silikon taktıran arkadaşlarım bir bakar mısınız

Canım Benim sen Bayansın Ve bu ayrımı Yapabiliyosun NEDEN Çünkü KAFAN
Göğüslerde NDEN ÇÜnkü Memeler Küçük TAKIĞIZ ve Hal böyle oluncada Kimin silikon kimin değil anlayabiliyosun Ama ERKEKBİ Kadına BAKARKEN TÜMÜYLE BAKIYOR Ben sana Yaşadığım canlı örnekleri anlatayım Eniştem le tv ye bakıyoruz ne hoş bayan diyor Ebru Destana yada Asuman Krauseye bakıyoruz tv de Eşimle Memelerinin Silikon olduğunu Söylüyorum Hadi be Diyolar Ya Diyorum SİLİKON Olsun Diyolar Güzel Olmuş Ne Farkeder yada Ağbimle tv karşısındayız Birini beğeniyo Abi diyorum memeleri silikon Yok Arttııkkk dio Yaa diorum SİLİKON Olsun dio Güzel Hatun Yani hayatım ve tüm Bayanlar Sizlere Seslelniyorum Anlar Deyenler ANLAMIYOLAR Anlasalarda Olsun GÜZEL YAKIŞMIŞ diyolar
Bilmem Anlatabildimmi Siz Kendinize bakın Vücudunuzu FİT ve Güzel Selülitler den uzak tutup Bir de Orantı ekleyin Silikon gibi Geri Vız gelir tırıs gider Bel İnce kalçalar iyi memeler de tam Olursa Erkek Demiyo SİLİKONMU Bilmem nemi die Uğraşmıyo Beyinleri öyle çalışmıyo ONLARIN Bizim gibi Anlatabildimmi Arkadaşlar..

Mikscim kıyafetle anlamaz büyük oranda ama partner anlar diyorum ha anlarsa anlasın benim için hiç dert deyil önemli olan benim ne hissettigim artı hiç bi erkeginde begenmiceni düşünmüyorum silikonlu olsun ama büyük olsun arkadaş anlarmı diye sormuş eşinin anlıcagını saklanabilecek bi sır olmadıgını düşünüyorum ben.bu arada seninkiler gibi olsun dünya anlasın ne fark eder :80::80:

Canımsın yerim BEN SENİ Teşekkürederiimmmm tatlı DiLLi Jekerim Tabi Eş Yada Partner Önce Anlamasa Bile Way be Taş gibi Sımsıkı CİCİŞLER DeyebiLir İlk Etapta ve Şimşekler çakabilie Kafasında haklısın bebeğim Ammaann Anlarsada Rahatsız Olmaz Bilakis Hoşuna Gider

Merhaba bende silikon ameliyatı olmak istiyorum acaba siz ne kadara yaptırdı ız fiyat verırmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…