ayrık olması doktor hatası veya göğüs yapısı gibi geliyor bana yinede yanlış konuşmak istemem . ama doktorum bana şaklını nasıl istiyorsun diye sormuştu ayrıkmı yakınmı falan gibi resimler göstermişti. vücuda yabancı bir madde girdiği için vücut onu atmaya çalışırmış o yüzden en az 3 ay şiş gezersin sonra yavaş yavaş kendi boyutuna gelir demişti aynen öyle oldu ilk çok büyüktüler zamanla normal boyuta geldiler yani vücut kabullenmeye başladı amaa şeklinde 5 yıl geçmesine rağmen değişiklik olmadı. ama ben şeklinden çok memnunum benimde çok küçüktü ama yuvarlak istemedim çünkü onda böyle riskler vardır göğüs yapıma damla uyuyordu ve çok doğal oldu hatta dokunmayan silikon olduğunu anlamıyor bence yuvarlak seçimlerden kaçının arkadaşlar ben silikonum diye bağırıyor..
kızlar. ben de yaptırdım 4 yıl oldu. benimde gogüslerim büyümemişti 20 yaşına kadar bekledim. vardı elbette ama çok küçüktü. ve yaptırdım sonunda. ilk zamanlar çok şişti. ve ameliyat sonrası felaket acı çektim her hareket etmem de. ama zamanla ameliyat acısı geçince dikişler alınınca iyi birşey yaptıgımı anladım.çok dogal oldu. sanırım damla dediklerinizden. yani gorenler anlamıyor kesinlikle. tek sorun siiznde soylediginiz gibi ayrık olma durumu.onun bir çaresi yok sanırım. gittikçe de dogallaşıyor daha yumuşak oluyor. ama yinede bir sorununuz yoksa sırf büyütmek için yapılır mı bilmiyorum yine de. çünkü yüz üstü yattıgınızda bile gece rahatsızlık veriyor malesef. ama sexi oldukları da bir gerçek :)
evet, yuvarlak silikon çok yapay duruyor. Göğüs 'silikonluyum!' diye bas bas bağırıyor.
Kizlar bi cesaret bende 10 gun once silikon yaptirdim. Sag memem daha buyuk oldugu icin ona 275 digerine 300 cc yuvarlak silikon kondu. Meme altindan ve kas alti. Fazla agrim olmadi hatta dun kosu bile yaptim. Ama goguslerimi hic sevmedim cok moralim bozuk surekli agliyorum. Evet buyuduler ama hic estetik olmadilar. Dekoltem hic guzel degil cunku cok ayrik. Birde boyut ve sekilleri farkli. Sag taraf daha buyuk alti yuvarlak sol taraf kucuk alti da yamuk gibi disa dogru. Yani meme disari kaymis gibi. Sutyenle falan da buyuk AMA sekilsiz duruyo. O kadar moralim bozuk ki anlatamam. O kadar bekle Umit et aci cek para harca. Boyle bi sonuc. Zamanla duzelirmi acaba yoksa yeniden operasyon mu gerekir. Lutfen biseyler soyleyin Yardim edin
Valla benimde yuvarlak protez dual plan yapıldı. Süper duruyor. Masaja başladım ortaya yaklaştırıyorum protezleri ayrık kalmasın diye çünkü doktorum iyice ayırıyorum orta kısmı birleştiriyorum, ayrık kalmasın diye dedi. 3 ay protezleri ortaya iticem. Zaten şu anda da bir ayrıklık yok ama olmasın diye. Bence meme yapısından çok doktora bağlı.
Kizlar bi cesaret bende 10 gun once silikon yaptirdim. Sag memem daha buyuk oldugu icin ona 275 digerine 300 cc yuvarlak silikon kondu. Meme altindan ve kas alti. Fazla agrim olmadi hatta dun kosu bile yaptim. Ama goguslerimi hic sevmedim cok moralim bozuk surekli agliyorum. Evet buyuduler ama hic estetik olmadilar. Dekoltem hic guzel degil cunku cok ayrik. Birde boyut ve sekilleri farkli. Sag taraf daha buyuk alti yuvarlak sol taraf kucuk alti da yamuk gibi disa dogru. Yani meme disari kaymis gibi. Sutyenle falan da buyuk AMA sekilsiz duruyo. O kadar moralim bozuk ki anlatamam. O kadar bekle Umit et aci cek para harca. Boyle bi sonuc. Zamanla duzelirmi acaba yoksa yeniden operasyon mu gerekir. Lutfen biseyler soyleyin Yardim edin