. kafam karıstı.siz ne düşnüyorsunuz bu konuda. ameliyat olanlar tecrübelerini, tavsiyelerini paylasabilir mi.?
benim 3 haftam dolmadı daha deneme yapamadıkkaydirigubbakcemile3:kedi:
ayrıca kızlar ne zamandan sonra sırt üstü yatmayı bırakıp yan yatmaya başladınız?
arkadaşlar benim merak ettiğim konu silikon takıldıktan kaç gün yada kaç ay sonra normal seks hayatınıza dönebildiniz:kedi::kedi:,silikonlarınızın bi rahatsızlığı oldumu yada dokununca acı veriyormu hissizlik oluyormu bunu öğrenmek istemiştim bende ameliyat olucam ama kafamda bir sürü soru ve olumsuzluk var
şimdiden cevaplarınız için çok teşekkürler:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?