Silikon takdirdim aglamaktan gozlerim sisti. Cok mutsuzum

slm angelofsky74,

senin silikon taktirali 5 yil oldu sanirim.goguslerinin durumu nasil?her hangi bir komplikasyon meydana geldi mi bu 5 yilda??lutfen tecrubelerini paylasirmisin?
saol

slm itsjustme,

ameliyat olali 4 yil olmus bana tecrubelerinden bahsedermisin?hic bir problemin olmadi degil mi?

göğüsde şimdi önemli bi kavram yani yaa kadının en büyük objeleri maşaallah diyeyim benimkilere

sizin ameliyat önceside yine iyiymis kizlar. benim ufakliklar adet olacagim zaman en büyük seviyeye ulasiyor. o da 70ckaydirigubbakcemile3 .yani normalde 70a da bile koca bir bosluk oluyor:1shok:, düsünün yani, nekadar miniklerohaoldumsmile....

cok gecmis olsun canim,umarim biran önce cözüm bulunur,hangi doktora amaliyat oldunuz?ben de düsünüyorum ama aklimda bi doktor yok

hangi doktor acaba ögrenebilir miyim?

çok üzüldüm doğrusu
onca bekle sonra mutsuz ol
bide şu kemer takma olayınız,okuduklarımdan öğrendiğim kadarıyla şekillerine etki edebililr ve sizi daha mutsuz edebilir doktorunuza danışmadan yapmayın derim nacizane
umarım düzelmiştir görüntünüz yazmadığınız bu zamanda
geçmiş olsun

DEkolteyi iki meme arasındaki kemiğin kalınlığı belirlermiş arkadaşlar ve maalesef ki o kemik çok az hastada inceymiş. Protez kemiğin üstüne çıkmadığı için o kadar kalınlıkta bir boşluk oluyor arada.

Konu sahibi ameliyat olalı 1 ayı geçmiş. Heralde bugümn ilk günlere göre daha iyidir. Benim de ilk zamanlarda çok havadaydı Ama zamanla indiler ki hala biraz daha inebilirler. O yüzden bugünlerdeki görüntü için panik yapmayın bence..

cerrah çok önemli dimi ya

sectiginiz doktor iyi ve tecrübeli olmalı.buna dikkat ettkten sonra içiniz rahat olabilir.işin en önemli kısmı doktor secimi. iyi bi doktor sectikten sonra emin olabilirsiniz ki sorun yasanma ihtimali en aza iner

6 kisininin silikon memesini gordum, evet sutyenle bomba, ama elleyince cok sert. Sadece bir tanesi yeterli yumusakliktaydi. Hepsi en az 3-4 yildir kullaniyor. Ameliyat surecinden korkmuyorum istedigim gibi yumusak ve dogal durmazsa diye korkuyorum. Yaptirirsam paraya kiyip bulabildigim en iyi cerrahi bulacagim. Bir de kapsül kontraktüründen korkuyorum ki 10 yil sonra bile ortaya cikabilirmis, yani birkac yilda olmadi hic olmayacak diye birsey yok. Offff offf

aa şimdi bende korktum yaa oysa dün nekadar çok heveslenmiştim

Yahu kızlar,konuyu açan arkadaş en son geçen sene girmiş foruma va zaten sadece bu konuya yazdıgı iki yorumundan başkada yorumu yok.Merak edip yazıyorsunuz ama size dönüp cevap yazacagını hiç sanmıyorum Bilginize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…