doktorunuz gereken açıklamayı yapmıştır size eminim ki..
daha erken hem..zamanla oturur belki..psikolojinizi bozmayın bence
şekil bozukluğunu dr.na bi sor canım ama ayrıklık konusunua gelince benim 6.ay dolmasına rağmen bende bu konu yüzünden cok sıkıntılıyım( ilk zamanlara bakarak daha ii ama hala ayrık benimkiler,dediğin gibi dekolte giydiğinde cok kötü duruyo
bu durum ameliyattan önceki göğüs yapısıyla alakalı galiba ve düzelmeyecek((
bende bu durumdan hiç hosnut değilim(((
canım gögüslerin ayrık veya birbirine yakın olarak durması vücut yapısı ile ilgiliymiş,yani ameliyat öncesinde ayrık duruyorlarsa ameliyat sonrasında da ayrık duruyorlar.
doktorum zamanla yumuşayacak aşağı inecek dedi. aşağı inmesi ne demek ki ??
bir de kendi kendime bi metod deniyorum. sütyenimin üzerine göğüsleri ortada birleştirecek sıkılıkta kuşak bağlıyorum. böylece protezler yandan içe doğru basılıyo. ve geceleri böyle uyuyorum. sanki 2 günde farketti fisfisfis sütyeni çıkarınca dekolte biraz daha belirgin ve sanki ortaya yaklaştı. Böyle bişey olabilir mi yoksa benim ki psikolojik mi ?!? kafayı yiycem((
bi de böyle sıkı bağlamak zarar verir mi acaba? yani bu sefer ortaya gelir ama basılırsa ?!? offf ne zormuş yaww
Kizlar bi cesaret bende 10 gun once silikon yaptirdim. Sag memem daha buyuk oldugu icin ona 275 digerine 300 cc yuvarlak silikon kondu. Meme altindan ve kas alti. Fazla agrim olmadi hatta dun kosu bile yaptim. Ama goguslerimi hic sevmedim cok moralim bozuk surekli agliyorum. Evet buyuduler ama hic estetik olmadilar. Dekoltem hic guzel degil cunku cok ayrik. Birde boyut ve sekilleri farkli. Sag taraf daha buyuk alti yuvarlak sol taraf kucuk alti da yamuk gibi disa dogru. Yani meme disari kaymis gibi. Sutyenle falan da buyuk AMA sekilsiz duruyo. O kadar moralim bozuk ki anlatamam. O kadar bekle Umit et aci cek para harca. Boyle bi sonuc. Zamanla duzelirmi acaba yoksa yeniden operasyon mu gerekir. Lutfen biseyler soyleyin Yardim edin
Kizlar bi cesaret bende 10 gun once silikon yaptirdim. Sag memem daha buyuk oldugu icin ona 275 digerine 300 cc yuvarlak silikon kondu. Meme altindan ve kas alti. Fazla agrim olmadi hatta dun kosu bile yaptim. Ama goguslerimi hic sevmedim cok moralim bozuk surekli agliyorum. Evet buyuduler ama hic estetik olmadilar. Dekoltem hic guzel degil cunku cok ayrik. Birde boyut ve sekilleri farkli. Sag taraf daha buyuk alti yuvarlak sol taraf kucuk alti da yamuk gibi disa dogru. Yani meme disari kaymis gibi. Sutyenle falan da buyuk AMA sekilsiz duruyo. O kadar moralim bozuk ki anlatamam. O kadar bekle Umit et aci cek para harca. Boyle bi sonuc. Zamanla duzelirmi acaba yoksa yeniden operasyon mu gerekir. Lutfen biseyler soyleyin Yardim edin